Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Şekerim hiç bilmiyorum cuma tartılıcam. Ama son 10 yılın en hafif kilosunda hissediyorum kendimi. Midem içe göçmüş durumda oyle güzel bi his ki sanırsın Adriana Lima :KK49:
ben bu isveç diyetiyle verdim 5 kilo normalde 10 veririm diye düşünüyordum ama ne spor yaptım ne bişe. bir de d vitamnini eksikliğimi öğrendim kilo vermeyi durduruyormuş. inş bu sefer daha iyi sonuçlar alırım 10kilo şimdi kulağa baya fazla geliyor tabi bunun 4 kilosu falan su olucaktır ödem olucaktır ama olsun şu an 69 kiloyum 50ye inmek istiyorum . normalde 65 66 larda gidiyordum 69a ne ara çıktım hiç bilmiyorum

76 kiloyum şu an..2 ayda 5 kilo aldım. 2 ay önce 71 kiloydum:KK43:

Üzüntü ve yüz asmak yok. Hafiflemek, dilediğim kıyafeti giymek nasıl bir duygu yaratırdı diye sorun? 58 kilo olmam için neler mümkün? Sağlıklı beslenmem hangi bilinçte olmam gerekir? Ağzınızdan çıkanla zihninizden geçene hakim olun lütfen. Ruh beden bir bütündür , ikisini de beslerseniz başarıya ulaşabilirsiniz. Yemek isteyen, doymak isteyen ruhunuz mu bedeniniz mi? Gerçek bu size mi ait? 2 ayda hayatınızda neler oldu? Gözlemleyin. Kolaylıkla başarıya ulaşmak için neler mümkün?

Üzüntü ve yüz asmak yok. Hafiflemek, dilediğim kıyafeti giymek nasıl bir duygu yaratırdı diye sorun? 58 kilo olmam için neler mümkün? Sağlıklı beslenmem hangi bilinçte olmam gerekir? Ağzınızdan çıkanla zihninizden geçene hakim olun lütfen. Ruh beden bir bütündür , ikisini de beslerseniz başarıya ulaşabilirsiniz. Yemek isteyen, doymak isteyen ruhunuz mu bedeniniz mi? Gerçek bu size mi ait? 2 ayda hayatınızda neler oldu? Gözlemleyin. Kolaylıkla başarıya ulaşmak için neler mümkün?
geçen senede çok istekli başlamıştım ve meyvesini topladım.bugünde çok istekli başladım. 13 günün ardında aldığım kiloyu vermiş olursam kaldığım yerden devam edicem inşallah. isteyince yapabileceğimi gördüm daha önce. hergün yazıcam buraya. sizleride takip edicem. yanımda birinin olduğunu görünce daha çok motive oluyorum.

geçen senede çok istekli başlamıştım ve meyvesini topladım.bugünde çok istekli başladım. 13 günün ardında aldığım kiloyu vermiş olursam kaldığım yerden devam edicem inşallah. isteyince yapabileceğimi gördüm daha önce. hergün yazıcam buraya. sizleride takip edicem. yanımda birinin olduğunu görünce daha çok motive oluyorum.

Farkındalığınız güzel, bundan daha iyi nasıl olur?

ama 3 aydan önce yapmayın diye uyarıyorlar söyliyim 1ay boyunca aynı diyeti yapamazsınız zaten kilo vermeniz durur bu diyetten 3ay olmasa da en azından 1 ay 2 hafta falan bekleyin derim

Kızlar benim çok fazla kilom yoktu 1,74 boyum kilom da 64-65 sanırım başlaamdan önce. Şuan tartılmadım kıyafetler olmuyor belim baya incelmiş durumda. Ama bu diyet gibi değil de rutinim böyleymiş gibi yaşmaya gayret edicem. hafiflik hissi şahane.

Benim de bgn 1.gunum bitti.
37 yasindayim.
Eksilen her kilomu yazacagim gun ve gun ins.
14 gun yapip birakacagim.
Daha sonra subat ayinda gidip daha sonra biraktigim diyetisyenimin listesine donecegim ve spor ekleyecegim.

X