- 3 Temmuz 2018
- 156
- 149
- 42
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.281
süper menümüz farklı olucak ama sen bi gün geriden geliceksin sanırım ben fotoğraflı menü bildirimi yaparım
Ben 35 yas ustuyum.37 yasindayim. Onerilmez diyor ama devambende isveç diyetini denemiştim. 11 gün dayanabildim ve 6 kilo verdim. Gerçekten başarılı bir diyet listesi ancak sağlığa zararı olabilir. Her liste aynımı bilmiyorum ama benim denediğim liste bu: Katı Kurallarıyla İsveç Diyeti Listesi
Yaş sınırı mı varmisBen 35 yas ustuyum.37 yasindayim. Onerilmez diyor ama devam
35 yas ustune onerilmez diyorYaş sınırı mı varmis
içine karabiber,pul biber koyup,yağsız tavada kavurun.o zaman güzel oluyo.Eki Görüntüle 2559677
ıspanak cidden iğrenç
ama diyette haşlanmış yazıyoiçine karabiber,pul biber koyup,yağsız tavada kavurun.o zaman güzel oluyo.
yagsız az suyla tavada baharatla cevrılebılır bence deama diyette haşlanmış yazıyo
bi dahakine denicemyagsız az suyla tavada baharatla cevrılebılır bence de
yağ koymuyosun.sıkıntı olmuyo o yuzden.haşaldıktan sonra kavur. https://www.outdoorhaber.com/saglik/isvec-diyeti-listesi.bu adam çok bilgili. onun yazısını okuduktan sonra yapmaya karar verdim ben. onu yaptığı gibi yapıyorum herşeyi.okumanı tavsiye ederim.ama diyette haşlanmış yazıyo
A deemin ben de bu adami okuyordum.yağ koymuyosun.sıkıntı olmuyo o yuzden.haşaldıktan sonra kavur. https://www.outdoorhaber.com/saglik/isvec-diyeti-listesi.bu adam çok bilgili. onun yazısını okuduktan sonra yapmaya karar verdim ben. onu yaptığı gibi yapıyorum herşeyi.okumanı tavsiye ederim.
Ben varya 6.günden sonra sadece 1 kilo verdimbenim bugün 9. günüm. bu sabah tartıldım. 4 kilo vermişim. 2 kilo daha veririm inşallah 5 günde.
çok düşük kalorili bir diyet. ama protein ağırlıklı beslendiğim için ben 7. gün dışında hiç zorlanmadım. sindirim sıkıntısı oluyo işte. bir zorluğuda o. ama genel olarak benim günlük yaşantımı hiç etkilemedi.Kızlar bu diyetin sağlıksız olduğunu biliyorumdum ama şok diyet olduğunu yeni öğrendim birakicaktim ama bunca eziyete degsin istedim 6 güne tamamlicam 7.günde baya zor bı gün