Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba, Bu diyete başlayacağım. Benimle başlamak isteyen var mı :) Yarın başlıyorum. Size 13 gün sonra olan kg değişimi mi yazacağım. :)

Ben de tekrar başladım bugün beşinci günüm bu sefer bozmak istemiyorum. Bitirebilirsem gün gün yazmayı planlıyorum buraya.. Kolay gelsin diyorum herkese..

5 yil once cok guzel kilo vermistim isvec'le. daha dogrusu ilk asamada cok guzel motive etmisti beni.

yarin tekrar basliyorum. var mi baslamayi dusunen? destek olalim birbirimize.

Merhaba,
Bu diyeti yaparken baygınlık geçiren falan yok mu yaa :)) Biliyorum çok iyi kilo verdirdiğini ancak çok fazla açlık diyeti değil mi? Yani çok aç kalmıyor muydunuz yaparken? Ve halsiz?

Merhaba,
Bu diyeti yaparken baygınlık geçiren falan yok mu yaa :)) Biliyorum çok iyi kilo verdirdiğini ancak çok fazla açlık diyeti değil mi? Yani çok aç kalmıyor muydunuz yaparken? Ve halsiz?

Ben herhangi bir sorun yasamamistim. Biliyorum saglikli olmadigini ama becerebilen icin guzel bir motivasyon oluyor kilo verme adina.

Ben herhangi bir sorun yasamamistim. Biliyorum saglikli olmadigini ama becerebilen icin guzel bir motivasyon oluyor kilo verme adina.

Kesinlikle katılıyorum. Yapabilsem sizinle yapardım. Ama ağır gelirmiş gibi hissediyorum. Acaba sadece ilk 3 günü yapıp bir denesek mi? Siz kaç kilosunuz şu an? İsterseniz birlikte başlayalım 3 gün?

Ben bugun basladim 60.1 kilo ile. Umarim 5 yil onceki azmim gibi disiplinli bir sekilde surdururum diyeti.

Bu mesajı farketmemişim. Ben de yarın başlayıp 3 gün yapayım bari. Normalde kahveme şeker kullanmıyorum ama şekerin herhangi bir etkisi var mıdır acaba bu diyette. Bende yarın başlayıp 3 gün net yapacağım.

ben sekersiz iciyorum.

dilerseniz deneyebilirsiniz. tamamen irade istiyor. bu kez azimliyim ama. siz kac kilosunuz?

Dun ufak kacamaklar disinda diyete uydum. Kacamaklarimda yarim simit ve pogaca oldugu halde bugunku kilom 58.7 cikti.

Hem tuvalete cikmamin hem de attigim etkisiyle sanirim ama sabah sabah guzel motivasyon oldu bana.

Devam...

ben bu diyeti çok gençken yapmıştım. hızla kilo veriliyor gerçekten ama tekrar normal yemek yemeye başlayınca daha çok almıştım(((((((((( yani kilo verdikten sonra hemen normal beslenmenize geçmeyin derim. çocuklardan sonra falan metabolizmam yavaşlamıştır kesin. bir daha da denemedim....

Bu İsveç diyetini ben denemiştim malesef hiç kilo veremedim aksi gibi aldım ondan sonra dedim ben aç kalarak kilo veremiyorum vazgeçtim. Karatay diyetini hayatıma uygulamaya başlayınca gerçekten hem sağlıklı hissettim hem de kilo vermeye başladım. Bence bu diyetler kişiye göre değişmekle beraber sağlıksız. Lütfen sağlığınıza dikkat edin 3-5 kilo vericem diye sağlığınızdan olmayın.

Sürekli başlayıp bıraktığım için bu sefer önce yapıcam sonra yazıcam dedim fakat çok da umduğum gibi olmadı en az 7-8 kilo veririm diye düşünüyordum 72.7 ile başladım ilk hafta hatta ilk beş günde 4,5 kilo verdim motivasyonum arttı sekizinci günde toplam 5 kilo vermiştim 67,7 fakat üç gündür hatta dört gündür aynı kaldı ben de en sonunda 12. Gün de bozdum abartmadım ama diyeti de uygulamadım nu sabah 13. Gün ve güzel bir kahvaltı yaptım belki İsveç değil ama farklı bir diyet ile devam etmeyi planlıyorum verdiğim bu beş kiloyu da almak istemiyorum bir daha o yüzden dikkat ediyorum. En azından yolum kısaldı kaldı 15 kilo...

P polyushka Bu diyeti yaptıktan sonra sakın hemen normal yeme düzenine geçme emeklerine ve çektiğin acıya yazık olur :) Hemen yeni bir liste bul ve ona bağlı kal. Ben bu sabah 10 günlük yağ yakıcı yoğurt kürüne başladım. İstersen sende başlayabilirsin. Sabahları aç karnına veya akşam yatmadan önceki son öğün olarak içilen yoğurtlu bir karışım.

-3 yk yoğurt
-Yarım limon suyu
-1 şişe maden suyu
-1 silme çay kaşığı zerdeçal

Karıştırıp içiyoraun. Yağ yakımını hızlandırıcı. Ancak bunun yanında bütün gün yediklerin konusunda da bir liste belirlemen iyi olur bence. Ben kafama göre yapıyorum. Öğlen sebze yediysem akşam et, öğlen et yediysem akşam sebze gibi dengelemeye çalışıyorum yediklerimi.

Ben de dün başladım. Motive olmak için okuyorum yorumları bana en iyi gelen sizin yazınız oldu. Sadece şunu sormak istiyorum diyet süresince ne sıklıkla spor yaptınız hatırlıyor musunuz ?

Ben de dün başladım. Motive olmak için okuyorum yorumları bana en iyi gelen sizin yazınız oldu. Sadece şunu sormak istiyorum diyet süresince ne sıklıkla spor yaptınız hatırlıyor musunuz ?
Canım çok aç kaldığın için çok fazla yapamadım her seferinde en fazla 10 dakika dayanabildim . Çünkü açlığa pek dayanıklı bir yapım yok malesef ama ona rağmen ben iyi sonuç aldım 6 kilo verdim. Tabi bu süreçte işe gidip geldim yemek yaptım temizlik yaptım. Çok az enerjim vardı ama pes etmedim. Ve düğünümde 6 kilo eksik bir şekilde gelinlik giydim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…