- 27 Nisan 2011
- 9
- 0
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.141
Et yerine yesil mercimek yenilebilir 1 cay cay bardağı olcusundeArkadaşlar ben vejetaryenim sizce et yerine yumurta felan yesem de olur mu
Teşekkür ederim cevabınız içinEt yerine yesil mercimek yenilebilir 1 cay cay bardağı olcusunde
Merhaba,
Bu diyeti yaparken baygınlık geçiren falan yok mu yaa :)) Biliyorum çok iyi kilo verdirdiğini ancak çok fazla açlık diyeti değil mi? Yani çok aç kalmıyor muydunuz yaparken? Ve halsiz?
Ben herhangi bir sorun yasamamistim. Biliyorum saglikli olmadigini ama becerebilen icin guzel bir motivasyon oluyor kilo verme adina.
Ben bugun basladim 60.1 kilo ile. Umarim 5 yil onceki azmim gibi disiplinli bir sekilde surdururum diyeti.
Bu mesajı farketmemişim. Ben de yarın başlayıp 3 gün yapayım bari. Normalde kahveme şeker kullanmıyorum ama şekerin herhangi bir etkisi var mıdır acaba bu diyette. Bende yarın başlayıp 3 gün net yapacağım.
Ben de dün başladım. Motive olmak için okuyorum yorumları bana en iyi gelen sizin yazınız oldu. Sadece şunu sormak istiyorum diyet süresince ne sıklıkla spor yaptınız hatırlıyor musunuz ?Merhaba canım baştan söyliyeyim yemek yemeyi seven biriysen zor olacak ama her emeğine ve sabrına değecek. Benim bugün 12. gün Son gün bitmeden tartılmak istemiyorum diye bilmiyorum ne kadar kilo verdiğimi sabırla bekliyorum. Ama gözle görülür zayıfladım. Özellikle kalça bölgem 111 cm den 105 cm düşmüş ne sporlar yaptım da iki cm bile incelememiştim. Bu arada bel çevrem de 78 cm den 74 cm düştü. Bu akşam ve yarın akşam son dakikaları oynayıp iyi bir spor yapmayı hedefliyorum. Sende sabret ve kazan. Sakın pes etme çok güzel sonuç alacaksın
Canım çok aç kaldığın için çok fazla yapamadım her seferinde en fazla 10 dakika dayanabildim . Çünkü açlığa pek dayanıklı bir yapım yok malesef ama ona rağmen ben iyi sonuç aldım 6 kilo verdim. Tabi bu süreçte işe gidip geldim yemek yaptım temizlik yaptım. Çok az enerjim vardı ama pes etmedim. Ve düğünümde 6 kilo eksik bir şekilde gelinlik giydim :)Ben de dün başladım. Motive olmak için okuyorum yorumları bana en iyi gelen sizin yazınız oldu. Sadece şunu sormak istiyorum diyet süresince ne sıklıkla spor yaptınız hatırlıyor musunuz ?