Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bende seni takip ediyorum insallah basaririsin aslinda irademize hakim olsak gerisi gelecekde işte o da biraz zor oluyor :)
Duygularımız karsilikliymis ozaman :) kesinlikle haklisin hersey iradede bitiyor bende bu sabah 72.4 geldim suana kadar bozmadim insallah bu sefer olacak bugun yemekte kola vardi icmedim hatta az once markete girdim cips reyonuna girmedim

Selam hanımlar. Ben de yaza merhaba detoksu olarak isveç diyetine başlamaya karar verdim. 3. Günümdeyim. Salam yerine sosis yemek dışında liste dışına çıkmadım. Vücudumu intermittent fasting ile açlığa alıştırdığım için ilk 2 gün normalden fazla doydum. Bu kadar yemiyordum gün içinde. Kahvaltı yapamadığım için bu diyet tam benlik dedim ve başladım. Bu arada üşengeçlikten olsa gerek sabah 11 12 civarı şekeri yiyorum. Üzerine yarım litre su içip kahve yapıyorum. Öğle ve akşam öğünümü ise birleştiriyorum. Yemeğe o kadar zaman ayırmam mümkün değil. Zaten iştah sorunum oluyor. Yemeği akşam 6 gibi yiyorum ve tok yatıyorum. Günde 2 litre su içiyorum mutlaka. Suya bakış açım bu diyetle değişti. Suyu bulaşık makinesinin deterjanıymış gibi görüyorum :)

Başlangıç 72.2
1. Gün 71.2
2. Gün 70.8
3. Gün 70.1

dostlar 5. gunde biraktim 15 gun once sehir degisikligi yaptim soguk yedim o sirada ciddi grip oldum.birakmak durumunda kaldim.simdi tekrar basliyorum.

bugun tum gun 2 muz,yulaf ve chia ve goji berryli bi icecek hazirladim onu ictim
ben swedish diyete ekmek ve seker yerine yaklasik 20 adet goji ekleyecegim cünku cidden inanilmaz istah kesiyor.haydi haydi

her sabah tartilip bildiricem

karar 83.2

1.gün = ?
2.gün = ?
3.gün = ?
4.gün = ?
5.gün = ?
6.gün = ?
7.gün = ?
8.gün = ?
9.gün = ?
10.gün= ?
11.gün= ?
12.gün= ?
13.gün= ?

Son düzenleme:
sabahlari hazirladigim sade kahveme
bir tatli kaşığı elma sirkesi
bi tatli kasigi limon suyu
bi tatli kasıgı zencefil
bi cay kasigi soda
ve bi 20 kadar goji koyuyorum
iciyorum.
mide probleminiz varsa lutfen sadece goji ekleyin.

69.5 ile 4. Gündeyim. Dün ıspanak bulamadım ama ıspanak salatası buldum. Salamı da ekmeğin arasına koydum. O şekilde yiyince epey tok oldum. Salatayı epey geç saatte 12 gibi yedim. Meyve olarak elmayı seçmiştim salataya karıştırdım. Sonra 2 yumurta yemediğimi fark ettim. Bugün dün unuttuğum yumurtalardan birini menüme ekleyeceğim. Hayatım sokakta geçiyor bu arada. Günde ortalama 5 saat yürüyorum ve zorluk çekmiyorum.

Korkuğum başıma geldi. Gece arkadaşım aradı çok mutsuz bir şekilde. Dertlendik beraber. 4 tane bira içtim sabaha karşı ve sabah saat 6da döner yedik. Bugün sadece sıvılarla beslenip yarın 5. Günden devam edeceğim.

Ben bir keresinde yaptım, gerçekten işe yarıyor ama sonra bırakınca fazlasıyla geri geliyor kilolar. Eğer özel bir gün düğün, nişan vs varsa ve hızlıca kilo verilmesi zorunluysa denenebilir. Diğer türlü sağlıklı ve kalıcı bir diyet türü olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…