- 8 Ekim 2012
- 3.372
- 6.452
- 36
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #15.121
Takipteyim bende bugun 5 gunde 5 kiloya basladim sonra buna devam edebilirimHergun kilomu paylascam bugun basladim
1.gunum 68.6
Yarın ayin 1 i diye yarın başlamak daha mantikli geldi. Bu mayıs ayı cok onemli benim icin hic kacamak yapmadan diyet yapmam lazim . Bunu bir deniyim sonra baska bir diyete baslicamTakipteyim bende bugun 5 gunde 5 kiloya basladim sonra buna devam edebilirim
Bende seni takip ediyorum insallah basaririsin aslinda irademize hakim olsak gerisi gelecekde işte o da biraz zor oluyor :)Takipteyim bende bugun 5 gunde 5 kiloya basladim sonra buna devam edebilirim
Duygularımız karsilikliymis ozaman :) kesinlikle haklisin hersey iradede bitiyor bende bu sabah 72.4 geldim suana kadar bozmadim insallah bu sefer olacak bugun yemekte kola vardi icmedim hatta az once markete girdim cips reyonuna girmedimBende seni takip ediyorum insallah basaririsin aslinda irademize hakim olsak gerisi gelecekde işte o da biraz zor oluyor :)
Ben bunu 7 gun yaptim 2-2.5 arasi vermistim oyuzden bunu simdilik erteledim umarim istedigin gibi olur bu ay yapabilirsinYarın ayin 1 i diye yarın başlamak daha mantikli geldi. Bu mayıs ayı cok onemli benim icin hic kacamak yapmadan diyet yapmam lazim . Bunu bir deniyim sonra baska bir diyete baslicam
InsallahBen bunu 7 gun yaptim 2-2.5 arasi vermistim oyuzden bunu simdilik erteledim umarim istedigin gibi olur bu ay yapabilirsin
Basladin mi 5 gunde 5 kiloya ? Ben karataya devam ediyorum yine digerleri gozumu korkutuyo.Takipteyim bende bugun 5 gunde 5 kiloya basladim sonra buna devam edebilirim
Basladim canim bugün ikinci gündeyim dun 72.4 le basladim bu sabah 71.6 geldim ve 4 tane kandil simidi yemiştimBasladin mi 5 gunde 5 kiloya ? Ben karataya devam ediyorum yine digerleri gozumu korkutuyo.
İnşallah canımBasladim canim bugün ikinci gündeyim dun 72.4 le basladim bu sabah 71.6 geldim ve 4 tane kandil simidi yemiştimdün et günü yaptim bugün yumurta gunleri degistirdim 5 e tamamlicam insallah
Bıgün başladım bende nasıl gidiyor seninKIZLAR MERhaba bende pazartesi başlamak istiyorum yeni başlayan varsa birlikte ilerleyebiliriz