- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.981
Ne zaman başladın? Bende başlamayı düşünüyorum. Sadece çalıştığım için bünyem zayıf düşer diye korkuyorum. Ama evleneceğim temmuzda ve nisan da nişan var. Vermem gereken 8 kilom varIsveç diyeti benim karnımı yumuşattı biraz hızlı kilo verdirince
Ben 5 gün yaptım 5. Gün çok kaçamaklı oldu ama. Ben 5. Gün açlıktan fenalaştım ondan bıraktım diyeti ama kısa sürede sonuçlar süper oluyor. Dediğim gibi vücudumu yumuşattı bunu göz ardı etme derim evleneceksenNe zaman başladın? Bende başlamayı düşünüyorum. Sadece çalıştığım için bünyem zayıf düşer diye korkuyorum. Ama evleneceğim temmuzda ve nisan da nişan var. Vermem gereken 8 kilom varBu yüzden 13 gün katlanıp bu diyeti denemeyi düşünüyorum
Yok canim bugun rus diyetine basladim 10 gunde 8 kilo yaziyo yine buna benziyo ama ogunleri kendin belirliyosun bunun kadar acimasiz deil onla midem küçülsün istedim eger denemek istersen bugun 3 kisi basladik:)cimbomlukiz başladın mı?
Bakmıştım bi ara ama sanki zor gibi geldi. Nasıl uyguluyorsunuz bana kk den link atabilir misinYok canim bugun rus diyetine basladim 10 gunde 8 kilo yaziyo yine buna benziyo ama ogunleri kendin belirliyosun bunun kadar acimasiz deil onla midem küçülsün istedim eger denemek istersen bugun 3 kisi basladik:)
Ben 5 gün yaptım 5. Gün çok kaçamaklı oldu ama. Ben 5. Gün açlıktan fenalaştım ondan bıraktım diyeti ama kısa sürede sonuçlar süper oluyor. Dediğim gibi vücudumu yumuşattı bunu göz ardı etme derim evleneceksen
link asagida canimBakmıştım bi ara ama sanki zor gibi geldi. Nasıl uyguluyorsunuz bana kk den link atabilir misin
Teşekkürler :)
Baktım da yukarıda yazdığımdan daha bi esnek gibi geldi. Ben liste olmayınca cozutuyorum. Bi ara yukarıda yazdığımı denerim ben de.
Bende genelde liste olmayinca yapamam denemeye calistim 2 günü kacamaksiz bitirdim ama benden baska kimse kalmamis insallah yoldan cikmamBaktım da yukarıda yazdığımdan daha bi esnek gibi geldi. Ben liste olmayınca cozutuyorum. Bi ara yukarıda yazdığımı denerim ben de.
Haftaya liste halinde olanı denemek istiyorum. Ptesiye kadar devam et, ptesi beraber listeli olanı yapalım istersen.Bende genelde liste olmayinca yapamam denemeye calistim 2 günü kacamaksiz bitirdim ama benden baska kimse kalmamis insallah yoldan cikmam
Ben süt icememki hic sevmiyorum ama baska bi liste bulursan onu yapabiliriz pazartesiden sonraHaftaya liste halinde olanı denemek istiyorum. Ptesiye kadar devam et, ptesi beraber listeli olanı yapalım istersen.
Yogurt yiyebilirim eger oluyorsa :)Onun yerine yoğurt da olur diye düşünüyorum. Yine de yapamazsan başka bir liste bulursam onu yaparızcimbomlukiz
Mantıken olur bence :) beni de meyve suyu düşündürüyor. Meyve suyu yerine meyve yesem?Yogurt yiyebilirim eger oluyorsa :)
Benim 4. Günüm :) yarın sonlandiracagim.Kızlaarrrr ben bugün başladımHer gün buraya yazacağım en son 73.4 kiloydum boyum 170 cm. Tartımı bugün alacağım. o yüzden güncel kilomu bilmiyorum. Akşam mutlaka buraya yazarım. Nisanın yirmisinde nişanım var 65 kilo şimdiki hedefim. Su içmeyi unutuyorum. Bunun için sürekli hatırlatıcılar koymam gerekecek. sabah 1 şekerli Türk kahvesi içtim. Öğlen için yemem gerekenleri yanıma aldım. Çalışıyorum ama şimdilik bir sıkıntım yok. Başka başlayan var mı ? Varsa birbirimize destek olalım
Bilemedimki canim olur gibi geliyo sonucta meyvesuyu hazir olsa seker orani yüksek olur kendimiz yapsak dedigin gibi meyve yemek mantikliMantıken olur bence :) beni de meyve suyu düşündürüyor. Meyve suyu yerine meyve yesem?