Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Isveç diyeti benim karnımı yumuşattı biraz hızlı kilo verdirince
Ne zaman başladın? Bende başlamayı düşünüyorum. Sadece çalıştığım için bünyem zayıf düşer diye korkuyorum. Ama evleneceğim temmuzda ve nisan da nişan var. Vermem gereken 8 kilom var Bu yüzden 13 gün katlanıp bu diyeti denemeyi düşünüyorum

Ben 5 gün yaptım 5. Gün çok kaçamaklı oldu ama. Ben 5. Gün açlıktan fenalaştım ondan bıraktım diyeti ama kısa sürede sonuçlar süper oluyor. Dediğim gibi vücudumu yumuşattı bunu göz ardı etme derim evleneceksen

Yok canim bugun rus diyetine basladim 10 gunde 8 kilo yaziyo yine buna benziyo ama ogunleri kendin belirliyosun bunun kadar acimasiz deil onla midem küçülsün istedim eger denemek istersen bugun 3 kisi basladik:)
Bakmıştım bi ara ama sanki zor gibi geldi. Nasıl uyguluyorsunuz bana kk den link atabilir misin

1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..

Bu sanırım değil mi? Aslında yapılabilir ama meyve suyu kısmı beni caydirmisti. Elma suyu mu içeceksiniz? Burada portakal bulunmuyor artık. Meyve suyunu halledebilirsem denerim.

Yarın başlıyorum 13 gün aç kalmak benim için sorun olmaz. Yediklerime sayarım. O gelinliğe zayıf girmek istiyorum

Kızlaarrrr ben bugün başladım Her gün buraya yazacağım en son 73.4 kiloydum boyum 170 cm. Tartımı bugün alacağım. o yüzden güncel kilomu bilmiyorum. Akşam mutlaka buraya yazarım. Nisanın yirmisinde nişanım var 65 kilo şimdiki hedefim. Su içmeyi unutuyorum. Bunun için sürekli hatırlatıcılar koymam gerekecek. sabah 1 şekerli Türk kahvesi içtim. Öğlen için yemem gerekenleri yanıma aldım. Çalışıyorum ama şimdilik bir sıkıntım yok. Başka başlayan var mı ? Varsa birbirimize destek olalım

Benim 4. Günüm :) yarın sonlandiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…