- 7 Ağustos 2017
- 20
- 12
- 26
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.961
kızlar bişey sorucam yedikleriniize tuz ekliyor musunuzBen 5 günde 61.4 den 56.9a indim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sorucam yedikleriniize tuz ekliyor musunuzBen 5 günde 61.4 den 56.9a indim
Hayır Tuz olur mu hiçkızlar bişey sorucam yedikleriniize tuz ekliyor musunuz
Bugün 4.günümün sonu 4 günde toplam giden kilom 3 sizin nasıl kızlarkızlar bişey sorucam yedikleriniize tuz ekliyor musunuz
Ben 4 günde 4 kilo verdim ama 3 gündür aynı tartı. 71 e takıldım. Ama bırakamam çünkü haftaya önemli bir toplantım var ve ne kadar verirsem o kadar karBugün 4.günümün sonu 4 günde toplam giden kilom 3 sizin nasıl kızlar
ben de bırakmıcam haftaya sınavlarım başlıyor onun kolaylığı ile geçer zatenBen 4 günde 4 kilo verdim ama 3 gündür aynı tartı. 71 e takıldım. Ama bırakamam çünkü haftaya önemli bir toplantım var ve ne kadar verirsem o kadar kar
ben de dün tutamadım kendimi 1 tane kandil simidi yedim ama yine de bugün 400 gr vermişim salı sabahına kadar tartılmıcam bakalım1.gün 75. 0kg
2.gün 73.4 kg
3.gün 72.0 kg
4.gün 71.2 kg
5.gün 71.6 kg
6.gün 71.0 kg
7.gün 71.0 kg
8.gün 71.1 kg
Dün sinir oldum börek yedim. Nasılsa kaç gündür gram gitmiyor diye
Bugün kaldığım yerden devam
O kiloya rağmen çok iyi vermişsin yaa, sonuç harika. Ben iki kez denedim, ikisinde toplasam neredeyse o kadar ederBen 5 günde 61.4 den 56.9a indim
Eğer başlarsan bende baslarim :)Yarın başlayacak olan var mı?
Ben başlıyorumEğer başlarsan bende baslarim :)
Yine mi kız :) ben sadece 600 700 gramını geri aldımBen başlıyorum
beni isvecten başkası paklamiyor. Kupalar da gitti, bari kilolar kalmasınYine mi kız :) ben sadece 600 700 gramını geri aldım
Isveç diyeti benim karnımı yumuşattı biraz hızlı kilo verdirincebeni isvecten başkası paklamiyor. Kupalar da gitti, bari kilolar kalmasın