Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Gayet rahat bir gün geçirdim
Ama küçücük bir kaçamağım var.

Sporumu da yaptım (Leslie, mekik, lastikle kol çalışması)

Şimdilik 1.5lt su.

Sabah tartı ne diyecek bakalım.

Benden başka yapan var mı?

7.gün bitti. Gerçi bilmiyorum hala bu konuya yazmalı mıyım :) Ben bu diyeti baz alarak ama çok da bağlı kalmayarak yine bunun gibi aşırı düşük kalorili bir diyet uyguluyorum. 78 ile başlamıştım, sabah 74.7'i gördüm. Bu katılıkla bir hafta daha devam etmeyi düşünüyorum. Herkese kolay gelsin :)

Geçmiş olsun tavuk veya kırmızı et yeseydin keşke.
Öğlen yedim ama akşam onu da canım istemedi elim ayağım titredi akşam kaçamak yaptım misafirlere gidince çok zorladılar ben de kıramadım
Sabah açlıktan uyuyamadım:)
Şimdi gelelim tartıya;
Başlangıç 66.3
1.gün 64.5

Tabi Uçtum mutluluktan ama, ilk gün böyle çok gideceğini biliyordum zaten, önemli olan sonraki günlerde ne kadar gidecek
Harika sonuç benim ilk günden daha fazla gitti 4. Günümde senin de öyle olur bakarsın

Olan olmuş artık, bozma moralini afiyet olsun.
Peki İsveç’e devam ediyor musun.

İnşallah benim de öyle olur ve 60a inmeyi başarırım

Başlangıç 66.3
1.gün 64.5
2.gün 63.7

Günaydın
Dün ekstra olarak; 1filtre kahve ve 2kuru kayısı yedim.
Spor (jessica smith, mekik, lastikle kol çalışması)
Su 2lt

1.gün 75 kg

Deli gibi ağlasam yeridir
Başladım bugün 13 e kadar dayanabilirim inşallah. Sabah kahvemi içtim öğle yemeği geç kaldı biraz ama şimdi yicem. 2 yumurta 1domates ve bol maydanoz

Selam. Diyeti tamamen uygulayıp kilo veren var mı. Birde kaç kilo verdiriyor acaba. Verilen kilolar geri alınır mı. Birax bilgi verirmisiniz.

Başlangıç 66.3
1.gün 64.5
2.gün 63.7
3.gün 63.3
4.gün 63.0

Sanırım devam etmeyeceğim, gözlerimde yüzümde yorgun bir görüntü oluştu. Kalan 3kilomu daha yavaş vermeye çalışacağım. Yapan arkadaşlara kolay gelsin.

1.gün 75 kg
2.gün 73.4 kg
3.gün 72.0 kg

3kg vermişim ama tamamı ödem bence. Çünkü deli gibi şiş hissediyordum kendimi. Bi de regl dönemindeyim. Çıldırmış gibi tatlı istiyorum arada kaçamak yaptım. 2-3 kavala kurabiyesi yedim ve dün gece kakao batırılmış 5-6 tane hurma yedim. 1 kase çekirdek yedim. Bu arada hiç spor yapmadım. Tekrar 65 lerim görmek istiyorum yaaaaa ona bile razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…