- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.941
Geçmiş olsun tavuk veya kırmızı et yeseydin keşke.Kızlar ben 5. Gündeydim fenalaştım açlıktan balık yemediğim için aç kaldım bir nevi..
Öğlen yedim ama akşam onu da canım istemedi elim ayağım titredi akşam kaçamak yaptım misafirlere gidince çok zorladılar ben de kıramadımGeçmiş olsun tavuk veya kırmızı et yeseydin keşke.
Harika sonuç benim ilk günden daha fazla gitti 4. Günümde senin de öyle olur bakarsınSabah açlıktan uyuyamadım:)
Şimdi gelelim tartıya;
Başlangıç 66.3
1.gün 64.5
Tabi Uçtum mutluluktan ama, ilk gün böyle çok gideceğini biliyordum zaten, önemli olan sonraki günlerde ne kadar gidecek
Olan olmuş artık, bozma moralini afiyet olsun.Öğlen yedim ama akşam onu da canım istemedi elim ayağım titredi akşam kaçamak yaptım misafirlere gidince çok zorladılar ben de kıramadım
Harika sonuç benim ilk günden daha fazla gitti 4. Günümde senin de öyle olur bakarsın
Eminim ineceğinden ama tamamen uyman lazım kahve çay yok mesela belirtyikleri dışında içme derim.. devam ediyorum gibi bir şey kararsızımOlan olmuş artık, bozma moralini afiyet olsun.
Peki İsveç’e devam ediyor musun.
İnşallah benim de öyle olur ve 60a inmeyi başarırım
Ben 5 günde 61.4 den 56.9a indimSelam. Diyeti tamamen uygulayıp kilo veren var mı. Birde kaç kilo verdiriyor acaba. Verilen kilolar geri alınır mı. Birax bilgi verirmisiniz.