- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.921
Ispanak benim de tercih ettiğim bir şey değil, yerine bir şey de yemiyorum. Kahveyi severek ve bolca tüketiyorum. Suyu en az 2 litre içiyorum, herhangi bir bağırsak sorunuyla karşılaşmadım. Ama yine de bol sıvı insanı wc'de yaşamaya mahkum ediyor :)MissPeaceful açıkçası ben de zor duruyorum ama yok yok birden görmek istiyorum.@bilinmeyenkullanici hoş katıldın
Hosgeldinn insallah ise yarar sende de :)Kızlar Merhaba. Ben de bugün başladım. Müsaade ederseniz her gün sonuçları paylaşmak isterim. Bu arada ıspanak çiğ yedim haşlamadan çok daha güzel oldu tavsiye ederim
7.gün tekrar kilo azalmaya başlıycaktır herkezin tam ortada kilo vermesi duruyor muş baya araştırmıştımMerhaba kızlar, bende diyete başlayalı 4 gün oldu 2.600 gr verdim ama artık vermem yavaşladı 69.5 ile başlamıştım bu sabah 66.9 çıktım.Hedefim 60 olmak.Diyete tam anlamıyla uyuyorum .Bol eksiler ---- diliyorum herkese inşallah herkes hedefine ulaşır.
Küçük bir kaçamak yapabilirsin. Varsa iki tane hurma ye ama minik minik ısırarakTatli krizim tuttu galiba ovulasyon donemim
Zor tutuyorum kendimi
Benimde sorunsuz gidiyor çok şükür kendimi gazlıyorum sürekli gece yemek yememek için erken yatıyorumİlk gün sorunsuz geçti. Halsizlik yok aksine enerjik hissediyorum Bu geceyi de atlatabilsem çok mutlu olacağım. Gece yiyengillerdenim de
5. gece ve artık gece yemelerini hiç aramıyorum. Laf aramızda diyete çok sadık değilim. Kendi adıma önemli olan porsiyon miktarını azaltmak, midemi küçültmek, açlık hissiyatını hatırlamak ve yemeklerimi salata, yoğurt, meyve ağırlıklı bir tabloya çevirmek. 14 gün sonunda ohh bitti diyerek yemeklere saldırmak istemiyorum. Canımın çektiğini makul saatlerde ve makul miktarlarda yemek istiyorum.Benimde sorunsuz gidiyor çok şükür kendimi gazlıyorum sürekli gece yemek yememek için erken yatıyorum
Tatli krizim tuttu galiba ovulasyon donemim
Zor tutuyorum kendimi
Küçük bir kaçamak yapabilirsin. Varsa iki tane hurma ye ama minik minik ısırarakYa da başka bir kuru meyve ye varsa. Bence tüm bir elma da zarar vermez, sonuçta uzun süreli kilo verme isteği içindeyiz. Işkencenin manası yok :) Yoksa geç mi kaldım
Zaten 2 senede bir yapın diyorlar. Ilkinde kaç vermiştinYok yok bozmadim dun kizlar. Ama anladim ki bu diyeti 2. kez yapmanin bi anlami yokmus, cunku ilk yaptigim zaman daha cok kilo vermistim. 6. gunde birakiyorum ben malesef cunku protein diyetiyle herzaman daha fazla kilo vermisimdir :)
2 seneyi gecti galiba tam emin degilim.. ilk yaptigimda 7 kilo vermistim inanamistimm :)Zaten 2 senede bir yapın diyorlar. Ilkinde kaç vermiştin
Kaçtın peki başladığında ? Ben internette araştırırken 13 14 veren de gördüm ama kiloları 100 civarıydı2 seneyi gecti galiba tam emin degilim.. ilk yaptigimda 7 kilo vermistim inanamistimm :)
aynen öyle bende ilk yaptığımda tecrübesizdim 7 gün sonunda 6 kilo civarı verdim ve daha dayanamadım bitince de bilinçsizce yemeklere saldırdım ama şimdi uslandım5. gece ve artık gece yemelerini hiç aramıyorum. Laf aramızda diyete çok sadık değilim. Kendi adıma önemli olan porsiyon miktarını azaltmak, midemi küçültmek, açlık hissiyatını hatırlamak ve yemeklerimi salata, yoğurt, meyve ağırlıklı bir tabloya çevirmek. 14 gün sonunda ohh bitti diyerek yemeklere saldırmak istemiyorum. Canımın çektiğini makul saatlerde ve makul miktarlarda yemek istiyorum.