Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese merhaba. Kadınlar kulübüne yeni katıldım. İlk mesajımı yazıyorum. Bugün itibariyle İsveç diyetine başladım.Ayrıca spor yapıyorum. Boyum 1.70 kilom 61.7. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Benim gibi ilk günü olan varsa birbirimize destek olabilir miyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Hos geldin . Benim de ikinci günüm. Bir arkadaş daha var .

bu diyette genelde verilen kilodan daha fazlasının geri alındığını okudum ama ne derece doğru? Deneyimleyen var mı?

Bu diyeti uygulamış biri olarak ayıla bayıla yaptım ve 3 kilo verdim sonra dikkat ederek beslenmeme rağmen 4 kilo aldım Hemde kısacık bir zaman da
Peki değdi mi asla hayır !!!

Bu diyeti uygulamış biri olarak ayıla bayıla yaptım ve 3 kilo verdim sonra dikkat ederek beslenmeme rağmen 4 kilo aldım Hemde kısacık bir zaman da
Peki değdi mi asla hayır !!!
çok tedirgin oluyorum bu sebeple, ben de yarın başlayacağım...ekmek makarna pilav alışkanlığım pek yok ama ayda yılda 1 pizza vs yersem hemen kilo alır mıyım paronayasına kapıldım. hedefim 8-9 kg verip 46 kiloya inmek. Karatay da göz kırpıyor aslında ama o uzun soluklu galiba?

Merhaba, benim bugün birinci günüm. 78 kg ile başladım. Diyet artı günlük en az yarım saat yürüyüş ve sabah akşam 15'er dakika hafif egzersiz yapıyorum. Bakalım sonuç ne olacak...
aa sevindim birlikte baslamisiz canim :)
1. gune harfi harfine uydum, 30 dkk da step yaptim suan biraz halsizim ama deger

Selam kizlarrr :) Daha once bi diyetle 7 kilo vermistim.
Bugun tekrar basladim, digerleri gibi yazip kacmicam
Buraya sIk sIk yazicam, yokmu benimle baslayannn
Herkese merabaaaa iyi geceler bende bu sabah başlıcam inşallaj daha önce yapıp olumlu sonuç aldım fakat tam bilgim olmadığından sonrasında hunharca yiyerek kilo almıştım

Özellikle ilk hafta iyi kilo veriliyor, iyi değerlendirin. Benim ikinci hafta yavaşladı eksilmelerim hatta artılar gördüm, yerimde saydım iki denememde de. Ama tabi benim durumunun aksi olanlar da var ama ilk hafta herkes iyi veriyor. Ben şuan 11. Gundeyim.

Bu sabah tartida -900 gr gordum Odem falan olamaz cunku 1 aydir diyetteyim zaten.
2. gunum cok iyi gidiyor yogurt ve salam yedim birazdan spor yapicam yine

sen ne kadar vermistin ilk yaptiginda ve simdi canim

Gün 2 de sona eriyor :) Ben gün gün değil de hafta sonunda tartılmayı düşünüyorum. Çok büyük beklentim yok, bakalım göreceğiz. Herkese kolay gelsin :)

Sabah tartildim -300 gr :) 2 gunde 1,2 kilo hicte fena degil
Valla ben hergun tartilanlardanim, dayanamam yoksa H Halofera :)
Yanliz ben ispanak yiyemiyorum onun yerine brokoli yiyorum ya, ama ispanak yemenin onemini anladim afedersiniz wc sorunu oluyor ispanak yemezsek

Kızlar Merhaba. Ben de bugün başladım. Müsaade ederseniz her gün sonuçları paylaşmak isterim. Bu arada ıspanak çiğ yedim haşlamadan çok daha güzel oldu tavsiye ederim

Ispanak benim de tercih ettiğim bir şey değil, yerine bir şey de yemiyorum. Kahveyi severek ve bolca tüketiyorum. Suyu en az 2 litre içiyorum, herhangi bir bağırsak sorunuyla karşılaşmadım. Ama yine de bol sıvı insanı wc'de yaşamaya mahkum ediyor :) MissPeaceful açıkçası ben de zor duruyorum ama yok yok birden görmek istiyorum.@bilinmeyenkullanici hoş katıldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…