- 29 Ocak 2018
- 7
- 20
- 34
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.901
Hos geldin . Benim de ikinci günüm. Bir arkadaş daha var .Herkese merhaba. Kadınlar kulübüne yeni katıldım. İlk mesajımı yazıyorum. Bugün itibariyle İsveç diyetine başladım.Ayrıca spor yapıyorum. Boyum 1.70 kilom 61.7. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Benim gibi ilk günü olan varsa birbirimize destek olabilir miyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum.
bu diyette genelde verilen kilodan daha fazlasının geri alındığını okudum ama ne derece doğru? Deneyimleyen var mı?
çok tedirgin oluyorum bu sebeple, ben de yarın başlayacağım...ekmek makarna pilav alışkanlığım pek yok ama ayda yılda 1 pizza vs yersem hemen kilo alır mıyım paronayasına kapıldım. hedefim 8-9 kg verip 46 kiloya inmek. Karatay da göz kırpıyor aslında ama o uzun soluklu galiba?Bu diyeti uygulamış biri olarak ayıla bayıla yaptım ve 3 kilo verdim sonra dikkat ederek beslenmeme rağmen 4 kilo aldım Hemde kısacık bir zaman da
Peki değdi mi asla hayır !!!
aa sevindim birlikte baslamisiz canim :)Merhaba, benim bugün birinci günüm. 78 kg ile başladım. Diyet artı günlük en az yarım saat yürüyüş ve sabah akşam 15'er dakika hafif egzersiz yapıyorum. Bakalım sonuç ne olacak...
Herkese merabaaaa iyi geceler bende bu sabah başlıcam inşallaj daha önce yapıp olumlu sonuç aldım fakat tam bilgim olmadığından sonrasında hunharca yiyerek kilo almıştımSelam kizlarrr :) Daha once bi diyetle 7 kilo vermistim.
Bugun tekrar basladim, digerleri gibi yazip kacmicam
Buraya sIk sIk yazicam, yokmu benimle baslayannn
İlk gün sorunsuz geçti. Halsizlik yok aksine enerjik hissediyorum Bu geceyi de atlatabilsem çok mutlu olacağım. Gece yiyengillerdenim deaa sevindim birlikte baslamisiz canim :)
1. gune harfi harfine uydum, 30 dkk da step yaptim suan biraz halsizim ama deger
hosgeldin sende canim :)
Herkese merabaaaa iyi geceler bende bu sabah başlıcam inşallaj daha önce yapıp olumlu sonuç aldım fakat tam bilgim olmadığından sonrasında hunharca yiyerek kilo almıştım
sen ne kadar vermistin ilk yaptiginda ve simdi canimÖzellikle ilk hafta iyi kilo veriliyor, iyi değerlendirin. Benim ikinci hafta yavaşladı eksilmelerim hatta artılar gördüm, yerimde saydım iki denememde de. Ama tabi benim durumunun aksi olanlar da var ama ilk hafta herkes iyi veriyor. Ben şuan 11. Gundeyim.
8 günde 2200.sen ne kadar vermistin ilk yaptiginda ve simdi canim
masallah darisi başımıza8 günde 2200.
Şimdi 3500