Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Patates gününde verdin mi? Ya bana patates yiyip de kilo vermek.. aklım almıyor. Sanki kilo alırım gibi geliyor. Toplamda kaç verdin? Çayın etkisini de söylemeyi unutma sonunda :) ptesi tekrar isvece başlayayım diyorum 6 günlük
Ben patates gununde 800 gr verdim et gunundede pilav ustu doner yememe ragmen tartida eksi ciktim bugun son gunum 5te5 diyetinde isvecte 5 gunde 1.6 5te5te 4 gunde 2.1 kilo verdim iki gun mola verip bi hafta tekrar yapicam bu diyeti cay icinde mutlaka bilgilendiririm kullanmaya devam ediyorum sen ww diyetine baslamayi dusunuyordun neler yapiorsun suan :)

Ben patates gununde 800 gr verdim et gunundede pilav ustu doner yememe ragmen tartida eksi ciktim bugun son gunum 5te5 diyetinde isvecte 5 gunde 1.6 5te5te 4 gunde 2.1 kilo verdim iki gun mola verip bi hafta tekrar yapicam bu diyeti cay icinde mutlaka bilgilendiririm kullanmaya devam ediyorum sen ww diyetine baslamayi dusunuyordun neler yapiorsun suan :)
İyi vermişsin gerçekten. Ya çok sabirsizim, bir sürü diyete başladım bitirdim. + Da değilim ama yavaş gidiyor. Ww isvecten sonra diyet gibi gelmedi :) baktım ipin ucu kaçacak ben de yoğurt diyeti yaptım. Bugün dukanın atak evresini yapıyorum yoğurt ağırlıklı. Ptesi isvece başlayıp haftaya ptesi de elma diyeti yapayım diyorum. Sonra da bu 5te 5i deneyebilirim.

Çocuklara öğlen yemeği hazırlıyorum. Ispanagı yağsız kavuracağım azıcık baharat ekleyeceğim. İki tane de çeri domates yerim . Arada çay kahve içmedim.
700 ml su içtim.

1 saat yürüyüş. Uzun aradan sonra olduğu için çok tempolu değil. Ama güzel oldu .
Öğle menümü yedim .100 gr yoğurt ilk kez yanındaki bir dilim salamı da yedim .

Bugün geri başladım. Umarım 13 gün kazasız belasız atlatırım
Başlangıç kilo .74.5 kg
Sabah kahvemi içtim.

Sabah evi dip köşe süpürdüm. Çiğköfte yoğurdun. Tadına dahi bakmadım. Yaşasın bana . Yürüyüş yapamadım ama .

X