- 29 Ağustos 2014
- 70
- 30
- 42
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.881
Ben patates gununde 800 gr verdim et gunundede pilav ustu doner yememe ragmen tartida eksi ciktim bugun son gunum 5te5 diyetinde isvecte 5 gunde 1.6 5te5te 4 gunde 2.1 kilo verdim iki gun mola verip bi hafta tekrar yapicam bu diyeti cay icinde mutlaka bilgilendiririm kullanmaya devam ediyorum sen ww diyetine baslamayi dusunuyordun neler yapiorsun suan :)Patates gününde verdin mi? Ya bana patates yiyip de kilo vermek.. aklım almıyor. Sanki kilo alırım gibi geliyor. Toplamda kaç verdin? Çayın etkisini de söylemeyi unutma sonunda :) ptesi tekrar isvece başlayayım diyorum 6 günlük
İyi vermişsin gerçekten. Ya çok sabirsizim, bir sürü diyete başladım bitirdim. + Da değilim ama yavaş gidiyor. Ww isvecten sonra diyet gibi gelmedi :) baktım ipin ucu kaçacak ben de yoğurt diyeti yaptım. Bugün dukanın atak evresini yapıyorum yoğurt ağırlıklı. Ptesi isvece başlayıp haftaya ptesi de elma diyeti yapayım diyorum. Sonra da bu 5te 5i deneyebilirim.Ben patates gununde 800 gr verdim et gunundede pilav ustu doner yememe ragmen tartida eksi ciktim bugun son gunum 5te5 diyetinde isvecte 5 gunde 1.6 5te5te 4 gunde 2.1 kilo verdim iki gun mola verip bi hafta tekrar yapicam bu diyeti cay icinde mutlaka bilgilendiririm kullanmaya devam ediyorum sen ww diyetine baslamayi dusunuyordun neler yapiorsun suan :)
Gün gün yazar mısın? Ptesi de ben sana eşlik etmeye başlarım.Malzemelerimi aldım . Yarın başlıyorum.
Başladın mı ne yaptın sen ? Kaç kilosun?Tamam bu akşam daha fazla yeme. Yarın kaldığın yerden beraber devam ederiz
Başladım 64.8 ile. Hedefim 59.9 u görmek :)Başladın mı ne yaptın sen ? Kaç kilosun?
Başladım 64.8 ile. Hedefim 59.9 u görmek :)
Sen devam ediyorsun değil mi
Baştan mı kaldığın yerden mi
Yarın başlıyorum.
Benim de ikinci günüm ya beraber ilerleriz. Kaçamak yokBugün geri başladım. Umarım 13 gün kazasız belasız atlatırım
Başlangıç kilo .74.5 kg
Sabah kahvemi içtim.