Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

aman maşallah valla sana kesinlikle nazar değmesin.
komşuya gitsende bozmadın, dışarı çıksanda.
senin az kaldı.

8-10kg süper ya...

kızlar slm bende bu diyeti yapmak istiyorum ama 5 aylık bi bebeğim var emziriyorum yapabilirmiyim sizce varmı aranızda hem emzirip hemde diyet yapam 96 kiloyum acil vermem gerekiyooo bi 80 e insem moralm düzelecek

inşallah canım yarın başlıyorum bakalım umarım sizin gibi bende verebilirim:97:58 kiloyum 50 ideal kilom ama şimdilik 52-53 olsam yeter.bende senin gibi değişiklikler yapacam ama özüne sadık kalacam inşallah

süpersin canım ya 10 kilo rüyamda görsem inanmam ben valla

kızlar slm bende bu diyeti yapmak istiyorum ama 5 aylık bi bebeğim var emziriyorum yapabilirmiyim sizce varmı aranızda hem emzirip hemde diyet yapam 96 kiloyum acil vermem gerekiyooo bi 80 e insem moralm düzelecek

bence sakın deneme canımbu diyet çok düşük kalorili bir diyet.bebeğine yazık daha çok küçük doya doya anne sütü alsın 1 yaşından sonra diyete başla bence.şimdide abur cuburu kes hamur işinden uzak dur bol bol su iç bu şekilde de zaten biraz kilo verirsin.hem emzirdiğin için metabolizman daha hızlı olur çabuk verirsin merak etmebende doğumdan sonra aldım kiloları

selammmmm fıstıklarrrrr benm bgn 8.günüm bu sabah tartıldım 7 günde 4 kilo daha fazla verebilrdim ancak arada kaçamaklarım oldu napim ama 3 gündür çok iyiyim hiç kaçamk yapmıorm ben 13 gün yapıp 1 gün ara verip tekrar devam etmeyi düşünüorum kilo verenleri tebrik ediyorm maşallah kızlar

merhaba arkadaşlar bugün ilk günüm sabah 1 fincan az şekerli kahvemi içtim.sonra biraz yürüdüm.şimdide ıspanağımı ve yumurtalarımı hazırlıyorum.kırmızı etin dışında değişiklik yapmamaya gayret edecem.2 lt lik sürahiyide sabah doldurdum akşama kadar bitirmeye karar verdim.bakalım umarım emeklerim boşa gitmez ve sizin gibi verebilirim kilocukları kızlar

arkadaşlar nerelerdesiniz, bıraktınız mı yoksa.
ben c.tesi pazar yapamadım ama, dünden beri yapıyorum.
siz neler yapıyorsunuz.

zetaa seninki daha bitmedi dimi???
pissisko beraber başlamıştık, sen ne durumdasın???
hadi paylaşalım

merhaba canım 9.gündeyim bende :) tam gaz devam ediyoruz ben 3 hafta yapmayı planlıyorum inş allah güç kuvvet verirse :) sen naaptın bakim kilo verdin mi

merhaba canım 9.gündeyim bende :) tam gaz devam ediyoruz ben 3 hafta yapmayı planlıyorum inş allah güç kuvvet verirse :) sen naaptın bakim kilo verdin mi

oh be sevindim, kimse yapmıyor diye sıkılıyordum.
sen h.sonu bozmadın galiba, çok iyi maşallah.
3 hafta çok olmasın.
malum bu diyetle ilgili çok söylenti var, zararlı falan diye...

biliyorsun benim tartı günüm c.tesi 5 kgdan kurtulmuştum,
bakalım bu hafta ne olacak.

sen neler yaptın, tartılıyordun, kaç kg oldu toplam

slm canım bitmedi yarın son günüm nasipse

betty hoşgeldin, ilk günün nasıl geçti, zorlandın mı?

inşallah istediğin kiloya inebilirsin.

selam tatlım yok aslında cok zorlanmadım yalnız bende asırı kansızlık var o yuzden sabahları 1 kasık pekmez içiyorum umarım diyete 1 zararı olmaz.. senin kacıncı gunun canım ne alemdesin? spor falanda yapıomusun ben hergun yurumeye calısıorum bu sabahta yurudum..

sağlık her şeyden önemli, pekmezini ihmal etme.
en kötü ihtimalle daha az kilo verirsin.

benim aslında 9.günüm ama, h.sonu yapamadım.

spor yapıyorum.
her sabah 1 saat yürüyüş
öğleden sonra leslie sansonla 3mill,
akşam da pilates.

sürekli bu düzende gidemiyorum tabii ama, yapabildiğim kadar.

c.tesiye 3 kilo vermek için uğraşıyorum, bakalım...

slm kızlar bugün benim 2.günüm.dün çok rahat geçti hiç acıkmadım ve diğer diyetler gibi halsizlik baş ağrısı falan yapmadı.ya diyet gerçekten özel hazırlanmış yada ben zaten çok fazla yemediğim için zor gelmedi:44:bugün yine gayet iyi gidiyor.sabah kahvesinden sonra yarım saat tempolu yürüdüm sonra eşimin vücut geliştirme ünitesinde küçük ağırlıklarla kol ve bacak çalıştım sonra plates yaptım sonra ev temizledim.yoğurdumu ve salamımı yedim ve 25 dk daha tempolu yürüdüm ve artık oturdumşuan için gayet iyiyim ama akşamki menümü sevmiyorum zoraki yiyecem etizaten kırmızı et yerine beyaz et yiyorum o bile zor geliyor.ama 13 gün idare edecem kararlıyıminşallah bu hafta en az 3 kilo civarı verebilirim:97:

bu arada kızlar bişey sormak istiyorum:4.günün listesinde akşam yemeğinde bir karışıklık var:44:bazı kaynaklarda 2 dilim portakal bazılarında 2 dilimin suyu denmiş.bazılarında 1 bardak portakal suyu bazılarında da yarım bardak portakal suyu yazıyor:44:bunun asıl doğru olanı hangisi acaba kızlar?siz nasıl yaptınız?

yaa ne guzel canım sen baya sporda yapıosun ne guzel sıkılasırsında inşallah istediğimiz kilolara ulasıp fısstık gibi hatunlar oluruz hepimizdee

kızlar o site bu site derken son olarak yabancı sitelerde de aradım bu diyet listesini.bu listenin aslını danimarkada bir hastanenin doktorları hazırlamış.yani avrupada danimarka diyeti olarak geçiyor.listeye gelince onların listesiylede ufak tefek farklılıklar var maalesefşimdi hangisini uygulayacam bilemedim.:44ortakal suyu diye bişey yok mesela o listede.bu arada çok katı kuralları varmış bu diyetin.kendi resmi sitesinde okudum.mesela alkol falan alırsan hemen bırakmalıymışsın ve 6 ay tekrarlamamalıymışsın.13 gün boyunca yapan kişilerde 1 yıl tekrar etmesin diyor.birde araya başka şeyler de koyarsan olmazmış diyetin etkisi kaybolurmuş mutlaka birebir yapmak lazımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…