- 29 Aralık 2008
- 476
- 15
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.441
herkese slm lar yeni başlayanalarada başarılar dilerim
benim 9 günümbugün artık canım hiç bişi yemek istemior ama mecburen yiyiorum ....
dünde bugünde arkadaşlarla dışarda geçti günümüz fakat bu sabah çok şükür bir kg daha eksildimbu gdişle 13 günde 10 verebilirmiyim bilmiyorum ama en az 8 kilo vermiş olucam süper
inşallah canım yarın başlıyorum bakalım umarım sizin gibi bende verebilirim:97:58 kiloyum 50 ideal kilom ama şimdilik 52-53 olsam yeter.bende senin gibi değişiklikler yapacam ama özüne sadık kalacam inşallahbaşla valla, niye yapamayasın.
burada da paylaşki, azmin artar, bende öyle oldu.
ben biftek yerine de balık yerine de tavuk yedim.
ıspanağı tavada haşlayıp, üzerine 1 yumurtayı kırdım, biraz da pulbiber, diğer 1 yumurtayı da katı haşlayıp yedim.
brokoli yerine de kabak yedim.
ama, diğerlerine tamamen uydum ve tabiki yürüyüş ve pilates.
kilon kaç bilmiyorum ama, kilo problemi olan insanlar aşağı yukarı neyi neyle değiştirebileceğini bilir zaten, ben öyle yapıyorum.
ama, çok küçük değişiklikler.
hadi sen de başla da paylaşalım.
herkese slm lar yeni başlayanalarada başarılar dilerim
benim 9 günümbugün artık canım hiç bişi yemek istemior ama mecburen yiyiorum ....
dünde bugünde arkadaşlarla dışarda geçti günümüz fakat bu sabah çok şükür bir kg daha eksildimbu gdişle 13 günde 10 verebilirmiyim bilmiyorum ama en az 8 kilo vermiş olucam süper
kızlar slm bende bu diyeti yapmak istiyorum ama 5 aylık bi bebeğim var emziriyorum yapabilirmiyim sizce varmı aranızda hem emzirip hemde diyet yapam 96 kiloyum acil vermem gerekiyooo bi 80 e insem moralm düzelecek
arkadaşlar nerelerdesiniz, bıraktınız mı yoksa.
ben c.tesi pazar yapamadım ama, dünden beri yapıyorum.
siz neler yapıyorsunuz.
zetaa seninki daha bitmedi dimi???
pissisko beraber başlamıştık, sen ne durumdasın???
hadi paylaşalım
kızlar bende basladım bgn umarım verebilirim yaaa bi 10 kg vermeyi ole cok istiorumki........
merhaba canım 9.gündeyim bende :) tam gaz devam ediyoruz ben 3 hafta yapmayı planlıyorum inş allah güç kuvvet verirse :) sen naaptın bakim kilo verdin mi
arkadaşlar nerelerdesiniz, bıraktınız mı yoksa.
ben c.tesi pazar yapamadım ama, dünden beri yapıyorum.
siz neler yapıyorsunuz.
zetaa seninki daha bitmedi dimi???
pissisko beraber başlamıştık, sen ne durumdasın???
hadi paylaşalım
betty hoşgeldin, ilk günün nasıl geçti, zorlandın mı?
inşallah istediğin kiloya inebilirsin.
slm canım bitmedi yarın son günüm nasipse
selam tatlım yok aslında cok zorlanmadım yalnız bende asırı kansızlık var o yuzden sabahları 1 kasık pekmez içiyorum umarım diyete 1 zararı olmaz.. senin kacıncı gunun canım ne alemdesin? spor falanda yapıomusun ben hergun yurumeye calısıorum bu sabahta yurudum..
sağlık her şeyden önemli, pekmezini ihmal etme.
en kötü ihtimalle daha az kilo verirsin.
benim aslında 9.günüm ama, h.sonu yapamadım.
spor yapıyorum.
her sabah 1 saat yürüyüş
öğleden sonra leslie sansonla 3mill,
akşam da pilates.
sürekli bu düzende gidemiyorum tabii ama, yapabildiğim kadar.
c.tesiye 3 kilo vermek için uğraşıyorum, bakalım...