Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

40 bedensen 38e ulaşman hiç de zor değil.
işyerinde yapamıyorsan dediğin gibi ıspanak yemeği söyle.
yapacak bir şey yok, hep bozmaktan iyidir.
bu arada sen de mi p.tesi başlamıştın,
sanki salı başladın diye hatırlıyorumda.
3.gün menüsünü yazınca farkettim

Yarınki menü canım :)
Bu günde bir sorun yok allaha şükür ben yarını düşünmeye başladım.
Evet canım 40 bedenim.Belim ve göbeğim yok zaten.
Ben basenden muzdarip biriyim.
Bir dönem ilaç kullanmak zorunda kaldım ondan sonra kilo aldım.
Ama sizinle birlike vereceğim inşallah.
Amacım kilo vermekden çok bölgesel incelmek aslında.
Ama boğazına dur demeden oda olmuyor hele birde oturarak çalışıyorsan dahada zor.

valla tvins canım ben hergün tartılıyorum bazen sabah akşam bana zararından çok faydası oluyor kaçamak yapmama engel oluyor

Son düzenleme:

bence olmaz neden çünki ıspanak yemeğinde pirinç yağ tuz salça var
bizim diyette sadece ıspanak haşlancak dio bence etkisini azaltır geceden haşlaran sabah yanında götürebilirsin haşlanmış yumurtayla olmazmı:26:

bugün evde bazı işlerim vardı , halada var ama şimdi gidip komşumun saçını boyucam döndüğümde yarımkalan işler devam sonra egezersislerimi yapıcam akşam maması derken akşam yürüşü tamam pilim biter ,sülümanı izlerken uyuklarım artık

Biz yemeğe dışarı çıkıyoruz canım ya o yüzden olmaz gibi duruyor.
Etkisi az olabilir bende öle düşünüyorum ama bir şekilde hiç yememekden iyidir.
Malesef ki çalışınca menüye uymakda kolay olmuyor.

Olmadı yemeğe çıkmıcam artık ne yapalım.
Yumurta olmazda ıspanak olabilir haşar yanıma alırım işlerim var derim yemeğe çıkmam :)
Etkiside azalmasın madem tam uyuyorum devamıda gelsin.

Buğünde şansa biftek vardı salatanın yanında onu yedim.

aslında tüm akşam menülerini öğlen yiyin öğleni akşam yiyin nasılsa devamlı et yada yavuk +salata

böylece akşamalrı listedekileri devam etirmiş farklı bişi yememiş olursunuz

ay bugün yumurtaları yerken nerdeyse kuscaktım o yüzden 1 tanesini zor yedim pofffffff

yaa neden yiyimedin

benim 6 günüm bitti bide beni düşün ,banada öğğ geldi ama ben artık sadece doymak için yiyiorum ve bide bu mamalar birbirini yakan mamalar tatları güzel olmasada biraz tat katmak için acı sos ve baharatla kaktırıorum kilo verdikcede diyete bağlığığm devam ediyor napalım as sabır canım tam yazılanı yemeğe çalış ...
bunları yiyierek gidiceek kilolarımız

kızlaaaaar nerelerdesiniz.
nasıl gidiyor, bozdunuz mu yoksa.

ben dün akşam çok mutsuzdum, bozmamak için zor tuttum kendimi.
ama bugün iyiyim.
sabah hava çok kötüydü, yağmur rüzgar. yürüyemedim, pilates yaptım.
az sonra da markete çıkıcam (çıkıcam diyorum çünkü yokuş ve uzak, artık, bugünlük yürüyüş olarak onunla idare edicem).

siz neler yapıyorsunuz

Son düzenleme:
burdayız burda çok halsizlik var sürekli diteyim sabote edilmeye çalışılıo ama izin vermiyorum kızlar
600 gr daha gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…