-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.421
ben 3 günde 2.2 verdim cnım
slm kızlar bugün yedincigünüm akşam maması yok
dün evdeki işlerimden dolayı vede hava şartlarından dolaı yürüyüşe çıkamadık
bende dinlenme günü ilan ettimkendime ama buna rağmen 300 grm daha gitmişşbu sabah tartıldığımd
bugün gündüz mekik ve diğer egzersizlerimi yaptım öğlen mamamı yedikten sonra yüryüşe çıktım hava öğleden sonra çok güzeldi
evegeldiğimde çok yorulmuşum biraz kestirdim iyi gelidi akşam yemeğim yok bugün aman canımneler neler çekti anlatamam size neyse hemen o moddan çıktım
veeee çay demledim sarhoş gibiyim çay ayıltır beni bol bol da su içiyorum
evet bugünü de atlatırsan gerisi kolay, herhalde en zor gün budur.
allah kolaylık versin.
bugün pek kimse uğramıyor buraya.
kızlar günaydın, sonunda tartı günüm geldi
başlangıç 11.04.2011 78.4
16.04.2011 73.4
5günde 5 kilo
çoookk mutlu oldum.
ama, bugün yapamam. yarın devam
hepimize kolay gelsin.
iyi tatiller
16.04.2011 73.4
5günde 5 kilo
çoookk mutlu oldum.
hepimize kolay gelsin.
iyi tatiller
16.04.2011 73.4
5günde 5 kilo
çoookk mutlu oldum.
hepimize kolay gelsin.
iyi tatiller
bu arada sen harfiyyen uydunmu diyete?biftek yerine tavuk yesek olmazmı acaba?ben kırmızı eti pek sevmiyorum yahaşlanmış ıspanakta pek iç açıcı gelmiyor kulağa onun yerine brokoli,karnabahar yada lahana haşlayıp limon sıkıp yesek olmazmı?illa birebir uymak gerekirmi kilo verebilmek için?
tebrik ederim seni hatta ayakta alkışlıyorum.bende bugun alışveriş yaptım adet dönemimden sonra başlicam.umarım senin gibi verebilirim bende kilo:)
selam arkadaslar, ben 2 nisanda isvec diyetine basladim. adet günümü hesaplamadan baslamis oldum. 1 hafta cok güzel 4 kilo verdim. sonra kilo vermem durdu, vucudum su toplamaya basladibütün moralimde bozuldu. diyeti son haftasi dalgali gecti, bi almis bi vermis göründüm. gercekten kac kilo verdigimi tam bilemiyorum. bakalim adet bitiminde belli olcak. 4 kilo kesin gitti görünüyor :) bunada cok sükür. simdi düsünyüroumda acaba adetim bittikten sonra 6 gün daha yapsammi acaba diye? zarari olurmu sizce?
76,4 kiloyla basladim. 72,3 görmüstüm. bu sabah tartildigimda 73,4 geldim. su 70in altina bi inebilsem göbek aticam hani
tavsiyem adet bittikten sonra baslayin arkadaslar!