Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben normalde plates yarım saatlik yürüyüş ve az yemeyle 1buçuk ayda 72den 63e düştüm ama üstünden yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen ne yaparsam yapayım hala 63üm o yzden isveç diyetinde biraz şüpheliyim uğursuz rakamım oldu 63 kurtulamadım gitti

slm kızlar bugün yedincigünüm akşam maması yok
dün evdeki işlerimden dolayı vede hava şartlarından dolaı yürüyüşe çıkamadık
bende dinlenme günü ilan ettimkendime ama buna rağmen 300 grm daha gitmişş bu sabah tartıldığımd
bugün gündüz mekik ve diğer egzersizlerimi yaptım öğlen mamamı yedikten sonra yüryüşe çıktım hava öğleden sonra çok güzeldi
evegeldiğimde çok yorulmuşum biraz kestirdim iyi gelidi akşam yemeğim yok bugün aman canımneler neler çekti anlatamam size neyse hemen o moddan çıktım

veeee çay demledim sarhoş gibiyim çay ayıltır beni bol bol da su içiyorum

evet bugünü de atlatırsan gerisi kolay, herhalde en zor gün budur.
allah kolaylık versin.

bugün pek kimse uğramıyor buraya.

Merhaba Hanımlar

3 gündür isveç diyetine harfiyen uydum
Ve 3 günün sonunda -1,800 kg çıktım.
71 başladım bu sabah 69.20 çıktım.
Ancak iş yerinde listeye uymak benim için çok zor.
Ve önceki gün ciddi baş ağrım oldu birden bire çok yüklendim sanırım.
O yüzden detoks olarak düşünüyorum ve iş yerinde uygun olan farklı bir listeye geçiyorum.
Takibimdesiniz hanımlar

Son düzenleme:
slm kızlar 8 mayısa kadar kilo vermem lazım.58 kiloyum 5-6 kilo versemde yetecek:97:daha önce birçok diyeti denedim ama isveç diyetini ilk kez deneyeceğim.metabolizmam pek hızlı değil malesefsizce 13 günde kaç kilo gider aşağı_yukarı?:44:birde liste dışına çıkmayın yazıyor ya mesela metabolizma hızlandırıcı çay falan yapıp içsem olmazmı acaba?fikir verirseniz sevinirim kızlar yarın bende başlayım bu diyete.

ha bir diğer merak ettiğim de arkadaşlar:bu kadar kısıtlı beslenmeyle birlikte çeşitli sağlık sorunları yaşamamak için multivitamin desteği gerekli diye düşünüyorum.aranızda vitamin hapı kullanan varmı hangi markayı tavsiye edersiniz?kolayca bulabileceğim bir marka olursa sevinirim

kızlar günaydın, sonunda tartı günüm geldi
başlangıç 11.04.2011 78.4
16.04.2011 73.4

5günde 5 kilo

çoookk mutlu oldum.

ama, bugün yapamam. yarın devam
hepimize kolay gelsin.
iyi tatiller

5 günde 5 kilo süpermiş tebriklerben 13 günde 5 kilo versemde yeter ama o bile zor bencepazartesi başlayacam bakalım eğer bendede çok kilo kaybı yaparsa gerçekten herkeste işe yarar bu diyet.

bu arada sen harfiyyen uydunmu diyete?biftek yerine tavuk yesek olmazmı acaba?ben kırmızı eti pek sevmiyorum yahaşlanmış ıspanakta pek iç açıcı gelmiyor kulağa onun yerine brokoli,karnabahar yada lahana haşlayıp limon sıkıp yesek olmazmı?illa birebir uymak gerekirmi kilo verebilmek için?

tebrik ederim seni hatta ayakta alkışlıyorum.bende bugun alışveriş yaptım adet dönemimden sonra başlicam.umarım senin gibi verebilirim bende kilo:)

selam arkadaslar, ben 2 nisanda isvec diyetine basladim. adet günümü hesaplamadan baslamis oldum. 1 hafta cok güzel 4 kilo verdim. sonra kilo vermem durdu, vucudum su toplamaya basladi bütün moralimde bozuldu. diyeti son haftasi dalgali gecti, bi almis bi vermis göründüm. gercekten kac kilo verdigimi tam bilemiyorum. bakalim adet bitiminde belli olcak. 4 kilo kesin gitti görünüyor :) bunada cok sükür. simdi düsünyüroumda acaba adetim bittikten sonra 6 gün daha yapsammi acaba diye? zarari olurmu sizce?

76,4 kiloyla basladim. 72,3 görmüstüm. bu sabah tartildigimda 73,4 geldim. su 70in altina bi inebilsem göbek aticam hani

tavsiyem adet bittikten sonra baslayin arkadaslar!

ben 13 gün yaptim, son 2 günde artik pes etmemek icin bayaga caba sarfettim. en cok zorlandigim günler 5-6-7. gün oldu. sonra iyce alisiyor insan! bide en güzeli ne biliyormusunuz. diyetten ciktiktan sonra midenizin ne kadarda kücüldügünü hissedeceksiniz.. muhtesem bisey.. hemen doyuyorsunuz

herkese slm lar yeni başlayanalarada başarılar dilerim
benim 9 günümbugün artık canım hiç bişi yemek istemior ama mecburen yiyiorum ....

dünde bugünde arkadaşlarla dışarda geçti günümüz fakat bu sabah çok şükür bir kg daha eksildim bu gdişle 13 günde 10 verebilirmiyim bilmiyorum ama en az 8 kilo vermiş olucam süper

başla valla, niye yapamayasın.
burada da paylaşki, azmin artar, bende öyle oldu.

ben biftek yerine de balık yerine de tavuk yedim.
ıspanağı tavada haşlayıp, üzerine 1 yumurtayı kırdım, biraz da pulbiber, diğer 1 yumurtayı da katı haşlayıp yedim.
brokoli yerine de kabak yedim.
ama, diğerlerine tamamen uydum ve tabiki yürüyüş ve pilates.

kilon kaç bilmiyorum ama, kilo problemi olan insanlar aşağı yukarı neyi neyle değiştirebileceğini bilir zaten, ben öyle yapıyorum.
ama, çok küçük değişiklikler.

hadi sen de başla da paylaşalım.

demekki adet döneminde başlamamak lazımmış,
benim de tartıda moralim bozulurdu.
ama, sen kendini bilirsin, vücudun su topladığı için tartıda çok görüp pes etme.

istersen hemen tekrar yapma.
yani bilmiyorum ama, bu bayağı sıkı bir diyet.
istersen bir kaç ay ara ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…