Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim canım inşallah böyle devam eder hepimizinhaklısın herşey kilo vermek için bunca eziyetama sonunda fıstık gibi olmak varkaramsarlığa kapılma tatlım çünkü bazı uzmanlar bu işin beyinde bittiğini iddia ediyorlar.ne düşürsen o olurmuş:44:hep zayıfladığını incecik olduğunu düşünmeliymişsin:97:tekrar başarılar dilerim

süpersin canım valla :) maşallah maşallah ya 5 günde 3 kilo çoook çöoook iyi:)ben başlamıştım ama 2. gün evde olmadığımdan devam ettiremedim hemen bıraktım:):)yarın doğru düzgün başlıorum ve 13 günü tamamlıyorum inşallah:) şu an 57 kiloyum

başla canım başla hem birbirimize destek olursak daha kolay olur belki

merhaba bende bu diyetle 4 sene önce 13 kg vermiştim 4 sene içinde inanılmaz kilo aldım hayatımda ilk defa 73 500 olduğumu gördüm doğuma giderken 71 kg idim ((( aşırı abur cabur yiyorum bu arada artık göbekli olmak istemiyorum okadar uğraşmama rağmen aksine kilo alıyorum bence beyinde bitiyor artık bitiriyorum bugün serbestim yarından itibaren kilolaraa vedaaa kızlarr size 6. günde yazıcam kaç kg verdiğimi şimdiden herkeze başarılar ......

bende yarın başlayacagım bu diyete kılom 77 ben hiç 77 olmadım hayatım da aynaya bakmaktan bıle nefret edıyorum artık dısarı bıle cıkmak ıstemıyorum sureklı yatmak uyumak ıstıyorum psıkolojım bozuldu.yarın sabah başlıcam tartılıp yazacam yarın sabah....

bugün 3.günüm sonunda 2 aydır 63ten 1 gram inemiordum şuan 61kiloyum oleyyyyyyyyyy:)bugün braz kaçrdm tutamdm kendmi tatlım yedm ama ona göre akşam bişi yemedim.bidaha kaçamak yapmicam .yola devam:)

yeni baslayan ve aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniiiiz!!! diyetiniz hayirli ugurlu olsun, insallah hepimiz hedeflerimize tez zamanda ulasiriz

bugün kermese gitmistim. sabah kahvaltida limonlu havuc vardi. gec yemistim.. sonrada kermeste 1 tane sis kebap yedim, yaninda ayran.. daha sonrasinda da 1 külah dondurma yedimmmm

aksam yemegime yer kalmadi.. baliktan vazgectim. yeseydim kesin cikartirdim. midem ne kadarda kücülmüs. sanki dünyanin yemegini yemisim gibi hissettim.

yarin bakalim almismiyim vermis miyim belli olucak... :26:

slm kızlar bugün 7.günüm.sabah yine tartıldım ve 500 gr daha gitmiş 55,3 olmuşuminşallah bu şekilde giderse yarın 54 lü rakamları görebilirim:97:çok mutluyum Allahım inşallah 2.haftada aynı şekilde verebilirim:97:bugün tek öğün var sanırım en zor gün 7.gün ama pek aç sayılmam şimdilik.sadece 1 elma yedim akşama da ızgara yiyecem.etten bu kadar nefret etmemiştim şimdiye kadarbirazdan markete gidecem umarım balık bulabilirim yoksa akşamda aç kalıcam:18:dün akşam tavuğu yiyemedim mesela 1-2 çatal aldım midem bulandı bende salatayla idare ettim

kızlar başlayayım diyıorum ama ben şeker yemiyorum.
bu kesme şeker yerinme alternatif bne kullanabilirim..

normalde bende çayı kahveyi çekersiz içerim ve şekerli hiç sevmezdim.bazen yanlışlıkla eşimin bardağından 1 yudum alınca şekerli gelince afedersin gider lavaboya tükürüdüm.ama bu diyetle az şekerli içmek doğru olur çünkü sade kahveyle saatlerce kalıyorsun buda şekerinin düşmesine neden olabilir:44:ama böyle olunca bir problem yaşamıyorsunhem aç olunca insan daha rahat içebiliyor şekerlisini

Teşekkürler mavişim..
senin yazılarından sonra başlama kararı aldım..
yarın ilk günüm bakalım nasıl geçecek..
sen bayağı verdin.. ne azimlisin resmin de harika valla
ben 63.300 üm
boyum da kısa benim 160
50 olsam ne güzel olurdu.

rica ederim canım teşekkür ederim benim boyumda senle aynı en az 47 en fazla 50 olmak istiyorum:97:bu diyetle eğer aynı şekilde kilo vermeye devam edersem 52_53 civarına kadar inerim sanırım.sonra zaten 2-3 kilo verilirzaten şimdiden eski pantolonlarımın içine girmeye başladım36 bedeni çooook özlemişim

slm arkadaşlar

vala diyet biteli bir kaç gün oldu ama ben bazı özlediğim yemeklerden hamur işlerinden yiyeyim dedim ama yemeğede korktum az da olsa tadlarına bakim dedim tadlarına baktım ama o bile midemi fena yaptı artık ben ekmek hamur işi kızartama yiyemiyorum ...zatende yemeyim yanii
:)
iki üç poğaça yedim hemen ertesi gün diyetini uyguladım çünkü bu mamaların yağa dönüşmesini istemem bol su yediğim kadarda proteğin yedim tamm hakikattende o yediklerimin kilo olarak dönmemesine çok sevindim bir karnıyarık içiyedim patlıcanıınnı yemedim4-5mücver yedim ama hepsini bi kerede değil iki -üç kerede poğaça yedim evde yapmıştım küçüçükdüler ve yine onuda aralıklarla yedim... ama akşamları yemek yemedim yine erken saatlerde salata yedim oturup sofrada yemekeler falan yemedim yiyemiom korkuyorum bol bol suu içtim proteğinli mamalar bırakmadım

bir sabah çok güzel kahvaltı ettim şekerli hiçbişi yoktu ama sofrada
simit lght peynir maydonoz salam sosis haşlanmış yumurta domates

bugünde piyaz ve köfte yedim ekmeksiz bol limonlu piyaz ... öğlen yedim şimdide çaylan bir lght bizküvilerden üzeri çikolata kaplı anladınız siz onu rgl oldum onun etkisi oda başkada bişi yemem artık

ama ben bir tur daha isveç yapmak istiyorum bende yabancı sitelerde araştırdım bizim bu yaptığımz diyetten biraz farklı mesela 7 gün için akşam yemeğiyok dio aslında o öğlen yok 25gr peynir dil 250gr peynir yazıo bi yerdede kereviz vermiş bende şaşırdım ama bi düzene koyup tekrar yapim diyorum çünkü tartıda eksik görünce çok mutlu oluyoyorum rgllim bitsin hemen başlıcam...

canım öğle ve akşam öğünleri yer değiştirilebiliyor ister öğle yemessin ister akşammesela ben öğle elma yedim akşama doğruda ızgarayı.evet yabancı sitelerde akşam yemişler ama bence türkler daha akıllıca yapıp öğle demişler çünkü akşama kadar eritirsin ve aç yatarsın daha iyi olur.tok yatarsan vücut yağ yakamaz ve aynı zamanda toksin üretir kendini yeniliyemez.ha dayanamam derseniz benim yaptığım gibi ne akşam ne öğle yiyin ikisinin ortası bir saat tercih edin bence.hem akşama kadar oruç gibi olmuyosun hemde yatana kadar eritiyosun.peynir meselesi de 250 gr yanlışmış bazı türk sitelerde de 250 olarak geçiyor ama sonra alltta not olarak o 25 olacak demişler

canım ben 13 gün zaten bitirdim, allaha şükür kaçamaksız vede çok iyi hisederek bitirdim evet öğlen ve akşam değişebiliyor ama ben değiştirmedim

bizim listemizi uyguladım çok iyi oldu aynı fikirdeyim bizimkilerin listesi daha i yanlız yemek yememe gibi bişi yapmadım çünkü mutlaka yenmesi gerekiyor birbirini yakan yicekler ve bizdeki yağlarda yakılıo o mamalarla ben çok memnun kaldım tekrar yapıcam yarın başlıyorum karar verdim daha sonra holyyle devam edicem oda çok etkili bi diyet ...

tebrikler canımlisteler çok benziyor evet sadece öğle ve akşam yerleri değişmiş ,salam yerine jambon demişler birde ıspanak yerine kerevizzaten tercih yapacak olsam yine bizimkileri isterdim3 ay ara diyolar aman dikkat et canım sağlık herşeyden önemlidirhaklısın bende zoraki de olsa en az 3-4 çatal almaya çalışıyorum etlerden ne zaman midem bulanıyor bırakıyorum.protein şart çünkü.holywood diyetini ben daha önce denedim ama 2 gün hiçbirşey yemiyosun 3. günde bazı problemlerim yüzünden aç kalınca ben fenalaşmıştımbaş dönmesi ve bulantı yaptı bende:18nun için isveç diyetini tercih ederim

bu arada kızlar bu sabahta tartıldım ve 500 gr daha gitmiş düne göre54.8 olmuşum1 haftada 4 kiloya yakın vermiş oldumAllahım inşallah bu haftada devam eder aynı şekilde:97:zetaacım sen bitirmişsin 2. haftada da aynı şekilde kilo verebildinmi canım?yoksa vücut alıştığı için vermekte zorlanıyormu?

günaydın

bünyeden bünyeye fark gösterebilir, ama bende aynı oldu son iki gün sadece rgl etkisini hissetmeye başlamıştım elim ayğım şişmişti .

ben isveçte et yerine tavuk yedim ... son günler artık bıkmıştım tavuktan ama i idare ettim

holyyyde çok sevdim ben hiç bi sıkıntı yaşamadım ilk yaptığımdakendimi oruçlu sanıyordum sona alıştım ikinci günün akşamaı meyve suyunda iyice kendime geldim sanki kuş gibi oldum çünkü baya bi ödem attmıştım sonraki mamalarıylan 4 kilo vermiştim holyyde

ben bugün başlıcam dedim ama rglm bitmediki unuttum onu
bugün ve yarın hollynin iki günlük meyve suyunu yapayım sabah sirkeli suyumu içtim
açık çay içmek istiyorum sonra meyve suyu içim

meyve suyunu ben şeker ilavesiz, çayıda şekersiz içiyorum bol bolda su ...gelişmelerden haber veririm yine ......

bende bugün başladım 7 kilo verdim 1 ayda 2 haftadır gram oynamıyor neyaptırsam:))bugün bu diyete başladım hayrını görürüm işallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…