-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.481
tebrik ederim canimkilo vermek kadar güzel bi duygu yok, olamaz herhalde hafta sonlari dedgin gibi biraz zor oluyor.. bende sofrayi haziliyorum ama oturmuyorum bugün 5. günüm. 5,6,7. günler biraz zorlaniyorum, neden bilmiyorum...
bu sabah tartildim, 300 gram gitmis, 71,3 olmusum... yaa icime bi SIKINTI düstü... sanki 79 u görmicekmisim gibi, takilip kalicakmisim gibi sanki.. yillardir özlemini cekiyorum 6li rakamlarin..
bu arada kızlar bugün sabah gerçekten çok kötü geçti.ilk kez kendimi bu kadar mutsuz hissettim.hafta sonu kahvaltıları bilirsiniz özel olur.eşime onca şey hazırladım ama yanında oturup 1 fincan kahve içtim sadeceyine de yılmadım ve 13 günü tamamlamaya kararlıyım 1 mayısta kendime çok güzel bir kahvaltı hazırlıcam inşallah sonraki öğünlerde de dikkat edecem ki bu verdiklerimi geri almayım:18:Allahım inşallah kilo vermem devam ederde motivasyonum bozulmaz ve emeğim boşa gitmez:97:
süpersin canım valla :) maşallah maşallah ya 5 günde 3 kilo çoook çöoook iyi:)ben başlamıştım ama 2. gün evde olmadığımdan devam ettiremedim hemen bıraktım:):)yarın doğru düzgün başlıorum ve 13 günü tamamlıyorum inşallah:) şu an 57 kiloyum
kızlar başlayayım diyıorum ama ben şeker yemiyorum.
bu kesme şeker yerinme alternatif bne kullanabilirim..
normalde bende çayı kahveyi çekersiz içerim ve şekerli hiç sevmezdim.bazen yanlışlıkla eşimin bardağından 1 yudum alınca şekerli gelince afedersin gider lavaboya tükürüdüm.ama bu diyetle az şekerli içmek doğru olur çünkü sade kahveyle saatlerce kalıyorsun buda şekerinin düşmesine neden olabilir:44:ama böyle olunca bir problem yaşamıyorsunhem aç olunca insan daha rahat içebiliyor şekerlisini
Teşekkürler mavişim..
senin yazılarından sonra başlama kararı aldım..
yarın ilk günüm bakalım nasıl geçecek..
sen bayağı verdin.. ne azimlisin resmin de harika valla
ben 63.300 üm
boyum da kısa benim 160
50 olsam ne güzel olurdu.
canım öğle ve akşam öğünleri yer değiştirilebiliyor ister öğle yemessin ister akşammesela ben öğle elma yedim akşama doğruda ızgarayı.evet yabancı sitelerde akşam yemişler ama bence türkler daha akıllıca yapıp öğle demişler çünkü akşama kadar eritirsin ve aç yatarsın daha iyi olur.tok yatarsan vücut yağ yakamaz ve aynı zamanda toksin üretir kendini yeniliyemez.ha dayanamam derseniz benim yaptığım gibi ne akşam ne öğle yiyin ikisinin ortası bir saat tercih edin bence.hem akşama kadar oruç gibi olmuyosun hemde yatana kadar eritiyosun.peynir meselesi de 250 gr yanlışmış bazı türk sitelerde de 250 olarak geçiyor ama sonra alltta not olarak o 25 olacak demişler
canım ben 13 gün zaten bitirdim, allaha şükür kaçamaksız vede çok iyi hisederek bitirdim evet öğlen ve akşam değişebiliyor ama ben değiştirmedim
bizim listemizi uyguladım çok iyi oldu aynı fikirdeyim bizimkilerin listesi daha i yanlız yemek yememe gibi bişi yapmadım çünkü mutlaka yenmesi gerekiyor birbirini yakan yicekler ve bizdeki yağlarda yakılıo o mamalarla ben çok memnun kaldım tekrar yapıcam yarın başlıyorum karar verdim daha sonra holyyle devam edicem oda çok etkili bi diyet ...