Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydıııııııın fıstıklar
bugün 13 günüm çok şükür bitio ama bende yabancı siteleri araştırdım daha farklı
portakal suyu 200 ml bir bardak portakal suyu
haşlnamış kereviz
25gr peynir 250 gr yazıo
7 gün akşamı öğlen yemeği yok akşam var
bazı değişiklikler var denmark diet diye yazarsanız google da çıkıor ordan bakın isterseniz bende son iki gün çok sıkıldım bazı ufak kaçamaklarım oldu et yerine köfte yedim akşam üstü laght bisküvi yedim biaz fıstık yedim son iki gün vermedim ama almadımda toplamda ben 7 kg verdim şimdi ikigün meyve suyu günü yani detoks yapıcam ardından başka bi diyetemi yoksa yabancı sitedeki okuduğum isveç diyetini tekrarmı yapsam diye düşünüyorum

yoksa biraz ara verip beş günlük bi diyetim var dr vermişti bana çok seneler önce onumu yapsam

diyet şöyle belki bana fikir veririsiniz
sabah 1bardak çay şekersiz bir domates
öğlen haşlanmış 2 yumurta yağsız tusuz salata
akşam haşlanmış sebze 2 orta boy haşlanmış patates

öğlen ve akşam yer değişebilior fakat ben patates yerine başka bişi yiyeyim diyorum ama aklıma bişi geldmior kereviz olabilirmiki?
bu diyet sadece 5 gün uygulanıoyor...ben ozamanlar yeni rgl olmuştum dr bana gelişme çağımda olduğum için sadece beşgün yapcak demişti anneme ama gerçekten çok güzel kilo verdirttiğini biliyorum bu diyetle....

slm canım bu dediğin diyet ne bakim kaç kilo verdirtio kızlar benim 10.gün sonra 3 gün

merhaba bugün 3.günüm herhangi bir sorun yaşamadım ama et kısmından çok tiksindim dün gece çok midem bulandı ettenbugün ve yarın et yok ama 5.günün akşamı yine var maalesefbakalım o zamana kadar tiksinmem geçmezse ya diyeti bozacam ya sadece salata ve brokoli yiyecem eti yemicem yada balık bulabilirsem balıkla deneyecem.umarım bir problem olmazda bitirebilirim 13 günü:18:

canım meraba bugün 2. günüm daha. sen diyeti tamamen kaçamaksız mı bitirdin ?biraz anlatır mısın lütfen çünkü aciğl vermem lazım:)

kızlar nabersiniz:))
neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor?

ben yürüyüşümü yaptım geldim,
kahvemi içtim, ekmeğimi kemirdim.

kendimi çok iyi hissediyorum.

zetaa bugün tartıldın mı, 7kg ile mi tamamladın?

bide bu liste konusuna gelince, bu listeyi uygulayan çok fazla insan kilo vermiş,
demekki işe yarıyor.
belki sizin gördüğünüz listelerle çok daha iyi veriliyordur.
ama, bunda da azımsanmayacak bi kilo kaybı yaşanıyor.

yani motivasyonunuzu bozmayın bence.

bu listede de her şey var.

problem; yetinmeyi başarmak.
o da birkaç gün sonra oluyor zaten.

hadi kızlar, durmak yok

KENDİMİZİ SEVİYORUZ,
KENDİMİZİ BEĞENİYORUZ,
AMA, ZAYIFLARSAK DAHA ÇOK BEĞENECEĞİZ

bugün 4.günüm herşey yolunda az önce öğle yemeğimi yedimgayette güzeldi havuç,lor peyniri ve yumurta yedim.yağsız beyaz peynirim yoktu evde bende lor tercih ettim onun için.zaten listenin orjinalinde inek peyniri yazıyor.bu arada bu diyetin orjinal adı danish diet.googledan çeviri yaptırıp bakabilirsiniz.hem bol bol yorumda var sanırım çok popüler bir diyet yurtdışında.çok yavaş kilo veren biri olarak bugün sabah 56.9 u gördüm bu bile beni sevindirdi yani 1,5 kilo civarı gitmiş henüz.bari bu haftayı en az 3 kiloyla kapatsam haftayada 2 kilo versem toplamda 5 kilo bana yeter valla53 kiloyu görmek dileğiyle görüşürüz

herkese merhaba bugün başladım bende.Hayırlı olsun:) şuan akşam yemeğimide yedim ama biraz açlık var yinede:) birazdan dışarı çıkıcam hafif halsizlik var ama üstesinden gelicem.63kilo ile başladım umarım kurtulurum bi 5 kilodan.
arkadaşlar ben akşam tavuk yedim tavugu çok sevdiğim halde biraz zorla yedim sossuz yağsız:)hoş olmadı.ben tavuğu sarımsak karabiber kekik çok az tuz koydum biraz su koydum haşladım sonra yumurta fırçasyla hafif yağ sürdüm brazda öle pişirdim siz nasıl yapıosnz yarında öle deneyimm

kızlaaaaaaaaarr günaydııınnn
nerelerdesiniz, niye kimse paylaşmıyor nasıl gittiğini

hadi ben paylaşayım; bugün son günüm, h.sonu yapamıyorum.
yani 10günde tamamlamış olacağım, ve inşallah 8kilo ile bitirmeyi umuyorum

sabah yürüyüşümü yaptım,
sauna eşofmanımla bütünleşmiş durumdayım
kahvaltı da bitti
bugün temizlik günüm, onu da öğleden sonra yaptığım pilates yerine sayarım.
akşamları da zaten leslie ablayla kanka olduk, ayrı kalamıyoruz

yani ufak tefek kaçamaklarım dışında bu hafta iyi gitti.

hadi siz de yazın, nasıl gidiyor:92:

canlar ben çok hastaydım 3 gündür afedersiniz kusma mide bulantısı ishal hiç bişe yiyemiorum halsizlikle baş etmeye çalışıorm sizi takipteyim

canım üşüttüm diyetle alakalı diil bence midemi üşütmüşüm

çok geçmiş olsun,
yanlış hatırlamıyorsam çalışmıyordun dimi.
evdeysen yat dinlen bari.

zaten yediğimiz ne ki,
onu da çıkarıyorsan, devam etme istersen,
daha kötü olursun, allah korusun.

sonra kaldığın yerden devam edersin.

yok canım çalışıorm düşün halimi :) hiç bişe yiyemiorum zaten

bugün 5.günüm.sabah sabah limonlu havuç yemeyi sevmedim ama zoraki yedim.öğle yemeğiyle akşam yemeğinin yerini değiştirdim.karnabahara çok az haşladım et yerinede yağını aldığım ton balığını yedim.zaten salatada vardı menüde bende tonbalıklı salata yaptım nefis oldukaç gündür en sevdiğim menü oldu sanırımakşam içinde fırında yağsız balık pişirip yiyecem.bu arada bugün sabah tekrar tartıldım ve 600 gr daha gitmiş düne göre56.3 kiloyum.Allahım inşallah diyet sonunda en az 53ü görebilirim hatta 52 olsa süper ötesi olurdu

selam arkadaslar, herkese hayirli cumalar...

bende isvec diyetini yapiyorum bugün 4. günüm. 73,8 kiloyla basladim. bu sabah lavaboya cikmadan tartildimm 71.6 geldim...

midem iyce kücüldügü icin aclik hissetmiyorum, yanliz gece uyurken cok terliyorum. sabah kalktigimda ilk günler dayak yemis gibi kalkiyordum.. cok sükür simdi gecti gibi..

insallah kaybimiz yagdan olur...

canım başladığında kaçtın:)çok iyi gidiyorsun valla helal olsun nazar deymesin

canım başladığında kaçtın:)çok iyi gidiyorsun valla helal olsun nazar deymesin

canım 58.5 gibi başladım.bugün sabah tekrar tartıldım ve 55.8 olmuşumyani 5 günde 3 kilo civarı vermişim.normalde zor kilo veren biriyim hatta bu diyete başladığımda o kadar umutlu değildim ama gerçekten metabolizmada değişiklik yaptığına inanıyorum yoksa hayatta veremem çünkü metabolizmam yavaştır normalde

bu arada kızlar bugün sabah gerçekten çok kötü geçti.ilk kez kendimi bu kadar mutsuz hissettim.hafta sonu kahvaltıları bilirsiniz özel olur.eşime onca şey hazırladım ama yanında oturup 1 fincan kahve içtim sadeceyine de yılmadım ve 13 günü tamamlamaya kararlıyım 1 mayısta kendime çok güzel bir kahvaltı hazırlıcam inşallahsonraki öğünlerde de dikkat edecem ki bu verdiklerimi geri almayım:18:Allahım inşallah kilo vermem devam ederde motivasyonum bozulmaz ve emeğim boşa gitmez:97:

tebrik ederim canim kilo vermek kadar güzel bi duygu yok, olamaz herhalde hafta sonlari dedgin gibi biraz zor oluyor.. bende sofrayi haziliyorum ama oturmuyorum bugün 5. günüm. 5,6,7. günler biraz zorlaniyorum, neden bilmiyorum...

bu sabah tartildim, 300 gram gitmis, 71,3 olmusum... yaa icime bi SIKINTI düstü... sanki 79 u görmicekmisim gibi, takilip kalicakmisim gibi sanki.. yillardir özlemini cekiyorum 6li rakamlarin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…