- 7 Nisan 2011
- 132
- 2
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.461
günaydıııııııın fıstıklar
bugün 13 günüm çok şükür bitio ama bende yabancı siteleri araştırdım daha farklı
portakal suyu 200 ml bir bardak portakal suyu
haşlnamış kereviz
25gr peynir 250 gr yazıo
7 gün akşamı öğlen yemeği yok akşam var
bazı değişiklikler var denmark diet diye yazarsanız google da çıkıor ordan bakın isterseniz bende son iki gün çok sıkıldım bazı ufak kaçamaklarım oldu et yerine köfte yedim akşam üstü laght bisküvi yedim biaz fıstık yedim son iki gün vermedim ama almadımda toplamda ben 7 kg verdimşimdi ikigün meyve suyu günü yani detoks yapıcam ardından başka bi diyetemi yoksa yabancı sitedeki okuduğum isveç diyetini tekrarmı yapsam diye düşünüyorum
yoksa biraz ara verip beş günlük bi diyetim var dr vermişti bana çok seneler önce onumu yapsam
diyet şöyle belki bana fikir veririsiniz
sabah 1bardak çay şekersiz bir domates
öğlen haşlanmış 2 yumurta yağsız tusuz salata
akşam haşlanmış sebze 2 orta boy haşlanmış patates
öğlen ve akşam yer değişebilior fakat ben patates yerine başka bişi yiyeyim diyorum ama aklıma bişi geldmior kereviz olabilirmiki?
bu diyet sadece 5 gün uygulanıoyor...ben ozamanlar yeni rgl olmuştum dr bana gelişme çağımda olduğum için sadece beşgün yapcak demişti anneme ama gerçekten çok güzel kilo verdirttiğini biliyorum bu diyetle....
günaydıııııııın fıstıklar
bugün 13 günüm çok şükür bitio ama bende yabancı siteleri araştırdım daha farklı
portakal suyu 200 ml bir bardak portakal suyu
haşlnamış kereviz
25gr peynir 250 gr yazıo
7 gün akşamı öğlen yemeği yok akşam var
bazı değişiklikler var denmark diet diye yazarsanız google da çıkıor ordan bakın isterseniz bende son iki gün çok sıkıldım bazı ufak kaçamaklarım oldu et yerine köfte yedim akşam üstü laght bisküvi yedim biaz fıstık yedim son iki gün vermedim ama almadımda toplamda ben 7 kg verdimşimdi ikigün meyve suyu günü yani detoks yapıcam ardından başka bi diyetemi yoksa yabancı sitedeki okuduğum isveç diyetini tekrarmı yapsam diye düşünüyorum
yoksa biraz ara verip beş günlük bi diyetim var dr vermişti bana çok seneler önce onumu yapsam
diyet şöyle belki bana fikir veririsiniz
sabah 1bardak çay şekersiz bir domates
öğlen haşlanmış 2 yumurta yağsız tusuz salata
akşam haşlanmış sebze 2 orta boy haşlanmış patates
öğlen ve akşam yer değişebilior fakat ben patates yerine başka bişi yiyeyim diyorum ama aklıma bişi geldmior kereviz olabilirmiki?
bu diyet sadece 5 gün uygulanıoyor...ben ozamanlar yeni rgl olmuştum dr bana gelişme çağımda olduğum için sadece beşgün yapcak demişti anneme ama gerçekten çok güzel kilo verdirttiğini biliyorum bu diyetle....
canlar ben çok hastaydım 3 gündür afedersiniz kusma mide bulantısı ishal hiç bişe yiyemiorum halsizlikle baş etmeye çalışıorm sizi takipteyim
aaa ne oldu ya çok geçmiş olsun,
üşüttün mü, yoksa diyetten mi kaynaklandı.
canım üşüttüm diyetle alakalı diil bence midemi üşütmüşüm
çok geçmiş olsun,
yanlış hatırlamıyorsam çalışmıyordun dimi.
evdeysen yat dinlen bari.
zaten yediğimiz ne ki,
onu da çıkarıyorsan, devam etme istersen,
daha kötü olursun, allah korusun.
sonra kaldığın yerden devam edersin.
yok canım çalışıorm düşün halimi :) hiç bişe yiyemiorum zaten
bugün 5.günüm.sabah sabah limonlu havuç yemeyi sevmedimama zoraki yedim.öğle yemeğiyle akşam yemeğinin yerini değiştirdim.karnabahara çok az haşladım et yerinede yağını aldığım ton balığını yedim.zaten salatada vardı menüde bende tonbalıklı salata yaptım nefis oldu kaç gündür en sevdiğim menü oldu sanırım akşam içinde fırında yağsız balık pişirip yiyecem.bu arada bugün sabah tekrar tartıldım ve 600 gr daha gitmiş düne göre 56.3 kiloyum.Allahım inşallah diyet sonunda en az 53ü görebilirim hatta 52 olsa süper ötesi olurdu
canım başladığında kaçtın:)çok iyi gidiyorsun valla helal olsun nazar deymesin
mavis81
bu arada kızlar bugün sabah gerçekten çok kötü geçti.ilk kez kendimi bu kadar mutsuz hissettim.hafta sonu kahvaltıları bilirsiniz özel olur.eşime onca şey hazırladım ama yanında oturup 1 fincan kahve içtim sadeceyine de yılmadım ve 13 günü tamamlamaya kararlıyım 1 mayısta kendime çok güzel bir kahvaltı hazırlıcam inşallahsonraki öğünlerde de dikkat edecem ki bu verdiklerimi geri almayımAllahım inşallah kilo vermem devam ederde motivasyonum bozulmaz ve emeğim boşa gitmez