-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.741
Ben de yarın başlıyorum ilk kez bu kadar kilo aldım. İşten çıktım stres falan... Bu akşam yemek yemeyi düşünmüyorum yeşilçayımı içtim. Yarın ilk günüm, tartıya çıkmıyorum ama şuan 72 olmuşumdur. Hedef 52... Buraya yazarsam daha dirayetli olurum belki diye düşündüm
TeşekkürlerKesinlikle daha dirayetli olursun . Ben bugün 9. Günümdeyim diyetimin . Kaç kilo verdim henüz net bilmiyorum ama görenler kilo vermişsin diyo. Ayrıca ben diyete başladığımdan beri bisiler yemek istedigimde açıp buradaki yorumları okuyorum iyi motive oluyo . Ve bu diyette bol su icip egzersiz yapmak lazım yoksa çok kilo veremiyosun. Ve aksam hafif de olsa bisiler ye yoksa yarın öğlen yemeğine kadar çok kötü olursun . Kolay gelsin şimdiden
Merhaba canım, bugün geç kalktım ama sabah kahvemi içtim bi saat sonra öğle öğününe geçcem acıkmadım aslında su içmeye devamP polyushka başladın mı canım diyete ?
Y Yade86 ilk göz ağrım diyetdaşım sen nasılsın canım bugün sınavım var diyodun geç okuyacağını düşünerek sınavın nasıl geçti diye soruyorum ayrıca diyetin nasıl gidiyo ? Ben tartilmicam dedim ama tartıldım 6 kilo gitmiş görünüyo gerce regl döneminde vücut şu tutarmış en doğru sonuç regliden 2 gün sonra alınırmış ama ben genede memnunum zaten daha 3 gün var 1 2 kilo daha veririm galiba . Ve ciddi bi incelme var galiba sporun etkisi .
mrsseker18 sen nasıl oldun canım umarım daha iyisindir . Dişlerinden dolayı tam uygulayamadigini söylemişsin ama illaki kilonda eksilme vardır hiç tartıldın mi ?
P polyushka başladın mı canım diyete ?
Y Yade86 ilk göz ağrım diyetdaşım sen nasılsın canım bugün sınavım var diyodun geç okuyacağını düşünerek sınavın nasıl geçti diye soruyorum ayrıca diyetin nasıl gidiyo ? Ben tartilmicam dedim ama tartıldım 6 kilo gitmiş görünüyo gerce regl döneminde vücut şu tutarmış en doğru sonuç regliden 2 gün sonra alınırmış ama ben genede memnunum zaten daha 3 gün var 1 2 kilo daha veririm galiba . Ve ciddi bi incelme var galiba sporun etkisi .
mrsseker18 sen nasıl oldun canım umarım daha iyisindir . Dişlerinden dolayı tam uygulayamadigini söylemişsin ama illaki kilonda eksilme vardır hiç tartıldın mi ?
Merhaba canım, bugün geç kalktım ama sabah kahvemi içtim bi saat sonra öğle öğününe geçcem acıkmadım aslında su içmeye devamsen kaç kilo ile başlamıştın güzel kilo vermişsin darısı başımıza
Merhaba canim dün yazamadim pek. Iyiyim sanirim, midem agriyor. Ilac kullaniyorum sabahlari bu yüzden cubuk kraker de olsa agzima biraz biseyler atmam lazim yoksa mideme vuruyor. Ben de tartiya ciktim bu sabah 85kg yani 3kg vermisim ve sanirim yag da kaybediyoruz ve bu da beni sevindiriyor. Pazartesiye kadar 82-83 olsam süper olur. Kan sonucumda da hormon bozuklugu cikti, o da kilo yapiyormus. Haftaya doktora randevüm var bakalim ne diyecek. Ve adim sayimi 10.000 e cikardim. Aksama yürüyese cikacagim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor? Cok güzel kilo vermissin, gurur duydum seninle vallaregl dönemi 2-3kg zaten fazla gösterir bitince süper bir sonucla bitireceksin
Ayyy ağzın bal yesin senin canım. Inşallah dediğin gibi iyi bi kilo veririm . Bence sende verirsin . Bende de guatr var o da çok zor kilo verdirmesine rağmen ben yılmadım sende yılma canım. Verilcek bu kilolar. Yağlarının yandiginin da farkındasın hehheytttt kim tutar be biziigitsin kilolar gelsin yeni kıyafetler fit bedenler
Ben 1 kilo kaybetmiştim ama bu sabah +400 çıktım ya, 62.4 dü biraz canımı sıktı.. gerçi pek tuvalete de çıkamadım bu geçici dişlerim yüzünden 2 bardak su anca içiyorum, birşey yemeye kalksam baya sıkıntı oluyor.. umarım hafta sonu tamamlanirda diyetime dönerim yaa kahve içmeyi çok özlediim
Siz çok güzel verdiniz ya hele egzersiz baya önemli onu da hiç yapamıyorum ama toparlayacağım kendimi sizi takip ediyorum hep
Ben 1 kilo kaybetmiştim ama bu sabah +400 çıktım ya, 62.4 dü biraz canımı sıktı.. gerçi pek tuvalete de çıkamadım bu geçici dişlerim yüzünden 2 bardak su anca içiyorum, birşey yemeye kalksam baya sıkıntı oluyor.. umarım hafta sonu tamamlanirda diyetime dönerim yaa kahve içmeyi çok özlediim
Siz çok güzel verdiniz ya hele egzersiz baya önemli onu da hiç yapamıyorum ama toparlayacağım kendimi sizi takip ediyorum hep
Aynen Guatr zaten sorun. Annem de de var, o da zor kilo veriyor. Verirsin canim verirsin,azimlisin sen. Bende kacamak falan yapiyorum ama cikolata, asitli icecek kola hamburger falan yokSu aksamlari oryantel yapma isi de kafama yatti ahaha salla salla dur
Benim kaçamağım acı biber turşusu oluyo . O da her zaman değil. Ayrıca ben oryantal için ses çıkaran şeyler varya dansözler takıyo ondan almıştım. Ara sıra bende göbek atıyorum şarkı söyleyerek ama eşim yokken görünce dalga geciyo akşama sahnen mi var hatun hayırdır diyegerçekten de etkili dans etmek hem ruhu hem bedeni hafifletiyo.
Ahahahaha kiz sana bayiliyorum yaalemsin. Deniyelim bakalim
Selam tatlımmlaarr
Moral oldunuz vallahi
Bende sabah 2 haşlanmış patates bir bardak nar suyu içtim, arada soğuk sütlü kahve, bol bol da su
Bugün dikkat edeceğim bakalım yarın kaç cikicam, inşallah eksili olur bi umut
Canım çıkarsın cok takma kafana. Bu arada senin yaşın kaçtı?
Benden 1 yaş küçükmüşsün . Valla gencligimizin baharinda omrumuzu neyle yiyoz ya . Valla ilk defa bugun aksam yumurtami yerken aglayasim geldi . Esim karsimda mis gibi lahmacunu yuttu . Yumurta yerken nasıl sinirlerim hopladı anlatamam . Ayy valla çok dertlendim .