Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Aaah ah az sabır vallahi herşey çok güzel olucak sonra, yaza çok az kaldı, herşey bittiğinde 2-3 ay sonra nasıl gözükeceğini getir gözünün önüne ve bir bardak daha soğuk su iç :bicak:

Kız valla soğuk su içmekten ciğerlerim soldu . Kaldı 3 gün sonra Weight Watchers diyetiyle herşey daha kolay olacak inanıyorum ben . Gidiyim azcik spor yapiyim da yağlarım erisin :spor:

Kizlarrrr ben bugun 5. gundeyim ama bazi sebeplerden oturu diyete 1 gun ara vermek zorundayim yarin 5. gunden tekrar devam etsem bi sorun olur mu?

Bence olmaz canım sen kaldigin yerden devam et . Yapmıyorsan eğer Bol su iç ve muhakkak egzersiz yap, yürü. O aradaki 1 günlük açığı da kapatırsın. Ama bugün de çok abartmazsan yemeyi sorun olmaz . Hatta diyete uy bugün ama abartmadan kaçamak şeklinde ye . Bence bu şekilde daha iyi olur .

Bence olmaz canım sen kaldigin yerden devam et . Yapmıyorsan eğer Bol su iç ve muhakkak egzersiz yap, yürü. O aradaki 1 günlük açığı da kapatırsın. Ama bugün de çok abartmazsan yemeyi sorun olmaz . Hatta diyete uy bugün ama abartmadan kaçamak şeklinde ye . Bence bu şekilde daha iyi olur .

Sagol canim yani yarin kaldigim yerden devam etsem kilo vermem devam eder mi?

Selam kızçeleer, bu sabah 61.8 çıktım, -600 gram, demek ki ödemmiiş çok mutlu oldum bir an önce 5 li rakamları görmek istiyorum :KK14:
Su içince rahatladı karnım, aman suyu ihmal etmeyelim :KK51:

Selam kızçeleer, bu sabah 61.8 çıktım, demek ki ödemmiiş çok mutlu oldum bir an önce 5 li rakamları görmek istiyorum :KK14:
Şu içince rahatladı karnım, aman suyu ihmal etmeyelim :KK51:

Dediydim sana almamışsındır diye. Bende 77 de takılı kaldım. Gerce sabah tartilmayi unuttum biraz önce tartıldım. Bugün reglim bitiyo bide 2 gün sonra tartiliyim bakalım. Ama bugün çok halsizdim ya. Bende kabızlık sorunu vardı dün zeytin yağı ve bitki çayı içmiştim o tuvalete çıkardı. Galiba mide bağırsak komple boşalınca halsizlik yaptı. Bugünde et salata falan yok . Akşam yemeğinde de yoğurt yiycem sadece offfff offf ... son 2 bakalım ne kadar değişecek pazar sabahı görcem :110:

Dediydim sana almamışsındır diye. Bende 77 de takılı kaldım. Gerce sabah tartilmayi unuttum biraz önce tartıldım. Bugün reglim bitiyo bide 2 gün sonra tartiliyim bakalım. Ama bugün çok halsizdim ya. Bende kabızlık sorunu vardı dün zeytin yağı ve bitki çayı içmiştim o tuvalete çıkardı. Galiba mide bağırsak komple boşalınca halsizlik yaptı. Bugünde et salata falan yok . Akşam yemeğinde de yoğurt yiycem sadece offfff offf ... son 2 bakalım ne kadar değişecek pazar sabahı görcem :110:

Ayyy ama çok iyi sabrettin ya, maşallah
Bence bir kilo daha vermiş olursun en en düşük ihtimalle, aralarda tuzlu ayran iç süt iç yada hurma ye düşürme enerjini çok az kaldıı, regl de kansızlıktan dolayı daha çok halsiz bırakıyor insanı, hiç kaçamak yapmayayim diyorsan limonlu ballı su iç, aman dikkat et kendine

Ayyy ama çok iyi sabrettin ya, maşallah
Bence bir kilo daha vermiş olursun en en düşük ihtimalle, aralarda tuzlu ayran iç süt iç yada hurma ye düşürme enerjini çok az kaldıı, regl de kansızlıktan dolayı daha çok halsiz bırakıyor insanı, hiç kaçamak yapmayayim diyorsan limonlu ballı su iç, aman dikkat et kendine

Valla uzmanların dediğine göre regliden 2 gün sonra tartılınca 2 kilo eksik cikiyomus insan. Bide sıkıldım artık zeytin peynir sebze yemekleri yemeyi özledim . Ama son 2 diye diye sıkıyorum kendimi . 2 dilim portakal suyu diyodu ben 1 portakali sıkarim onu icerim . Cunku spor da yapiyorum enerji neyim kalmaz yoksa.

Süpersin canim valla :-)
Bende suan 2 yumurtami yedik, ispanagimi kasikliyorum :KK70: Nasil gidiyor?

Berbattttt. Cunku çok halsizim. Kız ben kansızlıktan şikayet ediyorum ama bugün çok iyiyim o konuda . Ama acayip halsizim bide bugünün menüsü berbat et yok salata yok . Akşam sadece yoğurt yiycem. Öğle yemeği olarakda salatalık 1 yumurta ve peynir yedim . Ama sonuc olarak açım. Yani kotuyum :mad:

Berbattttt. Cunku çok halsizim. Kız ben kansızlıktan şikayet ediyorum ama bugün çok iyiyim o konuda . Ama acayip halsizim bide bugünün menüsü berbat et yok salata yok . Akşam sadece yoğurt yiycem. Öğle yemeği olarakda salatalık 1 yumurta ve peynir yedim . Ama sonuc olarak açım. Yani kotuyum :mad:

Ay canim benim kiyamam sana ben..bende bugün gözlük kullanmaya basladim. Sekreter gibi oldum :KK70: basimi agritti biraz. Ama iyiyim. Aksama köfte ve salata var sanirim galiba. Icimden köfte agaci cikacak :-)

Diyet listesini karistirmisim :KK70: ahahaha aksama et yok :KK70: salata var... Meyveyi de unuttum öglen oh mis :KK70: beynim yandi diyetten. Bu arada Herbalife diye birşey varmis, aranizda deneyen var mi? Ablamla konustum da bugün Türkiye de o, oda ona baslamis...

Ay canim benim kiyamam sana ben..bende bugün gözlük kullanmaya basladim. Sekreter gibi oldum :KK70: basimi agritti biraz. Ama iyiyim. Aksama köfte ve salata var sanirim galiba. Icimden köfte agaci cikacak :-)

Canım valla şimdi tarcın karanfil ve zencefili kaynar suya koydum ılıyınca içine çok çok az bal koydum onu içiyorum. Yoğurdu da 1 saat sonra yiycem . Normalde 5 de yemek işi bitiyo Bende ama bugun aksam yemegi sadece yoğurt olduğu için 1 saat ileri attım . Herbalife diye bisi de duymadim ben . Bazen meyve yemeyi bende unutuyorum . Benim içimde de yumurta ağacı cikacak . Bide içim dışım su oldu . 2 günde bi 1.5 litrelik 6lı su aliyo eşim. O da şaşıriyo. Normalde 1 haftada biterdi o su. Onun da 1 tanesini anca ben içerdim kalanını eşim içerdi . Bu diyet bitsin 1 ay yumurta görmek istemiyorum :KK70::KK45:

Kizlarrr sizin goruslerinizide merak ediyorum. 5. gunde diyete 1 gun ara verilse ve ertesi gun kaldigi yerden devam edilse kilo vermeye devam edilir mi?

Kizlarrr sizin goruslerinizide merak ediyorum. 5. gunde diyete 1 gun ara verilse ve ertesi gun kaldigi yerden devam edilse kilo vermeye devam edilir mi?

Devam edilir diye düşünüyorum ama tamamlanmış diyet kadar etki etmeyebilir, ama ara verdiğin gün listedekilerin muadillerini yemeye çalışırsan daha iyi etki görebilirsin bence, ara verme sebebin neydi

X