Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

oleeey süpersin

o zaman hem diyet hem callanetics arkadaşı olduk

4 günde 3 kilo harika. callanetics de sıkılaştırır baya. spora ara verdiysen falan hemen fark ediyo. uzun zamandır spor yapıyorsan veya etlerin sıkıysa o kadar etkili olmayabilir. benim etim gevşek, 2-3 günde fark görülüyor yüzden.

ben de kahvemi içtim ama yağsız sütle soğuk kahve yapmak zorunda kaldım çünkü millet uyuyodu, kahve makinesi sesi çıkartmak istemedim

callaneticsin karın hareketlerini bitirdim. bacakları akşama yaparım.

hiç spor yapmadım oldukça da gevşeğim
kahvaltıyı bile yapmadan koştur koştur bime gittim az önce, 4 lü makyaj fırça seti gelmiş bayadır kovalıyordum 19.90 olunca hemen kaptım bir tane az sonra havucu yicem inşallah

oohh güle güle kullan

ben şimdi öğle yemeğimi yedim valla.
2 mil de leslie yaptım. akşam 6 gibi yemeyi planlıyorum. sonrasında buraya gelip rapor verilecek

bende bugün öğünleri böldüm çok 14.30 da akşamki bifteği yedim ama 150 gr kadar, salata ve ton balığını akşam yemeyi düşünüyorum, 17.00 civarı da 50 gr kadar köfte yiyip porsiyonları tamamlarım muhtemelen, brokoli olmadığı için yemicem.. ama regl olduğumdan canım birşeyler istiyor o zorluyor biraz

köftelerin yanında 2 tane etimek yedim ve bir lokumun neredeyse onda birini.. olmadı bir tarçın atayım sıcak süte.. resmen kendimle savaş veriyorum bugün

bu diyetten sıkıldım galiba ya 6. gününde kesme kararı aldım yarın son yani.. isveç genel olarak motivasyonumu düşürmeye başladı, 61 görmüş olurum sanırım 2 günde.. zaten 2. hafta çok kilo verilemediğini söylüyor herkes..
bu bitince 5 günde 5 kilo diyetine başlamaya karar verdim, callanetics e devam tabiki

dayanamayıp 3 bisküvi yedim yavaştan kontrolü kaybediyorum o yüzden yarın 5 te 5 diyetine direk geçiş yapıyorum.. belki bir hafta sonra 4-5 gün daha isveç uygulayabilirim

dün diyeti biraz kaçırmalarım sonucu reglinde etkisiyle 62.6 çıktım bu sabah +400 gr.. diyeti tam da kesmem gereken yerdeyim diye düşünüyorum..

diyetin başında vücut ölçülerimi almıştım, ve sonuç..

1 EYLÜL(65.1) 6 EYLÜL(62.6) SONUÇ

KOL 29 CM KOL 28 CM - 1 CM

BEL 76 CM BEL 74 CM -2 CM

GÖBEK 87.5 CM GÖBEK 85.5 CM -2 CM

BACAK 61.5 CM BACAK 59 CM -2.5 CM

evet kızlar benim için güzel bir sonuç, yalnızca kas ve su kaybı olmadığını anlamış oluruz sanırım böylece...
hepinize bol sevgiler

süper bence ben de dün gece yarım şişe şarap içtim ve çekirdek yedim. tam olarak isveç yapmıyorum ama kaldığım yerden devam edicem. olduğu kadar... yine de kilo vermişim, bu sabah su ve kahvemi içtikten sonra tartıldım yarım kilo eksik gösteriyordu. sabah kalkar kalmaz tartılsaydım 1 kilo olurdu herhalde.

zaten isveç uzun vadede cidden kasıyor bende sabırsız olunca biraz 5 gün dayanabildim ancak
ama sonuçtanda memnunum, bugün sabah kahvaltıda haşlanmış patates yedim o kadar iyi geldi ki antamam
callanetics e her gün devam edicem onu çok sevdim

bakalım ben de başka detoks gibi bi şey yapabilirim çünkü intikam günü 15ine alındı

bakalım ben de başka detoks gibi bi şey yapabilirim çünkü intikam günü 15ine alındı
uv 9 gün ha, ama istediğin sıkılığı elde etmek için yeterli gibi.. tamamen yağ yakan bi detoks biliyorum ayran çorbası gibi geçiyordu nohutlu salatalıklı bi tarif bi bakabilirsin belki sporu da her gün yap bence banko, intikam işi cepte

MRB arkadaşlar ben çok iradesizbiriyim akşam alışveriş yapıp yarın bende isveç diyeti yapacagım inşallah bana önerileriniz nelerdir

ben de isveçi bıraktım. zaten doğru düzgün isveç yaptığım söylenemezdi. şaraplar, çekirdekler

hatta dün hiç diyet yapmadım, mantı ve çikolata yedim. yani isveçimsi diyeti de 2 gün yapmış oldum.

buna rağmen 1 kilo vermişim.

şimdi 8 günde 2 kilo vermek istiyorum. detoks listesi yaptım, kendime günlük açıp ordan yazıcam.

isveç diyeti güzel bir diyet, tek sıkıntısı domates salatalık gibi şeylerde sınırsız olması gerekiyor bence. zaten kalorileri düşük.

o şekilde yaparım yarın başlayom bakalım sıkıldım artık kilomdan

eğer acil vermen gerekmiyorda daha normal, psikolojik açıdan daha rahat bi diyetle başlayabilirsin hatta. sabah yumurtalı falan güzel bir kahvaltı, öğle ve akşam sebze yemekleri, et, yoğurt, salata gibi yiyeceklerden kombinasyon oluşturarak baya kilo veriliyor.

selamlar yine benn, salı günü tekrar isveçe başlıyorum, 5-6 gün bi tur daha yapıcam.. burdaki eziyetin tadını başka yerde bulamıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…