- 4 Eylül 2017
- 581
- 1.884
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.621
günaydııın, bu sabah dayanamadım ve tartıya çıktım, çok mutluyuum
4 günde ufak kaçamaklarla -2.9 kg
65.1 den 62.2 ye
daha bi zevkle devam edicem diyete gerçekten de, birde kuzucuk senden sonra dün callaneticsi araştırdım ve çok beğendim bi 10 gün her gün yapmak istiyorum dün 40 dk yaptım az sonra kahvaltı etçem bi büyük rendeli havuç
oleeey süpersin
o zaman hem diyet hem callanetics arkadaşı olduk
4 günde 3 kilo harika.callanetics de sıkılaştırır baya. spora ara verdiysen falan hemen fark ediyo. uzun zamandır spor yapıyorsan veya etlerin sıkıysa o kadar etkili olmayabilir. benim etim gevşek, 2-3 günde fark görülüyor yüzden.
ben de kahvemi içtim ama yağsız sütle soğuk kahve yapmak zorunda kaldım çünkü millet uyuyodu, kahve makinesi sesi çıkartmak istemedim
callaneticsin karın hareketlerini bitirdim. bacakları akşama yaparım.
hiç spor yapmadım oldukça da gevşeğim
kahvaltıyı bile yapmadan koştur koştur bime gittim az önce, 4 lü makyaj fırça seti gelmiş bayadır kovalıyordum 19.90 olunca hemen kaptım bir taneaz sonra havucu yicem inşallah
dün diyeti biraz kaçırmalarım sonucu reglinde etkisiyle 62.6 çıktım bu sabah +400 gr.. diyeti tam da kesmem gereken yerdeyim diye düşünüyorum..
diyetin başında vücut ölçülerimi almıştım, ve sonuç..
1 EYLÜL(65.1) 6 EYLÜL(62.6) SONUÇ
KOL 29 CM KOL 28 CM - 1 CM
BEL 76 CM BEL 74 CM -2 CM
GÖBEK 87.5 CM GÖBEK 85.5 CM -2 CM
BACAK 61.5 CM BACAK 59 CM -2.5 CM
evet kızlar benim için güzel bir sonuç, yalnızca kas ve su kaybı olmadığını anlamış oluruz sanırım böylece...
hepinize bol sevgiler
süper benceben de dün gece yarım şişe şarap içtim ve çekirdek yedim. tam olarak isveç yapmıyorum ama kaldığım yerden devam edicem. olduğu kadar... yine de kilo vermişim, bu sabah su ve kahvemi içtikten sonra tartıldım yarım kilo eksik gösteriyordu. sabah kalkar kalmaz tartılsaydım 1 kilo olurdu herhalde.
zaten isveç uzun vadede cidden kasıyor bende sabırsız olunca biraz 5 gün dayanabildim ancak
ama sonuçtanda memnunum, bugün sabah kahvaltıda haşlanmış patates yedim o kadar iyi geldi ki antamam
callanetics e her gün devam edicem onu çok sevdim
uv 9 gün ha, ama istediğin sıkılığı elde etmek için yeterli gibi.. tamamen yağ yakan bi detoks biliyorum ayran çorbası gibi geçiyordu nohutlu salatalıklı bi tarif bi bakabilirsin belki sporu da her gün yap bence banko, intikam işi ceptebakalım ben de başka detoks gibi bi şey yapabilirim çünkü intikam günü 15ine alındı
MRB arkadaşlar ben çok iradesizbiriyim akşam alışveriş yapıp yarın bende isveç diyeti yapacagım inşallah bana önerileriniz nelerdir
o şekilde yaparım yarın başlayom bakalım sıkıldım artık kilomdanacıkırsan salatalık falan yiyebilirsin, diyeti tamamen bozmak yerine.
o şekilde yaparım yarın başlayom bakalım sıkıldım artık kilomdan