- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.501
selam arkadaşlar ben 13 temmuzda 82,900 ile başladım bugun 6 günüm bire bir uymaya calışsamda cay kahve tüketiyorum başka bi kaçamak yapmıyorum 1 kilo verebildim ( neden cok az ama (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar ben 13 temmuzda 82,900 ile başladım bugun 6 günüm bire bir uymaya calışsamda cay kahve tüketiyorum başka bi kaçamak yapmıyorum 1 kilo verebildim ( neden cok az ama (
Biraz direnmek lazım canım sakın bırakmaselam arkadaşlar ben 13 temmuzda 82,900 ile başladım bugun 6 günüm bire bir uymaya calışsamda cay kahve tüketiyorum başka bi kaçamak yapmıyorum 1 kilo verebildim ( neden cok az ama (
Biraz direnmek lazım canım sakın bırakma
Süpersin arkadaşımhayatta bırakmam coğu gitti azı kaldı :)
Ben İsveç diyeti yapmadım, klasik karbonhidratı azalt, spor yap şeklinde ilerledim canım.kaçtan kaça düştünüz kızlar ?
Ben İsveç diyeti yapmadım, klasik karbonhidratı azalt, spor yap şeklinde ilerledim canım.
Canım ben 3 nisanda başladım rejime. 13.takımdayım diyet gruplarından takip ediyorsundur sen de. Takımın bana çok faydası oldu büyük yol katettim motivasyonsuz yapamazdım. Arkadaşlar sağolsunlar. Nisandan beri 20 kilo verdim.ne kadar sürede ne kadar kilo verdin canım? 2 ayda 10 kg vermem gerek nişanım var da..
Canım ben 3 nisanda başladım rejime. 13.takımdayım diyet gruplarından takip ediyorsundur sen de. Takımın bana çok faydası oldu büyük yol katettim motivasyonsuz yapamazdım. Arkadaşlar sağolsunlar. Nisandan beri 20 kilo verdim.
Ben varım, 2. gündeyimİsveç diyeti yapan yokmu hiç
Benim de ikinci gündü bugünBen varım, 2. gündeyim