Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Sen bayagi yprulmusundur ya kızımla oynadım.2 saat bende bile hal kalmadı
Ben o kadar diyet yaptım sağlık beslendim neler neler ama hiç bisey zorlamadı bu diyet kadar. Kendimi oruçlu gibi falan hissediyorum cidden. Zaten kacamak yapmadığım tek bi gün bile yok[/QUOTER
Ramazan hazırlık oldu. Midemi kuculdugunu hissediyorum. Ramazanda alamayan çalışıcam. Birde ben diyette salata olsun yumurta olsun tatsız tutsuz yapiyorum. Lezzetli yapınca iştahını açılıyor. Saman gibi yiyorum.vallahi yemekten soğudum. Ki ben yemek yemeyi çok severim.

4. gün de bitti.
2 dilim portakal suyu değil, 2 dilim portakal yedim. Nane limon içtim bi de bugün onun dışında tam uydum

Çarşamba günü 86.5 idi yarın tartılcam ay keşke 85leri görsem

4. gün de bitti.
2 dilim portakal suyu değil, 2 dilim portakal yedim. Nane limon içtim bi de bugün onun dışında tam uydum

Çarşamba günü 86.5 idi yarın tartılcam ay keşke 85leri görsem
Görürsün cnm. Bende yarın dikkat edicem ertesi günü tartilicam çok merak ediyorum. Bu arada 7.gune baktinizmi çok zor:KK43:

Bende vermiş hissediyorum hele bende bi gobek vardı gören hamile sanır. Bayagi gitti kızlar sizi tebrik ederim vallahi ben sizin kadar iradeli degilim:KK43: suan 2 bisküvi ve açık sekersiz çay kaçamağı yapıyorum :oops:
Hee bi de küçük bi dondurma:oops:
Off ben bu gidisle veremm

Ben de pazar günü bozarım belki, o kadarcık şeyle çalışamam gibi geliyo şu an.
Benim de önümde çiğ köfte yeniyo şu an ama tutuyorum kendimi, şurda ne kaldı bittiği gün yerim diye diye motive oluyorum
Vallahi ben dayanamiyorum dogrusu:KK43: sabah eşim kahvaltiya kiymali borek almış sıcacık dumani ustunde gel de yeme

Aaay suan cok moralim bozuldu ben niye kendimi tutamıyorum yaa:KK51:pisman oldum yedigime
Tarol
Bende vermiş hissediyorum hele bende bi gobek vardı gören hamile sanır. Bayagi gitti kızlar sizi tebrik ederim vallahi ben sizin kadar iradeli degilim:KK43: suan 2 bisküvi ve açık sekersiz çay kaçamağı yapıyorum :oops:
Hee bi de küçük bi dondurma:oops:
Off ben bu gidisle veremm
O kadardan birsey olmaz. Sakın bozma diyeti. Önceden neler neler yiyorduk dondurma ne ki. Telafi etmeye çalış. Yarın sporu çok yap yani bir şekilde yediğini erit

Bugün çok başım ağrıdı neden bilmiyorum, ders çalışcam odaklanamıyorum. Muhtemelen 6 gün yapıp bırakcam yoksa haftaya bütün finallerden çakcam :KK43: Baş ağrım yok ama enerjim de yok keşke önüne geçebilsem

X