- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.401
Bakarim markete gidinceSen aycicek yagli normal sekilde satilan tonbaligi aliyosundur..dardanelin var light tonbaligi..pempe kutulu..biraz pahali ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakarim markete gidinceSen aycicek yagli normal sekilde satilan tonbaligi aliyosundur..dardanelin var light tonbaligi..pempe kutulu..biraz pahali ama
Bravo bakalım bizden kaç gidecek. Cumartesi sabah tartılicam. Benim bugün 4 bitti.İçinizde en ileri benim sanırım 11.gün bitti bugun pazartesi tartilcam bakalım 7.gün 5 kilo gitmisti şimdi kaç gitti bakalim
Sen bayagi yprulmusundur ya kızımla oynadım.2 saat bende bile hal kalmadı
Ben o kadar diyet yaptım sağlık beslendim neler neler ama hiç bisey zorlamadı bu diyet kadar. Kendimi oruçlu gibi falan hissediyorum cidden. Zaten kacamak yapmadığım tek bi gün bile yok[/QUOTER
Ramazan hazırlık oldu. Midemi kuculdugunu hissediyorum. Ramazanda alamayan çalışıcam. Birde ben diyette salata olsun yumurta olsun tatsız tutsuz yapiyorum. Lezzetli yapınca iştahını açılıyor. Saman gibi yiyorum.vallahi yemekten soğudum. Ki ben yemek yemeyi çok severim.
Görürsün cnm. Bende yarın dikkat edicem ertesi günü tartilicam çok merak ediyorum. Bu arada 7.gune baktinizmi çok zor4. gün de bitti.
2 dilim portakal suyu değil, 2 dilim portakal yedim. Nane limon içtim bi de bugün onun dışında tam uydum
Çarşamba günü 86.5 idi yarın tartılcam ay keşke 85leri görsem
Goruntude degisiklik oldumu..beden kac oldu meselaİçinizde en ileri benim sanırım 11.gün bitti bugun pazartesi tartilcam bakalım 7.gün 5 kilo gitmisti şimdi kaç gitti bakalim
Evet ve ertesi günü 2 tane en zor finalim var. Hiç onu hesap etmemiştim. Öğle yemeğini geç yicem artık 16.00 gibi falan.Görürsün cnm. Bende yarın dikkat edicem ertesi günü tartilicam çok merak ediyorum. Bu arada 7.gune baktinizmi çok zor
Evet benim de en çok merak ettiğim bu. Vücutta incelme oluyo mu yoksa giden her yerde yazdığı gibi sadece kas ve su muGoruntude degisiklik oldumu..beden kac oldu mesela
BeN kendimi hafif ve vermiş gibi hissediyorumEvet benim de en çok merak ettiğim bu. Vücutta incelme oluyo mu yoksa giden her yerde yazdığı gibi sadece kas ve su mu
Ben kendi adıma konuşayım incelmiş hissediyorum ama tabii psikolojik de olabilir
Ben de pazar günü bozarım belki, o kadarcık şeyle çalışamam gibi geliyo şu an.Aaay suan cok moralim bozuldu ben niye kendimi tutamıyorum yaapisman oldum yedigime
Vallahi ben dayanamiyorum dogrusu sabah eşim kahvaltiya kiymali borek almış sıcacık dumani ustunde gel de yemeBen de pazar günü bozarım belki, o kadarcık şeyle çalışamam gibi geliyo şu an.
Benim de önümde çiğ köfte yeniyo şu an ama tutuyorum kendimi, şurda ne kaldı bittiği gün yerim diye diye motive oluyorum
TarolAaay suan cok moralim bozuldu ben niye kendimi tutamıyorum yaapisman oldum yedigime
O kadardan birsey olmaz. Sakın bozma diyeti. Önceden neler neler yiyorduk dondurma ne ki. Telafi etmeye çalış. Yarın sporu çok yap yani bir şekilde yediğini eritBende vermiş hissediyorum hele bende bi gobek vardı gören hamile sanır. Bayagi gitti kızlar sizi tebrik ederim vallahi ben sizin kadar iradeli degilim suan 2 bisküvi ve açık sekersiz çay kaçamağı yapıyorum
Hee bi de küçük bi dondurma
Off ben bu gidisle veremm
Devam edicem kizlar. Bırakmak yokBen de pazar günü bozarım belki, o kadarcık şeyle çalışamam gibi geliyo şu an.
Benim de önümde çiğ köfte yeniyo şu an ama tutuyorum kendimi, şurda ne kaldı bittiği gün yerim diye diye motive oluyorum