Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Canim ben açıkınca dereotu yiyip üzerine bir bardak su içiyorum sende öyle yap. Acayip iştah kapatiyor
Ayy keşke pazardan alsaydim bugün maalesef haftada 1 kere pazar oluyor anca 1 hafta sonra alabilirim o zamanda diyetin 10.gunu olacaj valla tutamıyorum kendimi azıcık da olsa ekleme yapiyorum

Birebir uydunmu ? Ya ben kendimi tutamiyorum bu akşam 2 tane sekerpare gomdum sonra da pişman oldum
Siz acikmiyomusunuz kizlarrr
Ben çok kararliydim önümde çikolata şeker yediler yine yemedim çok kararliyim acikmadim mi acıktım tabi ama kafamı başka yerlere verdim kitap okudum temizlik yaptim tv izlerken zaman geçti gitti 2 gündür az bir şey kayısı kurusu yedim abur cubur hiç yemedim canim dondurma çekti yine de yemedim bence inat edin

Tebrik ederim vallahi. Bugün tam anlamiyla uyucam diyete kararlıyım. Bugun 4.gunum sabah uyandim gobegim bayagi gitmis mideye yuklenme olmadigi icin kendimi hafif hissediyorum

Bugün 3. gündeyim. Sabah kahvemi içtim ekmeğimi yedim.
Öğleyin ıspanak var yemicem Allah affetsin berbat tadı yağsız tuzsuz yenmiyo hiç 1 domates yerim ama meyveyi ne yesem karar veremedim
Akşam 2 yumurta var ya, haşlanmış yemek istemiyorum. Yağsız tavada omlet yapsam da olur herhalde? Üstüne de 2 dilim jambon tamamdır.
Bu arada 88.2 idim pazartesi, bugün 86.5 çıktım

Merhaba kızlar, bende dün başladım 65.8. Temmuzda hamile kalmayı düşünüyorum. Hedefim 55 birlikte hareket edersek yapariz

meraba yazamadan geçemeyeceğim. inş sağlıklı evlat nasip eder Rabbim.
neyse hamilelik öncesi böyle sağlıksız diyet önerilmez. çünkü vücudun vitaminleri depoları boşalırsa gebelik için sakıncalı. normal diyet yapmanızı öneririm.

Akşam yemeginde portakal suyu ve yogurdum var acliktan olmezsem iyidir
Portakalm yok onun yerine elma ve yoğurt yiyim bari

G Gamzenurlua Tebrik ederim cnm. Iyi vermissin ama verilen 1 2 kilo ödem oluyor . Asıl şimdi başlıyor . Bende bugün diyete tam anlamıyla uyucam insallah:)
Ben ıspanak yerine marul yemek dışında uydum bugünlük. 7. günde kessem mi 13e tamamlasam mı ona hala karar veremedim ama.
Bende hiç halsizlik, baş ağrısı, acıkma vs yok. Çok daha kötü olurum diyodum

Bugünü de atlattım, bugün biraz halsizliğim başladı et olmadığı için sanırım. Yarın daha fena nolcak bilmiyorum.
Tek kaçamağım yumurtanın üstüne biraz pulbiber döktüm, baharatlar yasak diye biliyorum

Evet yasak ben normal de aciyi çok severim ama hiç yemedim. Bu akşam yogurdumu elmami yedim 2 kasikta patlıcan yemegi yedim. Güveçte yapmistim dayanamadım

Bence 7 .gunde kesme. 13 gun devam et. 7 günde kilo verirsin ama kesince iyi olmaz tekrar alirsin bide o yüzden 13 güne tamam la uzmanlarin vardır bi bildiği:) neden kesmek istiyorsun?

Selaaam arkadaşlar
İsveç diyeti yapıyormuşsunuz ben hiç yapmadım bilmiyorum yararı oluyor mu? Yoksa sadece ödem mi attırıyor? Geri almak kötü olur.
Ben 1.5 ay önce başladım kendi kendime diyet yapıyorum diyetisyene gitmedim ve bir listem yok açıkçası sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve kalori sayımı yapıyorum. Kalori sayarak 1.5 ayda 10 kilo verdim. Sizler nasıl beslendiniz ne kadar sürede aç kilo verdiniz? Tanışalım.

Pulbiber dökme sebebim yumurtayı haşlanmış yemek istemedim omlet yaptım yağsız tavada ama tadı o kadar kötü oldu ki çöpe atmaktansa pulbiber döküp yedim.
Bugün nedense zorlandım, 2 gündür iyiydim bugün halsizlik başladı. 2 gündür akşamları et vardı bugün yok o yüzden mi acaba?

2 günde 1.5 kilo gitti yaklaşık. İlk kilolar ödemdir ama gerisi yağ-kas-sudan gider sanırım.
Çok irade isteyen bi diyet, açıktan ziyade nessi zorluyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…