Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günde 1 bardak suyu zor içen ben mecburiyetten içioz napalım :KK70: altın çilek haplarını almayı düşünüorm aslında ben de bilmiom nasıl 2.günümdeyim gayet iyi gidio.

canım sen kaçıncı gündesin ne kadar verdin?

bende çok susadım piskolojisiyle hep iki bardak su içiyorum akşama kadar 2.5 lt ancak oluyor ama meyve çayı arada normal çay da var iki üç bardak...

altın çilek hapı almadımben kurutulmuş meyvesini aldım ondan alıyorum gün içerisinde 5-6 tanne o hem kabızlıktan da koruyor:26:

Darısı benim başıma inşallahhhh

Yakılan yağ mı olur yoksa su mu bilemiyorum.
Ama motive olmak adına böyle bir şey şart.
10 kilo versem yeter bana inşallah başarırım.:KK66:

bol su için demiiş dr ilk sayfalarda bi hemşire hanıma yanılmıyorsam, kesinlikle kas kaybı olmazmış bu diyette :KK64:

kızlar ne diycem şimdi bu isveç 13 gün yapcaz sonrasında daha devam etsek acaba nasıl olur çünkü verilcek kilolarımız epeyce var? ya da başka bi şok diyet e falan mı geçsek?

ben bu diyeti görümcemle birlikte başladım şimdide sizlerle birlikte devam ediyorus bugün 5 günümümüz biz bu 13 günden sonra hollywood diyetini yapıp tekrar 1 tur daha isveç yapmayı planlıyorus...şimdilik böle düşünüyorus ama bakalım ...

slm kızlar
bugün 5 günüm
sabah havuç öğln balık akşamda tavuklu salatamvardı mamalr bitti gündüz egzersizlerimi yaptım öğleden sonra tempolu yürüdüm pazara girdim bakındım evde dönerkende market alışverişimi yapıp eve döndüm bu akşam yürüyüşüneçıkıyorus şimdi:KK66:

ahh ahh tvins ben nasıl çıkmim kilolar aldıı başını gidior onlara böle cezalandırmassam onlar beni kimbilirne yapardı acımak yok bol bol hareket lazımki gitsinler....

kızlar hepinize sevgilerimi gönderiorum çok mutluyum başarıcaz :KK62::KK62::KK62:

Akşam ki menüm

2 tane haşlanmış yumurta
Bir porsiyon ıspanak (Haşladım yağ tuz yok)
Bir tane domates(Sadece domatese az tuz serpiştirdim ki ıspanak ve yumurtayı anca yedim)

19:30 da yeme olayını bitirdim.
Ve ilk günümde 3 litre su içtim.:KK64::KK64:

Akşam ki menüm

2 tane haşlanmış yumurta
Bir porsiyon ıspanak (Haşladım yağ tuz yok)
Bir tane domates(Sadece domatese az tuz serpiştirdim ki ıspanak ve yumurtayı anca yedim)

19:30 da yeme olayını bitirdim.
Ve ilk günümde 3 litre su içtim.:KK64::KK64:

ohh ohhh süper canım gayet iyi bi başlangıç :KK34:

ben bu diyeti görümcemle birlikte başladım şimdide sizlerle birlikte devam ediyorus bugün 5 günümümüz biz bu 13 günden sonra hollywood diyetini yapıp tekrar 1 tur daha isveç yapmayı planlıyorus...şimdilik böle düşünüyorus ama bakalım ...

ayyy bende sizinle yapabilirmiyim :KK70:

kızlaaaaar günaydın şimdi afedeysiniz wc:KK17: ye dittim ve tartıya çıktım veeeeeeeeeee 108.900 :KK52::KK52::KK52: 600gr daha gitmiş müthiş ben bu diyeti çook sevdiiiim:KK62:

pissisko tabi ki bizimle beraber devam edebilirsin ...:KK66:

ayers bende bir gün daha bitti diye hep sevinerek devam ediyorum:KK64: daha nice yani (13) güncüğü bitirmek dileyiyle bugün benim 6 gunüm .........

kızlaaaaar günaydın şimdi afedeysiniz wc:KK17: ye dittim ve tartıya çıktım veeeeeeeeeee 108.900 :KK52::KK52::KK52: 600gr daha gitmiş müthiş ben bu diyeti çook sevdiiiim:KK62:

pissisko tabi ki bizimle beraber devam edebilirsin ...:KK66:

ayers bende bir gün daha bitti diye hep sevinerek devam ediyorum:KK64: daha nice yani (13) güncüğü bitirmek dileyiyle bugün benim 6 gunüm .........

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende bgn wc den sonra tartıldım ve 92.7 yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -700 :KK52: ohh ohhhh inş süper kilolar vercez kızlarrr birbirimize destek olarak yufffiiiii:KK66:

kızlar günaydın
harikasınız ya, kilolar gidiyor, aman maşallah:nazar:

yanlız her gün tartılmasanız, hani öncekinden daha az kilo verirseniz moraliniz bozulur diye.
ama motivasyon tamsa bir şey de olmaz.

spor salonunda hoca haftada 1 tartılıp, ayda 1 ölçü alın derdi, bende de alışkanlık oldu.
sabırla c.tesiyi bekliyorum.
sizinkini okuyunca daha da heyecanlandım, inş.ben de veriyorumdur.

kardeşim akşam diyorki türk diyetleri yetmedi, isveç diyeti mi çözecek bu işi.
ama, düşünsenize türk mutfağı okadar genişki, diyet kaldırmıyor.

valla ben de sizin gibi bu sefer başaracağıma inanıyorum.
sanki bu diyet çözecek gibi.

ben de güne yürüyüşümü yaparak başladım, eve geldiğimde su gibiydim, iyi yürümüşüm, biraz da aletlerde takıldım.
öğleden sonra da pilates yapıcam.

zetaa ben de akşam yürümek istiyorum aslında ama, eşim işten geç geliyor.
artık sabah yürüyüş, öğlen pilates yetiyor.

kızlar günaydın
harikasınız ya, kilolar gidiyor, aman maşallah:nazar:

yanlız her gün tartılmasanız, hani öncekinden daha az kilo verirseniz moraliniz bozulur diye.
ama motivasyon tamsa bir şey de olmaz.

spor salonunda hoca haftada 1 tartılıp, ayda 1 ölçü alın derdi, bende de alışkanlık oldu.
sabırla c.tesiyi bekliyorum.
sizinkini okuyunca daha da heyecanlandım, inş.ben de veriyorumdur.

kardeşim akşam diyorki türk diyetleri yetmedi, isveç diyeti mi çözecek bu işi.
ama, düşünsenize türk mutfağı okadar genişki, diyet kaldırmıyor.

valla ben de sizin gibi bu sefer başaracağıma inanıyorum.
sanki bu diyet çözecek gibi.

ben de güne yürüyüşümü yaparak başladım, eve geldiğimde su gibiydim, iyi yürümüşüm, biraz da aletlerde takıldım.
öğleden sonra da pilates yapıcam.

zetaa ben de akşam yürümek istiyorum aslında ama, eşim işten geç geliyor.
artık sabah yürüyüş, öğlen pilates yetiyor.

evet hergün tartılmak iyi diil bende bgn son kez tartıldım haftaya çarşambaya kadar tartılmak yok bana evet veremediğimi görürsem moralim bozulur :KK70:

bu diyeti eğer olması gerktiği gibi uygularsak bende bu kilo sorununu çözeceğimize inanıyorum arkadaşlar küçük kaçamaklardan bişe olmaz demeyelim kesinlikle listenin dışına çıkmayalım.:KK50:

ben normalde aletleride yapıodum ama sdc yürüyüş yapcam artık ağır çalışmamak gerekiomuş sdc yürüyüş yeterliymiş yoksa kas yaparız vücudumuz sertleşir incelemeyiz.

kızlar bu şekilde azimle gidelim ve artık kurtulalım bu kilolardan:KK51:

evet hergün tartılmak iyi diil bende bgn son kez tartıldım haftaya çarşambaya kadar tartılmak yok bana evet veremediğimi görürsem moralim bozulur :KK70:

bu diyeti eğer olması gerktiği gibi uygularsak bende bu kilo sorununu çözeceğimize inanıyorum arkadaşlar küçük kaçamaklardan bişe olmaz demeyelim kesinlikle listenin dışına çıkmayalım.:KK50:

ben normalde aletleride yapıodum ama sdc yürüyüş yapcam artık ağır çalışmamak gerekiomuş sdc yürüyüş yeterliymiş yoksa kas yaparız vücudumuz sertleşir incelemeyiz.

kızlar bu şekilde azimle gidelim ve artık kurtulalım bu kilolardan:KK51:

aslında dediğim gibi ben de çok merak ediyorum kilomu ama sabır diyorum.
bir de fazla veremesek bile moralimizi bozmayalım,
birbirimize destek olalım,
ben burada paylaştıkça daha motive oluyorum.
senin de dediğin gibi günlerdir başka forumları da okudum, çoğu insan memnun.
ama, herkesin bünyesi de farklı, bakalım bize ne olacak.

aletleri haftada 3gün yapayım diyordum ama, kas falan çok fena olur.
olmazsa ben de yapmayayım.

bu bitince 60 olana kadar ben de peşinizdeyim.
üniversitede giydiğim pantolona girinceye kadar desem daha doğru olacak:KK1:

aslında dediğim gibi ben de çok merak ediyorum kilomu ama sabır diyorum.
bir de fazla veremesek bile moralimizi bozmayalım,
birbirimize destek olalım,
ben burada paylaştıkça daha motive oluyorum.
senin de dediğin gibi günlerdir başka forumları da okudum, çoğu insan memnun.
ama, herkesin bünyesi de farklı, bakalım bize ne olacak.

aletleri haftada 3gün yapayım diyordum ama, kas falan çok fena olur.
olmazsa ben de yapmayayım.

bu bitince 60 olana kadar ben de peşinizdeyim.
üniversitede giydiğim pantolona girinceye kadar desem daha doğru olacak:KK1:

evet vermesekte moralimizi bozmayalım vücut korumaya geçmiş olabilr kendini.

canım aletleri boşver benim gibi sende günde 1 saat yürü bence (6 km falan oluyo)

bende üniversite girdiğim (40 beden) pantolona girene kadar durmıycam inş
motivasyon destek çok önemli bizim için moralimizi bozmayalım bu şekilde devam edelim inş:KK49:

Bende yanınızdayım hanımlarr :)

Ben hafta sonuna kadar yürüyüş yapmıyacağım.
vucudumun bu yeme biçimine alışmasını istiyorum.
Yani vucudumdan zararlı toksinleri atmak niyetim.
5. günü bende yürüyüşe başlıyacağım ve sizlerle birlikde 13 günü tamamlıyacağım.
Sonrasında ise dolabımda duran S beden pantalona girene kadar devam edeceğim
Amacım 38 beden olmak.Şuan 40 bedenim ama dar oluyor gibi.
Birde benim sorunum göbek ve bel değil basen malesef:KK43:

Bu arada bu sabah dayanamadım bende tartıldım ve -800 çıktım :)
Ama artık her cuma sabahı tartılmayı düşünüyorum.

Hanımlar ben şirkette yumurtada haşlanmış ıspanakda yiyemem.
Yarınki menüde bu

Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

Şimdi ben normalde akşamla öğleni yer değiştiyorum mecbur iş yerinde olduğum için.
Ama yarın her iki menüde iş yerinde uymaz.
Ispanak haşlama yerine ıspanak yemeği söylesem dışardan olmaz mı sizce?

X