- 7 Mart 2017
- 133
- 180
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.281
30 yaşındayım ama ben bugun bozdum. Sabah içtiğim kahveyla kaldı ya. Anneler günü dolayısıyla annem tikti ağzıma. Hayır dedim ama anne işte. . Yarın başlıcam. Inşallah. Evet ya evli olunca zor oluyor . Eşim bozuyor ye ye deyip duruyor ne yapcam bilmiyorumDoğru diyosun valla. Bende 53 olsam sevincem bakalim diyete bagli kalabilecekmiyiz:)) evli olunca biraz zor oluyor kaç yasindasin?
Aynı bende o durumdayim:)) öğle 2 biber 1 domates 2 yumurta yedim. Ispanagim yoktu onun yerine biber yedim:)) akşam da haslanmis tavuk 2 kaşık yoğurt ve bol limonlu salata. Uydum sayılır ama maalesef akşam dondurma kacamagi yaptim30 yaşındayım ama ben bugun bozdum. Sabah içtiğim kahveyla kaldı ya. Anneler günü dolayısıyla annem tikti ağzıma. Hayır dedim ama anne işte. . Yarın başlıcam. Inşallah. Evet ya evli olunca zor oluyor . Eşim bozuyor ye ye deyip duruyor ne yapcam bilmiyorum
Ben bir kaç yüzdefa başladığım içinSabah başlıyorum. Sizler türk kahvesi mi içeceksiniz yoksa sade nescafe mi? Karar veremedim bi türlü.
Alışverişimi yaptım. Ispanak, havuç, yumurta, biftek, peynir, yoğurt, tavuk, balık, jambon, marul hepsi tamam da. Brokoli buamadım
Ben bir kaç yüzdefa başladığım için( herseferinde nescafe bardağında türk kahvesi içiyorum ama işe yarıyor yarında öyle yapıcam
Günaydın canım bende uyandım biraz sonra tür kahvemi yapıcam. BismillahirrahmanirrahimSabah tartıldım güncel kilo : 64,4
Türk kahvesi ile kahvaltıyı yapıyorum. Öğlen ıspanak yerine salata yiyeceğim.
Spor falan yaptinmiGünaydın kızlar 70.4 kg ile bugün bende başlıyorum 6 ay önce bu diyeti yaptığımda 7 kg vermiştim gerçekten etkili bi diyet ama her diyette olduğu gibi sonrasında koruma amaçlı program uygulanmadığında alıyosun kilo haliyle Hepimize kolay gelsin
Bitki çaylarından bi şey olmaz bence, sadece belirtilenin dışında siyah çay-kahve-limonata vs içilmemeli.Kizlar bu arada grip oluyorum galiba..gun icinde zencefilli cay yada nane limon icsem bisey olurmu
Koşu bandında 4.5 - 5 seviyesinde 40 dakika yürümüştüm Tabii bunu ilk hafta yapabildim sonrasında halsizlik yaşadığım için yapamadım herhangi bi spor Giden kiloların çoğu genelde ilk 7 günde gidiyo zaten sonrasında yavaşlıyo kilo verimiSpor falan yaptinmi