Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Doğru diyosun valla. Bende 53 olsam sevincem bakalim diyete bagli kalabilecekmiyiz:)) evli olunca biraz zor oluyor kaç yasindasin?
30 yaşındayım ama ben bugun bozdum. Sabah içtiğim kahveyla kaldı ya. Anneler günü dolayısıyla annem tikti ağzıma. Hayır dedim ama anne işte. . Yarın başlıcam. Inşallah. Evet ya evli olunca zor oluyor . Eşim bozuyor ye ye deyip duruyor ne yapcam bilmiyorum

Aynı bende o durumdayim:)) öğle 2 biber 1 domates 2 yumurta yedim. Ispanagim yoktu onun yerine biber yedim:)) akşam da haslanmis tavuk 2 kaşık yoğurt ve bol limonlu salata. Uydum sayılır ama maalesef akşam dondurma kacamagi yaptimeşim ve kızım yerken dayanamadım:) yarın daha dikkat edicem

Merhaba kızlar tekrar geldim bir kaç gün blogumla uğraşıyorsum ve diyet spor vs ilgilenemedim ama yarın kutsal pazartesi dün akşam saçlarımı falan boyadım çok havaya girdim yarın çok güzel bir haftanın başlangıcı olucak bu sefer çok hazırım aceleye gerek yok önümüzde çok yol var allah nasip ederse bir an önce yarın olsunda başlıyım :)

Sabah tartıldım güncel kilo : 64,4

Türk kahvesi ile kahvaltıyı yapıyorum. Öğlen ıspanak yerine salata yiyeceğim.

Sabah tartıldım güncel kilo : 64,4

Türk kahvesi ile kahvaltıyı yapıyorum. Öğlen ıspanak yerine salata yiyeceğim.
Günaydın canım bende uyandım biraz sonra tür kahvemi yapıcam. Bismillahirrahmanirrahim Besmele çekerim . Bilsen bu diyeti ne kadar baslayip bozdum. Ama bu sefer kararlıyim. Birbirimize destek olalım. Bende bir daha tartilayim baslamadan

Günaydin hanimlar benim bugün 7. günüm ama henüz 1kg dan fazla vermedim. benimle ayni durumda olan var mi.
diyetede tam uydum bozmadim.

Günaydın kızlar 70.4 kg ile bugün bende başlıyorum 6 ay önce bu diyeti yaptığımda 7 kg vermiştim gerçekten etkili bi diyet ama her diyette olduğu gibi sonrasında koruma amaçlı program uygulanmadığında alıyosun kilo haliyle Hepimize kolay gelsin

Aspir yağımı, çörekotu yağımı, elma sirkeli suyumu içtim. Bu 1-2 aydır rutinimdi bu 13 gün boyunca da kesmicem sonuçta diyeti bozan şeyler değil. Beyaz çayımı içiyorum, 1 saat sonra da sade neskafe içicem Başlangıç kilom 88, ama 1 kilosu ödemdir 2 gündür aşırı yedim çünkü Hedefim 83ü görmek

Bende de halsizlik başladı ama dayanıcam. Açlık için de ben iki tane dere otunu iyice çiğnedim. Üzerine de hooop bir bardak su içtim. iştahtan eser kalmadı. Benim gibi aclikla zor baş ediyisini sizde bir deneyin bayanlar. Umarım sizin de iştahınızi keser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…