Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün sabah kahve ve kepekli ekmek yerine grisini yedim öğlen bir kaşıkkadar kızarmış ekmek ve bir dilim domates yiyebildiğim buydu bir tane meyve hakkım var yaşasın akşamda haşlanmış yumurta yerim salatayla belki :KK43:

Ya ama bu diyet bittikden sonra napıcazz of :KK43:

Ben şöyle düşündüm, isveç bitsin ayran detoksu yapıcam 2 günlük. 2 günde 2 kilo gidiyormuş onunla. Sonra da yine böyle süreli 10 günlük bir diyet bulmayı düşünüyorum sonra tekrar isveç yapıcam ben öyle 3 ay falan ara vermem. Çünkü listeye birebir uymuyorum kendimi aç bırakmıyorum

Ben şöyle düşündüm, isveç bitsin ayran detoksu yapıcam 2 günlük. 2 günde 2 kilo gidiyormuş onunla. Sonra da yine böyle süreli 10 günlük bir diyet bulmayı düşünüyorum sonra tekrar isveç yapıcam ben öyle 3 ay falan ara vermem. Çünkü listeye birebir uymuyorum kendimi aç bırakmıyorum
Bencede en iyi bende öyle yapıyım 2-3 gün ara sonrada tekrar isveç

Bencede en iyi bende öyle yapıyım 2-3 gün ara sonrada tekrar isveç

İsveçin bittiğinin ertesi günü ben canımın çektiklerini yiyip spor yapıcam :KK70: ertesi gün ayran detoksu öyle gidicek bakalım :KK70: isveçi biz tam yapmadığımız için zararı olucağını sanmıyorum tekrarlanmanın

İsveçin bittiğinin ertesi günü ben canımın çektiklerini yiyip spor yapıcam :KK70: ertesi gün ayran detoksu öyle gidicek bakalım :KK70: isveçi biz tam yapmadığımız için zararı olucağını sanmıyorum tekrarlanmanın
Benede zaten aç kalmıyoruz sadece canımız tatlı çekiyor bak dedim yine çekti puf :KK43:((

Kızlar su içmekten midem bulandı resmen :KK43: her gün 3 lt içiyorum. Bir de bugün nedense acıktım ben ya ve akşam yemeğim sadece yoğurt ve portakal suyu :'(

kızlar irade savaşı veriyorum. ben hint mutfağını aşırı severim, kendimi tarifleri ağzım sulana sulana izlerken buldum. ama yemeyin başka bir şey,ben tadına bile bakmıyorum :KK43: bu arada sahiden bi daha uyarıcam, vücudunuza ciddi zarar verirsiniz, listenin altında yemeyin sakın, daha fazla kilo vermezsiniz emin olun, bu listedeki yiyecekler özel olarak seçilmiş, kilo vermenizi sağlayacak kombinasyonlarla, o yüzden birbirine dahi karıştırmamalısınız. çok az kaloriyle metabolizmayı yavaşlattığınız an günde 100 kalori bile alsanız zayıflayamazsınız,vücut depolama ve acil alarm moduna geçer. isveçi en son yaptığımda, 9. günde inanılmaz bir baş ağrım başladı ve inanın iki hafta öldüm ağrıdan. o yüzden bu sefer yürüyüş koşu fillan yapmıyorum yanında, 200 300 kalorilik pilates dışında. bu diyet bitince en az 3 ay yapmayın bu listeyi. 1000 kalorilik diyet listeleri oluşturun, üstüne de bi de spor pat pat gider o kilolar. saçlarınızın dökülmesini, böbreklerinizin iflas etmesini istemiyorsanız tabi. bir dost olarak tekrar demek istedim sadece. ayran detoksunu ben de çok duydum, yapcam bu bitince ben de. ardından da ihtiyaç olursa çorba ile devam edicem. vücudu şaşırtmak da önemli bence :) sevgiler hepinize.

X