- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 27
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.161
merhabalar ! :)
1. gün: 63.5
2. gün : 62.6
3. gün : 62.3
buna da şükür ne diyim :)
Böyle az kiloya çok iyi gidiyor bence maşallah diyelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar ! :)
1. gün: 63.5
2. gün : 62.6
3. gün : 62.3
buna da şükür ne diyim :)
Bugün sabah kahve ve kepekli ekmek yerine grisini yedim öğlen bir kaşıkkadar kızarmış ekmek ve bir dilim domates yiyebildiğim buydu bir tane meyve hakkım var yaşasın akşamda haşlanmış yumurta yerim salatayla belki
2 haslanmış yumurta bir dilim salam salata ama şimdi elite detok yazan nane salatalık ıspanak marul elma içeren bir detoks içeceği aldım 40 kcallik bir içecek aldım benzinciden bakalım tadı nasıl :)Normalde akşam listesinde ne var senin? :)
Tadı iğrenç bu aradaNormalde akşam listesinde ne var senin? :)
Yarısını içtim bugünü yine 200-300 kaloriyle kapatıcam herhalde erkek arkadaşım ve konşular zayıflamıssın dedi mutlu oldum tartışmıyorum diyet bitene kadar ama çok mutlu oldumbakalım detoks işe yarıyor genelde ama
Yarısını içtim bugünü yine 200-300 kaloriyle kapatıcam herhalde erkek arkadaşım ve konşular zayıflamıssın dedi mutlu oldum tartışmıyorum diyet bitene kadar ama çok mutlu oldum
Ya ama bu diyet bittikden sonra napıcazz ofSüpeer çok sevindim. :) sonunda ne kadar gitmiş olucak ben de merak ediyorum
Ya ama bu diyet bittikden sonra napıcazz of
Bencede en iyi bende öyle yapıyım 2-3 gün ara sonrada tekrar isveçBen şöyle düşündüm, isveç bitsin ayran detoksu yapıcam 2 günlük. 2 günde 2 kilo gidiyormuş onunla. Sonra da yine böyle süreli 10 günlük bir diyet bulmayı düşünüyorum sonra tekrar isveç yapıcam ben öyle 3 ay falan ara vermem. Çünkü listeye birebir uymuyorum kendimi aç bırakmıyorum
Bencede en iyi bende öyle yapıyım 2-3 gün ara sonrada tekrar isveç
Benede zaten aç kalmıyoruz sadece canımız tatlı çekiyor bak dedim yine çekti puf ((İsveçin bittiğinin ertesi günü ben canımın çektiklerini yiyip spor yapıcam ertesi gün ayran detoksu öyle gidicek bakalım isveçi biz tam yapmadığımız için zararı olucağını sanmıyorum tekrarlanmanın
Benede zaten aç kalmıyoruz sadece canımız tatlı çekiyor bak dedim yine çekti puf ((
Doğruyu söylemek gerekirse bende yiycem ama az kıymalı makarna yiycem yagsız ve yoğurtGaliba bugün akşam öğününde farklı bir şeyler yiyeceğim çünkü cidden acıktım
Doğruyu söylemek gerekirse bende yiycem ama az kıymalı makarna yiycem yagsız ve yoğurt