Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bir de bu akşam benim listede 1 dilim salamım var onun yerine 3 dilim hindi füme yesem olur değil mi?

Ben bugün direkt 100 gram hindi füme yedim. Sağlıksız,yağlı salam yerine kesinlikle onu yiyin kızlar. Kalorisi,yağı filan çok az zaten. Ben 6 dilim filan yedim. Demiştim zaten,orjinalinde salam diye bir şey yok. 150 gram dahi yiyebilirsiniz. Ben yoğurda bugün pulbiber attım, fümenin üstüne koydum rulo yapıp yedim. İyiydi gayet.

100 gram yeme hakkımız varsa bakarım doymazsam bir kaç dilim daha yerim o zaman.

Ben yukarda dediğim gibi corbayı yapacağım. Kahvaltısı kahvaltıya benziyor, yemeği yemeğe en azından :)

Kızlar bir gün daha bitti! :)

Bugün sabah bir kesme şekerli türk kahvesi içtim. Öğlen haşlanmış ıspanak ve 1 küçük domates yedim. 1 meyve hakkım vardı onu da yarım elmayı dilimledim üzerine tarçınla tükettim.
Akşam ise, 5 dilim hindi füme, 2 yumurta yerine 1 haşlanmış yumurta ve çok az zeytinyağı eklenmiş, limonlu kıvırcık salata yedim.

3 lt su içtim. 200 eliptik üstünde yaktım. Ekstradan 5000 adım attım. Sonunda bir gün daha geçti. :)

Aksam yemeğimi de yedim, dün mercimek yemiştim bugün çıkıp aldım et. Salataya kattım bir de,cok daha doyurucu geliyor his bazında. Kaçamaksız bitirmek üzereyim. Hadi bakalım :)

İkinci yumurtanın sarısını yemesen de beyazını tüket ama bence. Hep de karışıyorum ama saf protein diye çok önemli. Sporcular filan,sarılarını ayırıp sadece beyazıyla omlet yapıp yiyor mesela. Metabolizmayı hızlandırır,kas yakmaman için destek sağlar

Yıllardır yumurta yemiyorum hiç kendimi zorlayarak bir taneyi anca yiyebiliyorum

Yıllardır yumurta yemiyorum hiç kendimi zorlayarak bir taneyi anca yiyebiliyorum

Du bakayım,belki daha tüketilebilir bi yolu vardır,suda haşlanmışı yerine. Güzelce çırpıp,üzerine ıspanak da doğrayıp, acılı şekilde omlet yapılabilir belki. Deneyeyim bi sonraki seferde bu arada son bi saattir bir kriz geldi, tatlı yemek istiyorum çok.bozduğum an insanlıktan çıkarım biliyorum. Of.

Bu arada baktım şimdi, normal yumurtayı kırıp içine ıspanakları atıp pişiriyormuşsun. Yumurta sevmeyenlere alternatif demişler. Sadece katı yumurta dediği zaman da omlet yapabilirsin dicem de o da mı aynı kötülükte. Ben mesela katıyı çok sevmiyorum ama omlet şeklinde baya severim. Kekik de yakışıyor bence. Ne kadar aroma o kadar iyi
:)

Son düzenleme:

bir de öyle denemek lazım, teşekkür ederim. :)
inan, az önce ben de aynısını yaşadım. normalde kurabiye pek sevmem, babam yanımda yiyordu gözüm karardı resmen. o kadar canım istedi var ya anlatamam kalktım yememek için başka odaya geçtim

ev arkadaşım pizza yedi yanımda, o kadar güzel koktu ki anlatamam. yarının menüsü de iç açıcı değil hiç. sabahki bi dilim ekmeğe kaldık artık bir de öğlenki meyveye. ben ufaktan kaçıyorum. 3. günümü yazcam yarın. kolay gelsin herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…