- 12 Şubat 2014
- 540
- 593
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.141
Ben sebze diyetini yapmaya düşünüyorum genelde herkes isvecden sonra onu yapmış bir araştırıyım bakıyım :)kızlar elma diyetini gördünüz mü? isveçten sonra başka bir diyet yapmayı düşünüyorum aslında yapılabilir gibi geldi bana
Ben sebze diyetini yapmaya düşünüyorum genelde herkes isvecden sonra onu yapmış bir araştırıyım bakıyım :)
Sadece sebze ve meyve var canım aradada yulaf vs ama sabah ve akşam muz var şimdi baktım pek akşıma yatmadı açıkcası şimdi bu diyet bittikden sonra neyapıcam diye düşünmeye başladım şimdide onun telaşı sardıo nasıl oluyor
bir de bu akşam benim listede 1 dilim salamım var onun yerine 3 dilim hindi füme yesem olur değil mi?
Ben bugün direkt 100 gram hindi füme yedim. Sağlıksız,yağlı salam yerine kesinlikle onu yiyin kızlar. Kalorisi,yağı filan çok az zaten. Ben 6 dilim filan yedim. Demiştim zaten,orjinalinde salam diye bir şey yok. 150 gram dahi yiyebilirsiniz. Ben yoğurda bugün pulbiber attım, fümenin üstüne koydum rulo yapıp yedim. İyiydi gayet.
Sadece sebze ve meyve var canım aradada yulaf vs ama sabah ve akşam muz var şimdi baktım pek akşıma yatmadı açıkcası şimdi bu diyet bittikden sonra neyapıcam diye düşünmeye başladım şimdide onun telaşı sardı
Bazı yerde 200 gram bile yazıyor. Benim bugün aldıgımda 100 gramda 84 kalori vardı. Ki muzdan daha az. Hiç çekinmeyin bence.100 gram yeme hakkımız varsa bakarım doymazsam bir kaç dilim daha yerim o zaman.
Bazı yerde 200 gram bile yazıyor. Benim bugün aldıgımda 100 gramda 84 kalori vardı. Ki muzdan daha az. Hiç çekinmeyin bence.
Kızlar bir gün daha bitti! :)
Bugün sabah bir kesme şekerli türk kahvesi içtim. Öğlen haşlanmış ıspanak ve 1 küçük domates yedim. 1 meyve hakkım vardı onu da yarım elmayı dilimledim üzerine tarçınla tükettim.
Akşam ise, 5 dilim hindi füme, 2 yumurta yerine 1 haşlanmış yumurta ve çok az zeytinyağı eklenmiş, limonlu kıvırcık salata yedim.
3 lt su içtim. 200 eliptik üstünde yaktım. Ekstradan 5000 adım attım. Sonunda bir gün daha geçti. :)
İkinci yumurtanın sarısını yemesen de beyazını tüket ama bence. Hep de karışıyorum ama saf protein diye çok önemli. Sporcular filan,sarılarını ayırıp sadece beyazıyla omlet yapıp yiyor mesela. Metabolizmayı hızlandırır,kas yakmaman için destek sağlar
Yıllardır yumurta yemiyorum hiçkendimi zorlayarak bir taneyi anca yiyebiliyorum
Du bakayım,belki daha tüketilebilir bi yolu vardır,suda haşlanmışı yerine. Güzelce çırpıp,üzerine ıspanak da doğrayıp, acılı şekilde omlet yapılabilir belki. Deneyeyim bi sonraki seferdebu arada son bi saattir bir kriz geldi, tatlı yemek istiyorum çok.bozduğum an insanlıktan çıkarım biliyorum. Of.
Bu arada baktım şimdi, normal yumurtayı kırıp içine ıspanakları atıp pişiriyormuşsun. Yumurta sevmeyenlere alternatif demişler. Sadece katı yumurta dediği zaman da omlet yapabilirsin dicem de o da mı aynı kötülükte. Ben mesela katıyı çok sevmiyorum ama omlet şeklinde baya severim. Kekik de yakışıyor bence. Ne kadar aroma o kadar iyi
:)
bir de öyle denemek lazım, teşekkür ederim. :)
inan, az önce ben de aynısını yaşadım. normalde kurabiye pek sevmem, babam yanımda yiyordu gözüm karardı resmen. o kadar canım istedi var ya anlatamamkalktım yememek için başka odaya geçtim