- 4 Mayıs 2017
- 37
- 16
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.101
Sabah 1 kesme şekerle türk kahvesi içtim.
Öğlen 1 dilim salam, 200 gram yerine 100 gram yoğurt, 3 kaşık kabak yemeği yedim.
Akşam 200 gram haşlanmış tavuk göğsü yedim yalnızca.
Ben bazı yerleri kendime göre uyarlıyorum fakat kalorileri de hesaplayarak gittiğim için sıkıntı olmuyor.
Ayrıca karın egzersizi yaptım, 300 kalori de eliptikte yaktım. 3 litre su içtim, 2 fincan da form çayı :)
İnşallah yarın sabah da bu sabah ki gibi güzel bir sonuç alırım. Bir gün daha bitti işte. :)
canım diyetin yurtdışındaki orjinali varsayılanda bir dilim değil de 150 200 gram jambon geçiyor. En iyisi hindi füme. Bimden bir paket alıp direkt tüm paketi yiyebilirsin. Ki salam çok yağlı ve sağlıksız da.
Burada okumuştum elime aldım fümeyi acaba yesem mi yemesem mi derken boşver ne kadar az yersen o kadar iyi diye bir dilim salamla geçiştirdim
hindi füme kalorisi ve yağı filan çok düşük bir ürün. bir dahakine mutlaka onu dene derim :) sağlıklı beslenmeye göre bazen mesela öğle yemeği yerine tam tahıllı ekmeğin içine hindi fümeli sandviç yiyorlar. Hardal da metabolizma hızlandırır,az da hardal, mis oluyor :) bu arada miktarı azaltmayın, aksine belirtilenleri azıcık da olsa aşın çünkü cidden kas filan gider. zaten aşırı az kalori var. o minimumun altına inmek zararlı artık. son olarak da bu diyetin yanında koşu veya 40 dakikayı filan aşan ağır sporlar yapmayın. hafiften destek verin, yoksa ciddi baş ağrısı halsizlik problemi oluşur diyetten sonra da devam eder. zaten kilo verdiriyor bu diyet her türlü :)
benim biraz hızlı kilo vermem lazım çünkü çok fazla kilom var ondan azaltmaya çalışıyorum. ama az önce dikkat ettim resmen doyuyorum yani açlık vs yok ben de :) ben eliptik yapıyorum diyetle birlikte
anladım da, zaten çok az kalori miktarı o yüzden dedim. ben de çok rahat yapabiliyorum bu diyeti, hiç acıkma hissetmiyorum. ama metabolizma aşırı yavaşlarsa ondan sonra kilo vermek çok zorlaşır. zaten orjinalinde 150 200 gram var, ona uymak lazım bence. kolay gelsin her türlü :)
Nasıl geçti günün canım kaçamak yapmafın değilmihaklısınız, teşekkür ederim size de kolay gelsin :)
Nasıl geçti günün canım kaçamak yapmafın değilmi
Bende senin gibi kendimce uyarlıyorum bugün 1. Günümdü geçen bozduğum üçin tekrar başladım malesef sabah bir fincan kahve öğlen kibrit kutusu peynir ve 1 domates akşam tavuk çok az kahveyi şekersiz içmiştim onun yerine 3tane tofita zakız yedim 16 kalıri tanesi bir şey olmaz sanırım kalkıp spor yapıcam o şekerleri eritmek için üşeniyorumyok kaçamak yapmadım
Sabah 1 kesme şekerle türk kahvesi içtim.
Öğlen 1 dilim salam, 200 gram yerine 100 gram yoğurt, 3 kaşık kabak yemeği yedim.
Akşam 200 gram haşlanmış tavuk göğsü yedim yalnızca.
Ben bazı yerleri kendime göre uyarlıyorum fakat kalorileri de hesaplayarak gittiğim için sıkıntı olmuyor.
Ayrıca karın egzersizi yaptım, 300 kalori de eliptikte yaktım. 3 litre su içtim, 2 fincan da form çayı :) Böyle bitti işte :) senin?
Bende senin gibi kendimce uyarlıyorum bugün 1. Günümdü geçen bozduğum üçin tekrar başladım malesef sabah bir fincan kahve öğlen kibrit kutusu peynir ve 1 domates akşam tavuk çok az kahveyi şekersiz içmiştim onun yerine 3tane tofita zakız yedim 16 kalıri tanesi bir şey olmaz sanırım kalkıp spor yapıcam o şekerleri eritmek için üşeniyorum( aşırıya kaçmamışım demi be ayriyeten 3 lt su :) hesaplarıma göre 350 maksimum 400 kalori
Ay kızlar çıldırıcam :) yine bir yanlışlık oldu tartıda ben en azından şuraya yazayım da bari gözüm görsün :) okuduğumu bile yanlış yazmayı becerebiliyorum hayret bir şey.
bugün 900 gram gitti kızlar benden.
1.gün: 100.7
2.gün: 99.3
3.gün: 98.4
bence çok iyi gidiyorsun, tebrik ederim. :) ayrıca regl döneminde bir iki kilo bile fark edebilir tartıda artı olarak. şişkinlik oluyor çok. bitince farkı görürsün :) ben de az önce tartıldım. zemin biraz basınca çatırdayan tipten, eski ev baya. orada tartıldıktan sonra gidip banyoda fayansta ve diğer düz zeminlerde tartıldım. gördüm ki evin her yerinde 300 gram daha az çıkıyorum, sadece her gün tartıldığım o yerde 300 gram fazlaymışım :) kısacası:
1. gün : 63.5
2.gün : 62.6
Sabah sabah bir tartı krizi yaşadım ama olsun :) ilk 300 gram zannettim Allah Allah diyorum niye böylesen de çok iyi gitmişsin bence ki kilon çok fazla olmamasına rağmen :)
ilk üç dört gün böyle gidiyor ama sonra azalıyor. bir kere daha yapmıştım, 9 gün kadar, geçen yıl. 4. günden filan sonra 200 gram filan gitmişti her gün. gerçi benim kilom aşırı yok, kendimce bir 7 kilo versem ericem mutluluğa. en son 7 yıl önce filan istediğim kiloya inmiştim. sonra aşk acısı, varoluş problemleri filan sıyırdım. 17 kilo aldım. şimdi işte o 17 vermem gerekenden kaldı bu 7. Bacaklarım bir incelse :/ bir de benim yağ oranım çok yüksekmiş. normalde aynı kiloda olduklarım benden 10 kilo filan az görünüyor. o yüzden boy kilo oranım normal ama ben baya baya bıldır bıldırım.
bacaklarımla ilgili de bir kere okulda yanıma arkadaşım gelmiş, şurdaki çocuklar senin hakkında 'vayy şu kız güzelmiş' dediler, sonra önünde birileri vardı onlar çekilince 'oha ama bacaklara bak fil gibi' diyip güldüler demişti. Çok utanmıştım
Benimlede hep dalga geçiyorlar benimde alt tarafım kilolu çok üzülüyordum gerçi hala üzülüyorum ama herkese iyi bir ders olucak kilo verince bugün 2.günüm iyi geçiyor ama ben cumartesi veya diyet bittikten sonra tartılıcam.ilk üç dört gün böyle gidiyor ama sonra azalıyor. bir kere daha yapmıştım, 9 gün kadar, geçen yıl. 4. günden filan sonra 200 gram filan gitmişti her gün. gerçi benim kilom aşırı yok, kendimce bir 7 kilo versem ericem mutluluğa. en son 7 yıl önce filan istediğim kiloya inmiştim. sonra aşk acısı, varoluş problemleri filan sıyırdım. 17 kilo aldım. şimdi işte o 17 vermem gerekenden kaldı bu 7. Bacaklarım bir incelse :/ bir de benim yağ oranım çok yüksekmiş. normalde aynı kiloda olduklarım benden 10 kilo filan az görünüyor. o yüzden boy kilo oranım normal ama ben baya baya bıldır bıldırım.
bacaklarımla ilgili de bir kere okulda yanıma arkadaşım gelmiş, şurdaki çocuklar senin hakkında 'vayy şu kız güzelmiş' dediler, sonra önünde birileri vardı onlar çekilince 'oha ama bacaklara bak fil gibi' diyip güldüler demişti. Çok utanmıştım
Bu gidişle 88e falan düşüceksin belkide daha fazla çok mutlu oldum adınaAy kızlar çıldırıcam :) yine bir yanlışlık oldu tartıda ben en azından şuraya yazayım da bari gözüm görsün :) okuduğumu bile yanlış yazmayı becerebiliyorum hayret bir şey.
bugün 900 gram gitti kızlar benden.
1.gün: 100.7
2.gün: 99.3
3.gün: 98.4