Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

çok terbiyesizler yaa. kimin neden kilo aldığını bilmeden konuşuyorlar ya sinir oluyorum. ben mesela ilaç kullandığım için almıştım, böyle şeyler duyunca zoruma gidiyor :KK43: yoksa kim kilolu olmak ister ki yani?
benim kilom fazla olduğu için 13 gün boyunca böyle gider sanırım :KK43:

benim de bu 17 kiloyu aldığım dönemde kortizol kullanmak zorunda kalmıştım romatizmam yüzünden. o da baya tetiklemişti. sen hiç sıkma ama canını, ayda 7-8 kiloya kadar verebilirsin bence bu durumda da yarım yıla kalmadan hallolur o kilolar. hem yüksek kilodan inen insan ondan sonra cidden çok daha dikkatli oluyor gerçekten. ben bir buçuk yıldır sürekli 60a inip geri 65 66ya çıkıyorum. çabuk alıp veriyorum diye. bir türlü istikrar sağlayamadım. hatta 58e bile düştüm sonra iki haftaya yükselttim 60a. iradesizlik yapıyorum. senin için öyle olmicaktır. buraya yazmaya devam, insan sorumlu hissediyor kendini :)

çok terbiyesizler yaa. kimin neden kilo aldığını bilmeden konuşuyorlar ya sinir oluyorum. ben mesela ilaç kullandığım için almıştım, böyle şeyler duyunca zoruma gidiyor :KK43: yoksa kim kilolu olmak ister ki yani?

benim de bu 17 kiloyu aldığım dönemde kortizol kullanmak zorunda kalmıştım romatizmam yüzünden. o da baya tetiklemişti. sen hiç sıkma ama canını, ayda 7-8 kiloya kadar verebilirsin bence bu durumda da yarım yıla kalmadan hallolur o kilolar. hem yüksek kilodan inen insan ondan sonra cidden çok daha dikkatli oluyor gerçekten. ben bir buçuk yıldır sürekli 60a inip geri 65 66ya çıkıyorum. çabuk alıp veriyorum diye. bir türlü istikrar sağlayamadım. hatta 58e bile düştüm sonra iki haftaya yükselttim 60a. iradesizlik yapıyorum. senin için öyle olmicaktır. buraya yazmaya devam, insan sorumlu hissediyor kendini :21:

benim de bu 17 kiloyu aldığım dönemde kortizol kullanmak zorunda kalmıştım romatizmam yüzünden. o da baya tetiklemişti. sen hiç sıkma ama canını, ayda 7-8 kiloya kadar verebilirsin bence bu durumda da yarım yıla kalmadan hallolur o kilolar. hem yüksek kilodan inen insan ondan sonra cidden çok daha dikkatli oluyor gerçekten. ben bir buçuk yıldır sürekli 60a inip geri 65 66ya çıkıyorum. çabuk alıp veriyorum diye. bir türlü istikrar sağlayamadım. hatta 58e bile düştüm sonra iki haftaya yükselttim 60a. iradesizlik yapıyorum. senin için öyle olmicaktır. buraya yazmaya devam, insan sorumlu hissediyor kendini :21:

ben de kortizonlu ilaç kullandım :KK43: evet gerçekten bir versem bir daha hep dikkat edeceğim almamak için

Ton balıkları varya konserve o olabilir balığın yerini birşey tutmaz bence ama semizotundada omega3 varmış oda olanilir belki

aslında balığı çok severim de havalar sıcak ya yemek istemiyorum pek gerçi daha balık günüme de var :)
semizotu olursa onun yerine baya iyi olur

gider gider, suyu ve hareketi ihmal etmezsen özellikle. benim de bu 17 kiloyu aldığım dönemde kortizol kullanmak zorunda kalmıştım romatizmam yüzünden. o da baya tetiklemişti. sen hiç sıkma ama canını, ayda 7-8 kiloya kadar verebilirsin bence bu durumda da yarım yıla kalmadan hallolur o kilolar. hem yüksek kilodan inen insan ondan sonra cidden çok daha dikkatli oluyor gerçekten. ben bir buçuk yıldır sürekli 60a inip geri 65 66ya çıkıyorum. çabuk alıp veriyorum diye. bir türlü istikrar sağlayamadım. hatta 58e bile düştüm sonra iki haftaya yükselttim 60a. iradesizlik yapıyorum. senin için öyle olmicaktır. buraya yazmaya devam, insan sorumlu hissediyor kendini :21:
bu arada kızlar ufak bir tavsiye, sabah kesme şeker yerine tarçın katarsanız kahveye, metabolizmanızı çok daha hızlandırır ve şeker gibi zararlı değil. Tarçın ve pul biber çok önemliymiş. Metabolizmayı gaza getirmekte. Etinize, salatanıza, yumurtanıza ekin durun.

gider gider, suyu ve hareketi ihmal etmezsen özellikle. benim de bu 17 kiloyu aldığım dönemde kortizol kullanmak zorunda kalmıştım romatizmam yüzünden. o da baya tetiklemişti. sen hiç sıkma ama canını, ayda 7-8 kiloya kadar verebilirsin bence bu durumda da yarım yıla kalmadan hallolur o kilolar. hem yüksek kilodan inen insan ondan sonra cidden çok daha dikkatli oluyor gerçekten. ben bir buçuk yıldır sürekli 60a inip geri 65 66ya çıkıyorum. çabuk alıp veriyorum diye. bir türlü istikrar sağlayamadım. hatta 58e bile düştüm sonra iki haftaya yükselttim 60a. iradesizlik yapıyorum. senin için öyle olmicaktır. buraya yazmaya devam, insan sorumlu hissediyor kendini :21:
bu arada kızlar ufak bir tavsiye, sabah kesme şeker yerine tarçın katarsanız kahveye, metabolizmanızı çok daha hızlandırır ve şeker gibi zararlı değil. Tarçın ve pul biber çok önemliymiş. Metabolizmayı gaza getirmekte. Etinize, salatanıza, yumurtanıza ekin durun.
Ah birde yumutra yiyebilsem midem kaldırmıyor ekmeksiz peynir yiyiyorum onun yerine :KK43:

aslında balığı çok severim de havalar sıcak ya yemek istemiyorum pek gerçi daha balık günüme de var :)
semizotu olursa onun yerine baya iyi olur

balığın yerini tutmaz ama hiçbir şey. konserveler var ya, o konservelerdeki yağı iyice süzüp yiyebilirsin. salataya katarım ben normalde de, bol limonlu, karabiberli, sumaklı, tuzsuz bir salatayla inanılmaz güzel oluyor. hiç diyette gibi de hissettirmiyor :)
somon için de ben suda haşlıyorum iki taraflı. üzerine azıcık karabiber, epey de limon sıkıyorum. çok hafif ve güzel oluyor.

balığın yerini tutmaz ama hiçbir şey. konserveler var ya, o konservelerdeki yağı iyice süzüp yiyebilirsin. salataya katarım ben normalde de, bol limonlu, karabiberli, sumaklı, tuzsuz bir salatayla inanılmaz güzel oluyor. hiç diyette gibi de hissettirmiyor :)
somon için de ben suda haşlıyorum iki taraflı. üzerine azıcık karabiber, epey de limon sıkıyorum. çok hafif ve güzel oluyor.

ben de bayılıyorum salatanın içine bir şeyler katmaya :) nuggetlı da çok güzel oluyor bak deneyebilirsin :)

kızlar elma diyetini gördünüz mü? isveçten sonra başka bir diyet yapmayı düşünüyorum aslında yapılabilir gibi geldi bana

çorba diyeti var, o iyi verdiriyormuş. lahana çorbası yaparsan ekstra yağ yaktırıyormuş. bana göre meyve diyeti olayı..bilmem ki.meyve şeker oranı yüksek bir şey. nasıl istersen tabi. çorba diyeti şok diyet kategorisine de girmiyormuş. farklı farklı çorbalar yapar durursun. tabi çorbalar çok çok az yağlı, unsuz, şehriyesiz olacaklar. tuzu da minimumda tutmak, onun yerine pulbiber karabiber eklemekte fayda var. fotoğrafı şu :

Eklentiler

• 17904430_1311476402221403_1127010211442372158_n.jpg
    17904430_1311476402221403_1127010211442372158_n.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 40
çorba diyeti var, o iyi verdiriyormuş. lahana çorbası yaparsan ekstra yağ yaktırıyormuş. bana göre meyve diyeti olayı..bilmem ki.meyve şeker oranı yüksek bir şey. nasıl istersen tabi. çorba diyeti şok diyet kategorisine de girmiyormuş. farklı farklı çorbalar yapar durursun. fotoğrafı şu :

evet meyve şekerli ve elma kalorisi de yüksek olan bir meyve o biraz kafamı karıştırdı ama yorumları çok iyiydi

evet meyve şekerli ve elma kalorisi de yüksek olan bir meyve o biraz kafamı karıştırdı ama yorumları çok iyiydi

benim şahsen midem bulanır hep aynı şeyi yesem, gerçi içeriğini bilmiyorum listenin de. daha yemek formunda yemem lazım. bu çorba diyeti gayet iyi bence,yorumları da iyi çok. hem sıvı da almış oluyorsun ekstradan. ben de bitince ona geçebilirim bi hafta en azından.

benim şahsen midem bulanır hep aynı şeyi yesem, gerçi içeriğini bilmiyorum listenin de. daha yemek formunda yemem lazım. bu çorba diyeti gayet iyi bence,yorumları da iyi çok. hem sıvı da almış oluyorsun ekstradan. ben de bitince ona geçebilirim bi hafta en azından.

evet o gönderdiğini kaydettim belki onu yaparım.
benim böyle devam etmem gerek çünkü okullar açılacak ve acil kilo vermem gerekiyor:KK43:

evet o gönderdiğini kaydettim belki onu yaparım.
benim böyle devam etmem gerek çünkü okullar açılacak ve acil kilo vermem gerekiyor:KK43:

günlük kalori miktarın belli bir seviyenin altında olursa yediklerinin çok önemi yok aslında. dahiliyede bakıyorlar hastanede, günlük kalori ihtiyacını, ondan daha az alırsan her türlü verirsin. diyet listesi yerine kalori de sayabilirsin, tamamen aynı mantık. günde 1000 kalorilik yesen, ekstradan da 300 kalorilik spor yapsan, ayda verirsin epey.

X