- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 27
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.081
Şuan kaç kiloydun ? Bi bakmışız diyet bittikden sonra bile kilo vermeye devam ediyor ay ne hüzel olur ah hayaller ah :) :)
Geçmiş olsun canımBen 100.7 ile başladım, 99.3 çıktım bu sabah.
Çok kiloluyum ben yaaslında kilom iyiydi benim 1 yıl öncesine kadar, kortizonlu ilaç kullandım ve şiştikçe şiştim
Geçmiş olsun canımama 13 gün sonunda bence 85 e düşersin ve gerisi su gibi gelir iradeli olalım yeter üzülme ve sık sık tartılma
70tim kendi çabalarımla 65 e düştüm boyum kısa ve direk basen bölgesine gidiyor kilolarteşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. :)
siz kaç kilosunuz?
70tim kendi çabalarımla 65 e düştüm boyum kısa ve direk basen bölgesine gidiyor kilolaraslında idel olan 50 yanş olmak istediğim
Boyun kaç ? Çok tahatdızım bacaklarım bir incelse mutlu olucmSen yine iyisin inşallah ben de o kadar olurum
İrademin kırılmaması amacıyla her gün yazmaya çalışcam buraya. Şimdo de pilatese geçiyorum.kolay gelsin hepinize :)
1. Gün : 63.5
Boyun kaç ? Çok tahatdızım bacaklarım bir incelse mutlu olucm
Ne kadar gitti ilk gün? :)
Limonlu su..baştacımTebrik ederim canım kilolarımız yakın vermem diye endişe ediyorsum ama iyi bir örnek oldun halsiz bende de oluyor ama hemüz bir çare bulamadım
Ben yumurtanin beyazi ni yiyebiliyorum sadece..benide bulandiriyo..hic degilse beyazinda tat yok..hizlica hemen hemen agzima atiyorumOf artık bi hızlı hızlı yiycembirde biyerde gördüm 5 tane falan mantar onun yerine geçiyormuş
Sade nescafemi yoksa turk kahvesimi iciyosunuzAynen kusura bakma ama direk tuvaalete getirtiyor ay çok heycanlıyım bakalım kaç kilo vericez diyetin sonunda daha demin komşu vardı sinin totonmu büyümüş diyor ay bunlar insanı verem eder
Sade nescafemi yoksa turk kahvesimi iciyosunuz
Bugün başladım ben, yarın sabah güncelleyeceğim. Etim çok yumuşak, kilo vermem çok fark edilmiyor,o yüzden pilatese de ağırlık vereceğim. Bacakları çok güzel inceltiyor, ki benim de bacaklar kalın,bel ince. Etek giyemiyorumkaçamak yapmamaya çalışcam çatlasam bile. Siz böyle aktif kalın burda lütfen !
Bugün başladım ben, yarın sabah güncelleyeceğim. Etim çok yumuşak, kilo vermem çok fark edilmiyor,o yüzden pilatese de ağırlık vereceğim. Bacakları çok güzel inceltiyor, ki benim de bacaklar kalın,bel ince. Etek giyemiyorumkaçamak yapmamaya çalışcam çatlasam bile. Siz böyle aktif kalın burda lütfen !
Ben fincanda türk kahvesi içiyorum daha iyi şekersizSade nescafemi yoksa turk kahvesimi iciyosunuz