Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Şuan kaç kiloydun ? Bi bakmışız diyet bittikden sonra bile kilo vermeye devam ediyor ay ne hüzel olur ah hayaller ah :) :)

Ben 100.7 ile başladım, 99.3 çıktım bu sabah.
Çok kiloluyum ben ya aslında kilom iyiydi benim 1 yıl öncesine kadar, kortizonlu ilaç kullandım ve şiştikçe şiştim

Ben 100.7 ile başladım, 99.3 çıktım bu sabah.
Çok kiloluyum ben ya aslında kilom iyiydi benim 1 yıl öncesine kadar, kortizonlu ilaç kullandım ve şiştikçe şiştim
Geçmiş olsun canım ama 13 gün sonunda bence 85 e düşersin ve gerisi su gibi gelir iradeli olalım yeter üzülme ve sık sık tartılma

İrademin kırılmaması amacıyla her gün yazmaya çalışcam buraya. Şimdo de pilatese geçiyorum. kolay gelsin hepinize :)

1. Gün : 63.5

Ne kadar gitti ilk gün? :)

Bugün başladım ben, yarın sabah güncelleyeceğim. Etim çok yumuşak, kilo vermem çok fark edilmiyor,o yüzden pilatese de ağırlık vereceğim. Bacakları çok güzel inceltiyor, ki benim de bacaklar kalın,bel ince. Etek giyemiyorum kaçamak yapmamaya çalışcam çatlasam bile. Siz böyle aktif kalın burda lütfen !

İnşallah yarın tartıda süper bir sonuç göreceksin:) biz buradayız :)

İnşallah yarın tartıda süper bir sonuç göreceksin:) biz buradayız :)

Sabah 1 kesme şekerle türk kahvesi içtim.
Öğlen 1 dilim salam, 200 gram yerine 100 gram yoğurt, 3 kaşık kabak yemeği yedim.
Akşam 200 gram haşlanmış tavuk göğsü yedim yalnızca.

Ben bazı yerleri kendime göre uyarlıyorum fakat kalorileri de hesaplayarak gittiğim için sıkıntı olmuyor.
Ayrıca karın egzersizi yaptım, 300 kalori de eliptikte yaktım. 3 litre su içtim, 2 fincan da form çayı :)

İnşallah yarın sabah da bu sabah ki gibi güzel bir sonuç alırım. Bir gün daha bitti işte. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…