Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar, bugün üçüncü günüm ve 2 günde neredeyse 2 kilo vermişim :cool:bu sabah 59.9'u gördüm ve inanın çok mutluyum. Ayrıca dayanamadım ve yağ oranıma da baktım, sudan veriyorsam bu kiloları sonra yine alacak mıyım diye endişelendim. yağ oranım da 25.3'ten 23.5'e düşmüş :) yani bu diyetle verdiğimiz kiloları yağdan veriyoruz , yaşasıın! :):):)
Günde 3 litreye yakın su ve günde 2 bardak yeşil çay içiyorum. Keşke spor yapıp daha hızlı ve kolay sonuç alabilsem, fakat gün içinde çalışıyorum, akşam da hiç halim olmuyor :/ bu konuda önerileriniz varsa çok sevinirim.
Tebrik ederim canım kilolarımız yakın vermem diye endişe ediyorsum ama iyi bir örnek oldun halsiz bende de oluyor ama hemüz bir çare bulamadım :KK43:

Kilom fazla olduğu için böyle gidiyor sanırım, bir de eliptik yapıyorum :) hepimiz çok veririz inşallah ya buna çok ihtiyacımız var :/
Evet yaza az kaldı hatta şuan bile çok sıcak , ve kalın uzun şeyler giymek dış görünüşü geç bizi fiziksel olarak bile rahatsız hissettiriyor tabi birde bunun gördüğümüz incecik kızlar var :)

Evet yaza az kaldı hatta şuan bile çok sıcak , ve kalın uzun şeyler giymek dış görünüşü geç bizi fiziksel olarak bile rahatsız hissettiriyor tabi birde bunun gördüğümüz incecik kızlar var :)

Evet insan bir sürü şeye özeniyor giysi olarak içinde kalması çok kötü oluyor :KK43:

Ama yakında hiç bir şey içimizde kalmıycak pes etmiycez Ya bide şu yumurta yerine ne yiyebilirim midem bulanıyor ekmeksiz :KK43:

Ben var ya yumurta yıllarca ağzıma sürmedim yiyemediğim tek şey :) bu diyetle yemeye başladım çünkü gerçekten tok tutuyor, bence yumurta yemen daha iyi olur :/

Eğer öyleyse süper ama emin olamadığım için yumurta yiyorum :) bir de sabah kahvesi çok etkili değil mi, metabolizmayı hızlandırıyor?
Aynen kusura bakma ama direk tuvaalete getirtiyor ay çok heycanlıyım bakalım kaç kilo vericez diyetin sonunda daha demin komşu vardı sinin totonmu büyümüş diyor ay bunlar insanı verem eder

Eğer öyleyse süper ama emin olamadığım için yumurta yiyorum :) bir de sabah kahvesi çok etkili değil mi, metabolizmayı hızlandırıyor?
Aynen kusura bakma ama direk tuvaalete getirtiyor ay çok heycanlıyım bakalım kaç kilo vericez diyetin sonunda daha demin komşu vardı sinin totonmu büyümüş diyor ay bunlar insanı verem eder

Hiç takılma ya inşallah vericez bu sefer benim de hayalim var bir kilo versem hemen gidip tulum alıcam kendime bu kiloda giyilmiyor :KK43:

benim alt kısmım baya ince kiloma göre bende de göbek kısmı çok var :KK43:
Benim baba tarafım göbekli anne yarafım basenli annemlere çekmişim :/ göbek çok zor gidiyor akrabalarımdan biliyorum ben geçen yaz sporla vermiştim 15 günde hızlıca o kadını atıcam kesinlikle yap işe yarıyor halim olsa yapıcam bende evi falan toplıyım yaparım birazdan belkide :)

Benim baba tarafım göbekli anne yarafım basenli annemlere çekmişim :/ göbek çok zor gidiyor akrabalarımdan biliyorum ben geçen yaz sporla vermiştim 15 günde hızlıca o kadını atıcam kesinlikle yap işe yarıyor halim olsa yapıcam bende evi falan toplıyım yaparım birazdan belkide :)

aslında göbek daha kolay gidiyor diye biliyordum ben :KK43: hangi video zaten bugün eliptik dışında bir şeyler yapmayı düşünüyordum yaparım o zaman :)

:KK49:
aslında göbek daha kolay gidiyor diye biliyordum ben :KK43: hangi video zaten bugün eliptik dışında bir şeyler yapmayı düşünüyordum yaparım o zaman :)
Bence kişiden kişiye değişiyor olabilir ama kim çabalayıp başaramamıştır ki biz başarıcaz , resim atamadım ismini yazayım leslie 3 mil walk gerçekten süper birşey ben yaparken sırılsıklam kalıyordum

:KK49:
Bence kişiden kişiye değişiyor olabilir ama kim çabalayıp başaramamıştır ki biz başarıcaz , resim atamadım ismini yazayım leslie 3 mil walk gerçekten süper birşey ben yaparken sırılsıklam kalıyordum

Leslie'yi biliyorum ama yapmayı hiç sevmiyorum ya ama zorlayacağım bu sefer kendimi ne olursa olsun. Yapmam gerek. :) Bir de mesela bu diyetle zaten 10-13 kilo verebileceğimizi düşünüyorum bir şey yapmadan bile, bir de yanında spor yapsak bu rakam kaçlara çıkar acaba :)

:bicak:
Leslie'yi biliyorum ama yapmayı hiç sevmiyorum ya ama zorlayacağım bu sefer kendimi ne olursa olsun. Yapmam gerek. :) Bir de mesela bu diyetle zaten 10-13 kilo verebileceğimizi düşünüyorum bir şey yapmadan bile, bir de yanında spor yapsak bu rakam kaçlara çıkar acaba :)
Şuan kaç kiloydun ? Bi bakmışız diyet bittikden sonra bile kilo vermeye devam ediyor ay ne hüzel olur ah hayaller ah :) :)

X