-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.041
Merhaba Prenstiang , bir 90 küsürler de benden Ve bende bugün başladım. Öğlen ıspanak yemedim yeşillik yedim bende akşam yemeği de tavuk haşlama yicem. 2 sene önce bende yaptığımda 7 kg vermiştim 13 günde. Ama 80 kg dum o zaman. İnşallah şimdi 13 kg veririm. Benim bide tiroid sorunum var. İsveç yapıp biraz kg verip normal ve az beslenmeye geçiceml inşallah. Cümleten bol iradeli sabırlı istikrarlı diyetler...şu an bende sizin o zamanki halinizle aynıyım 46 beden giyiyorum kilom da aynı 90 küsür yapmaya başladım bugün ilk gün 13 günde inşallah böyle bir değişim yaşarım ben de birebir listeye mi uydunuz siz
Merhaba Prenstiang , bir 90 küsürler de benden Ve bende bugün başladım. Öğlen ıspanak yemedim yeşillik yedim bende akşam yemeği de tavuk haşlama yicem. 2 sene önce bende yaptığımda 7 kg vermiştim 13 günde. Ama 80 kg dum o zaman. İnşallah şimdi 13 kg veririm. Benim bide tiroid sorunum var. İsveç yapıp biraz kg verip normal ve az beslenmeye geçiceml inşallah. Cümleten bol iradeli sabırlı istikrarlı diyetler...
Ozamanki iradem olsa ahh..kac kere basladim biraktim bu diyeti..belki elli kez.
Bende o gunlere dayanarak basliyorum ya..tekrar oyle olurum diye..boyun kilon kacsizin söyledikleriniz yani 46'dan 40'a çok umut oldu bana
Yarın beraber başlıyalımmı ben aslında başladım ama bugün bozdum malesef bir öğünben de biftek yerine tavuk göğsü haşlayıp yiyeceğim beyaz eti seviyorum çünkü
Yarın beraber başlıyalımmı ben aslında başladım ama bugün bozdum malesef bir öğün
tamam yarın sabah tekrar başlıyorum ozamanBen bugün başladım ilk günüm bitti ama birbirimize destek olabiliriz siz de yarın başlarsanız
Tamam :)tamam yarın sabah tekrar başlıyorum ozaman
Şuan tartıldım 65 çıktım 3 gün içinde kilo verememişim((( 1 hafta bozamadan yapıcam ve tartışıcam bakalım ne olucak
Cok sevindim yagdan gittigine..hic bozma boyle devam etMerhaba kızlar, bugün üçüncü günüm ve 2 günde neredeyse 2 kilo vermişimbu sabah 59.9'u gördüm ve inanın çok mutluyum. Ayrıca dayanamadım ve yağ oranıma da baktım, sudan veriyorsam bu kiloları sonra yine alacak mıyım diye endişelendim. yağ oranım da 25.3'ten 23.5'e düşmüş :) yani bu diyetle verdiğimiz kiloları yağdan veriyoruz , yaşasıın! :):):)
Günde 3 litreye yakın su ve günde 2 bardak yeşil çay içiyorum. Keşke spor yapıp daha hızlı ve kolay sonuç alabilsem, fakat gün içinde çalışıyorum, akşam da hiç halim olmuyor :/ bu konuda önerileriniz varsa çok sevinirim.