- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.001
ben de yarattı.. 5 kilo verdim toplamda ama herkes ne kadar çok zayıflamışsın dedi..Merhaba kızlar bi sorum olacak acaba hızla verdiğiniz bu kilolar gözle görülür şekilde inceltme yarattı mı yoksa sadece tartıda mı oynadı ? Ben pazartesi günü başlamayı düşünüyorum 6 gün boyunca devam edecek etmek hedefim. 1.63 boyunda 64 kiloyum acaba 6 günde ne kadar kilo kaybederim ?
Peki bir porsiyon ispanak miktarini nasil ayarlayacaz
Başlangıç kilom 70.9
1.gun 70.4
2.gun 69.8
3.gun 69.6
4.gun 69.4
5.gun 69
6.gün 69.1
Cok tesekkurler bende senin gibi 5 versem ne iyi olur ama olmayacak gibi spor haftada 3-4 gün yapıyorumbence süper gidiyor.. spor yapıyor musun?
Spor baya etki ediyo ama..en azindan yuruyus..yarin bende basliyorum ins..parka gidip yuruyus ve spor aletleriyle desteklicemAma insan bu diyetle çok halsiz olmaz mı nasıl spor yapmaya mecal bulsun insan
Ben hep tavuk gogsu yiyorum..tavuk pirzolada olabilir..kirmizi et yerine beyaz et..daha yagsiz bideBiftek yerine tavuk göğsü tercih edebilir miyiz acaba, bilgisi olan var mı
kaç kg verdiniz acaba ben hergun surduremeyebilirim diye dükan diyetine başladım bugün ama bunu da çok fazla deneyen varmışBen hep tavuk gogsu yiyorum..tavuk pirzolada olabilir..kirmizi et yerine beyaz et..daha yagsiz bide
3 sene once yapmistim..46 bedenden 40 a dusmustum..bugun tekrar basladimkaç kg verdiniz acaba ben hergun surduremeyebilirim diye dükan diyetine başladım bugün ama bunu da çok fazla deneyen varmış
toplam kaç kilo vermiştin3 sene once yapmistim..46 bedenden 40 a dusmustum..bugun tekrar basladim
Tartiya ozellikle cikmadim..rakamlar moralimi bozar..goruntu daha onemli bencetoplam kaç kilo vermiştin
anladım kolay gelsin diyette başarılarTartiya ozellikle cikmadim..rakamlar moralimi bozar..goruntu daha onemli bence
6 gun yaptim..bugun biraktim..tekrar baslamak istiyorum ama bi kac gun bekliyorum..tam 13 e tamamlamayi cok istiyorum..bide spor salonuna yazilcam..artik efor sarfetmeden gitmiyo bu kilolar..Kizlar merhaba benimle birlikte isvec diyetini baslamak isteyen var mi :_)