- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #14.021
Ben her diyeti mutlaka regl sonrasi yiyorum..insanin morali bozuluyo..Kızlar bu diyeti reglken yapsak işe yarar mı puf :/
Bugün başladım bende tartılmıycam zaten bitene kadar yani kilo verememmiBen her diyeti mutlaka regl sonrasi yiyorum..insanin morali bozuluyo..
Verirsin tabiki..siskinlik falan olur..kiyafetlerin sanki diyette degilmissin gibi daha dar olur..sonrasinda hersey yoluna girer belkide verirsin..ama o gunler bikac gunde olsa moralimi bozmaya yeter benim icinBugün başladım bende tartılmıycam zaten bitene kadar yani kilo verememmiregl döneminde metabolizmanın daha hızlı çalıştığını ve 500 kalori fazladan yakıldığını duymuştum doğrumu bu )
Bozmamaya çalışıyorum ama insan zayıf kızları görünce bir özeniyor bende hala uzun şeyler giyerek oramı buramı saklıyorum bu sıcakta Ama pes etmek yok bu sefer gerekirse çok az kilo beriyim ama istediğim götüntü olana kadar elimden geleni yapıcamVerirsin tabiki..siskinlik falan olur..kiyafetlerin sanki diyette degilmissin gibi daha dar olur..sonrasinda hersey yoluna girer belkide verirsin..ama o gunler bikac gunde olsa moralimi bozmaya yeter benim icin
Ayyynen oole..bende..orami burami nasi kapatacagimi sasiriyorum..Yazda geldi artik..kopruden once son cikis oyle diyim..pzt spor salonuna yazilcam artik..ter dokmeden bu kilolar gitmiyo..bu diyetle Beraber yaparsan Herkez bir hafta sonra aa zayiflamissin Sen diyolarBozmamaya çalışıyorum ama insan zayıf kızları görünce bir özeniyor bende hala uzun şeyler giyerek oramı buramı saklıyorum bu sıcakta Ama pes etmek yok bu sefer gerekirse çok az kilo beriyim ama istediğim götüntü olana kadar elimden geleni yapıcam
Daha önce yaptınmı canm bu diyeti , spor gerçekten çok işe yarıyor ben geçen yaz kendi 15-20 gün spor ve düzenlı beslenmeyle 10 kiloya yakın verdim ama bu aralar spor yapıcak halim yokAyyynen oole..bende..orami burami nasi kapatacagimi sasiriyorum..Yazda geldi artik..kopruden once son cikis oyle diyim..pzt spor salonuna yazilcam artik..ter dokmeden bu kilolar gitmiyo..bu diyetle Beraber yaparsan Herkez bir hafta sonra aa zayiflamissin Sen diyolar
Yapmistim 3-4 yil once..hergun spor salonunda bir bucuk saat gecirmistim..sonuc:46 bedenden 40 bedene..muhtesemdi..istediklerim ustume oluyodu..keske oyle iradeli olsam yeniden..asiktim tabi..en buyuk etkisi oyduDaha önce yaptınmı canm bu diyeti , spor gerçekten çok işe yarıyor ben geçen yaz kendi 15-20 gün spor ve düzenlı beslenmeyle 10 kiloya yakın verdim ama bu aralar spor yapıcak halim yok
Yapmistim 3-4 yil once..hergun spor salonunda bir bucuk saat gecirmistim..sonuc:46 bedenden 40 bedene..muhtesemdi..istediklerim ustume oluyodu..keske oyle iradeli olsam yeniden..asiktim tabi..en buyuk etkisi oydu
13 gun yaptim..Walla tartiya ozellikle cikmamistim rakamlari girmek moralimi bozar diye..haalada oyle..ama tahminimce ozamanlar 46 bedenken 90 kusur kilodaydim..40 bedene dustugume gore de 70 lere inmis olmam gerekmerhaba bu değişimi kaç günde yaşamıştınız ve kaç kilodan kaça düşmüştünüz hatırlıyor musunuz acaba?
13 gun yaptim..Walla tartiya ozellikle cikmamistim rakamlari girmek moralimi bozar diye..haalada oyle..ama tahminimce ozamanlar 46 bedenken 90 kusur kilodaydim..40 bedene dustugume gore de 70 lere inmis olmam gerek
Cok kilolular bu diyetle cok hizli veriyo..tabi spor la birlikte..bunuda soylemek gerek
Bende suan 46 beden giyiyorum maalesef..diyetle gelince cogunlukla uydum..biftek yerine tavuk pirzola yed im..kesinlikle daha lezzetli..ispanak yemedimşu an bende sizin o zamanki halinizle aynıyım 46 beden giyiyorum kilom da aynı 90 küsür yapmaya başladım bugün ilk gün 13 günde inşallah böyle bir değişim yaşarım ben de birebir listeye mi uydunuz siz
Bende suan 46 beden giyiyorum maalesef..diyetle gelince cogunlukla uydum..biftek yerine tavuk pirzola yed im..kesinlikle daha lezzetli..ispanak yemedim
Eliptik super bi alet..spor salonunda en cok onunla vakit gecirmistim..pzt tekrar baslicam ins..salonada yazilcam..bu diyetle birlikteben de internette öyle okudum çok kilolulardan çok hızlı gidiyor galiba spor olarak eliptik bisiklet yapsam her gün olur herhalde