Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Düğünüme 3 aydan daha az bir zaman kaldı 159 boyunda 65 kgdayım. Bir süredir takip etmeye çalışıyordum forumdaki konuları. Genellikle geceleri okuyup motive olup gün içinde uygulayamıyorum ama :KK43: Geçtiğimiz haftalarda farkına bile varmadan 67'den 64'e düşmüştüm kısa sürede bu gazla spora falan da yazıldım fakat geri aldım bir kısmını hemen :duduk:Daha iradeli bir şekilde diyete başlamam gerek. Başlangıç için bu diyeti seçtim bakalım :bicak: Yarın sabah başlıyorum inşallah.

Merhaba kızlar , ben bugün başladım bu diyete. hem kilomu, hem de yağ oranımı ölçtüm ki 13 günün sonunda yağdan mı, sudan mı, kastan mı verdiğimi anlayabileyim. :)
Başlangıç değerlerimi yazıyorum;
Kilo: 61.7
Yağ oranı: 25.3
Su oranı: 51.3
Kas oranı: 36.6
Kemik oranı: 11.7
13 günün sonunda bu değerlerin son hallerini de yazacağım :)
İlk gün menüsünü hazırladım geceden ben kendim için. Çalışıyorum, o yüzden iş yerine hazırlayıp götürmem gerekiyor öğle yemeğini. İlk gün menüsünde yaptığım tek değişiklik 1 yumurta yerine chia tohumlu 2-3 kaşık yoğurt oldu. Belki akşam da et yerine kinoa tüketebilirim. Ama genel anlamda diyetin ana hatlarına uygun gitmeye çalışacağım. Vermek istediğim 4-5 kilo. Birbirimize destek olalım ve verelim bu kiloları inşallah :)

Bugün başladım bende tartılmıycam zaten bitene kadar yani kilo verememmi :KK43: regl döneminde metabolizmanın daha hızlı çalıştığını ve 500 kalori fazladan yakıldığını duymuştum doğrumu bu )
Verirsin tabiki..siskinlik falan olur..kiyafetlerin sanki diyette degilmissin gibi daha dar olur..sonrasinda hersey yoluna girer belkide verirsin..ama o gunler bikac gunde olsa moralimi bozmaya yeter benim icin

Verirsin tabiki..siskinlik falan olur..kiyafetlerin sanki diyette degilmissin gibi daha dar olur..sonrasinda hersey yoluna girer belkide verirsin..ama o gunler bikac gunde olsa moralimi bozmaya yeter benim icin
Bozmamaya çalışıyorum ama insan zayıf kızları görünce bir özeniyor bende hala uzun şeyler giyerek oramı buramı saklıyorum bu sıcakta Ama pes etmek yok bu sefer gerekirse çok az kilo beriyim ama istediğim götüntü olana kadar elimden geleni yapıcam

Bozmamaya çalışıyorum ama insan zayıf kızları görünce bir özeniyor bende hala uzun şeyler giyerek oramı buramı saklıyorum bu sıcakta Ama pes etmek yok bu sefer gerekirse çok az kilo beriyim ama istediğim götüntü olana kadar elimden geleni yapıcam
Ayyynen oole..bende..orami burami nasi kapatacagimi sasiriyorum..Yazda geldi artik..kopruden once son cikis oyle diyim..pzt spor salonuna yazilcam artik..ter dokmeden bu kilolar gitmiyo..bu diyetle Beraber yaparsan Herkez bir hafta sonra aa zayiflamissin Sen diyolar

Ayyynen oole..bende..orami burami nasi kapatacagimi sasiriyorum..Yazda geldi artik..kopruden once son cikis oyle diyim..pzt spor salonuna yazilcam artik..ter dokmeden bu kilolar gitmiyo..bu diyetle Beraber yaparsan Herkez bir hafta sonra aa zayiflamissin Sen diyolar
Daha önce yaptınmı canm bu diyeti , spor gerçekten çok işe yarıyor ben geçen yaz kendi 15-20 gün spor ve düzenlı beslenmeyle 10 kiloya yakın verdim ama bu aralar spor yapıcak halim yok

Daha önce yaptınmı canm bu diyeti , spor gerçekten çok işe yarıyor ben geçen yaz kendi 15-20 gün spor ve düzenlı beslenmeyle 10 kiloya yakın verdim ama bu aralar spor yapıcak halim yok
Yapmistim 3-4 yil once..hergun spor salonunda bir bucuk saat gecirmistim..sonuc:46 bedenden 40 bedene..muhtesemdi..istediklerim ustume oluyodu..keske oyle iradeli olsam yeniden..asiktim tabi..en buyuk etkisi oydu

Bugün 2. günüm. Sabah tartıldım ve 60.5 kg olmuş olduğumu gördüm :) Muhtemelen bedenimde çok fazla ödem birikimi vardı, onları attığımı düşünüyorum.
3 litre su içerek, kaçamaksız atlattım ilk günü. Ki arkadaşın doğum günü falan vardı, hiçbir şekilde pasta falan dahi yemeden geçirebildim ilk günü.
Bugün de hazır menüm sabahtan itibaren. Bakalım kaç günün sonunda istediğim kiloya erişebileceğim :)

Yapmistim 3-4 yil once..hergun spor salonunda bir bucuk saat gecirmistim..sonuc:46 bedenden 40 bedene..muhtesemdi..istediklerim ustume oluyodu..keske oyle iradeli olsam yeniden..asiktim tabi..en buyuk etkisi oydu

merhaba bu değişimi kaç günde yaşamıştınız ve kaç kilodan kaça düşmüştünüz hatırlıyor musunuz acaba?

merhaba bu değişimi kaç günde yaşamıştınız ve kaç kilodan kaça düşmüştünüz hatırlıyor musunuz acaba?
13 gun yaptim..Walla tartiya ozellikle cikmamistim rakamlari girmek moralimi bozar diye..haalada oyle..ama tahminimce ozamanlar 46 bedenken 90 kusur kilodaydim..40 bedene dustugume gore de 70 lere inmis olmam gerek

13 gun yaptim..Walla tartiya ozellikle cikmamistim rakamlari girmek moralimi bozar diye..haalada oyle..ama tahminimce ozamanlar 46 bedenken 90 kusur kilodaydim..40 bedene dustugume gore de 70 lere inmis olmam gerek

şu an bende sizin o zamanki halinizle aynıyım 46 beden giyiyorum kilom da aynı 90 küsür yapmaya başladım bugün ilk gün 13 günde inşallah böyle bir değişim yaşarım ben de birebir listeye mi uydunuz siz

şu an bende sizin o zamanki halinizle aynıyım 46 beden giyiyorum kilom da aynı 90 küsür yapmaya başladım bugün ilk gün 13 günde inşallah böyle bir değişim yaşarım ben de birebir listeye mi uydunuz siz
Bende suan 46 beden giyiyorum maalesef..diyetle gelince cogunlukla uydum..biftek yerine tavuk pirzola yed im..kesinlikle daha lezzetli..ispanak yemedim

X