Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar bi sorum olacak acaba hızla verdiğiniz bu kilolar gözle görülür şekilde inceltme yarattı mı yoksa sadece tartıda mı oynadı ? Ben pazartesi günü başlamayı düşünüyorum 6 gün boyunca devam edecek etmek hedefim. 1.63 boyunda 64 kiloyum acaba 6 günde ne kadar kilo kaybederim ?
ben de yarattı.. 5 kilo verdim toplamda ama herkes ne kadar çok zayıflamışsın dedi..

Peki bir porsiyon ispanak miktarini nasil ayarlayacaz

400gr yazıyordu ingilizce kaynaklarda

Baslangic kilom 70.9
1.gun 70.4
2.gun 69.8
3.gun 69.6
4.gun 69.4
5.gun 69.0
6.gun 69.1
7.gun 69.2
8.gun 69.0
8.gun ve 9.gun yani bugun diyete uydum baslarda da uydum ama aralarda kacirdigim seyler oldu ve kilo veremedim insAllah 13.gunun sonunda 67.5 olurum

Herkese merhabalar :) Senelerdir yorum ve tavsiye okumak için girdiğim siteye üye olmak bugüne kısmetmiş. Bende 165 boyunda 81 kiloyum ve kilo vermem gerekiyor. Bu diyete başlayıp daha sonra koruyucu bir döneme girmek istiyorum. Çünkü böyle hızlı kilo verilen diyetler genelde bir süreden sonra kilo almanıza neden oluyor. Yarından itibaren başlamayı düşünüyorum. Ben çok yoğun bir tempoda çalışıyorum ve spor yapıcak ciddi anlamda vaktim yok. Eve 9 bçk gibi falan dönüyorum yorgun argın spor hak götüre. Metrobüs kullanıyorum ve metrobüsten evime 20 dklık bir yürüme mesafesi var. İşten dönerken yürüsem günlük 20 dklık bir yürüyüş yeterli olur mu sizce ? Valla aklıma koydum artık !! Dönüş yok :KK70:

X