- 27 Temmuz 2013
- 169
- 95
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.981
kaçamaklar oldu mu pekı canım?bende ılk etapda 5 kılo vermeyı ıstıyorum:)Günaydın kızlar, benim de bugün 12. gün, toplamda 5,4 kilo verdim. hayırlısı diyelim.
kaçamaklar oldu mu pekı canım?bende ılk etapda 5 kılo vermeyı ıstıyorum:)
Iradenize hayranim...nasil sabirli oldunuzGünaydın kızlar, benim de bugün 12. gün, toplamda 5,4 kilo verdim. hayırlısı diyelim.
82 ile başladım. beden bakmadım. ama suan12.gunum be sadece 78 görebildim.ve hiç kaçamağım yok. ayrıca zumbayada devam. ama benim az kilo vermem sanırım daha önce diyete başlamıştım. 8 kilo verip isveçe başlayınca. direniyo vücutKac kiloyla basladin..vede kac bedenle
daha önce diyet yapıyomuydun? isveçlemi başladın kısmayaGünaydın kızlar, iyi sabahlar.. benim diyetin 9. günü ama artık 100gr gibi veriyorum.. neden bu kadar az gidiyor.. bileniniz var mı?
Iradenize hayranim...nasil sabirli oldunuz
slm kızlar. ya listede meyve diyor ya hangi meyveleri kasttediyor bilen var mı
daha önce diyet yapıyomuydun? isveçlemi başladın kısmaya
valla ben zaten kasımdan beri birşeyler yapmaya çalışıyordum. bugün doğum günüm, ona hedef kilo koymuştum, asıl onun için sabrettim :)
Evet canım aynaya yansıdı ama egzersiz ve spor da yapılmalı benim göbek gitti bel inceldi 6 günde 3.200Merhaba kızlar bi sorum olacak acaba hızla verdiğiniz bu kilolar gözle görülür şekilde inceltme yarattı mı yoksa sadece tartıda mı oynadı ? Ben pazartesi günü başlamayı düşünüyorum 6 gün boyunca devam edecek etmek hedefim. 1.63 boyunda 64 kiloyum acaba 6 günde ne kadar kilo kaybederim ?
Kesinlikle farkediliyo..hem tartida hem aynada..ama spor sart..en azindan yuruyusMerhaba kızlar bi sorum olacak acaba hızla verdiğiniz bu kilolar gözle görülür şekilde inceltme yarattı mı yoksa sadece tartıda mı oynadı ? Ben pazartesi günü başlamayı düşünüyorum 6 gün boyunca devam edecek etmek hedefim. 1.63 boyunda 64 kiloyum acaba 6 günde ne kadar kilo kaybederim ?