Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

şu an bende sizin o zamanki halinizle aynıyım 46 beden giyiyorum kilom da aynı 90 küsür yapmaya başladım bugün ilk gün 13 günde inşallah böyle bir değişim yaşarım ben de birebir listeye mi uydunuz siz
Merhaba Prenstiang , bir 90 küsürler de benden Ve bende bugün başladım. Öğlen ıspanak yemedim yeşillik yedim bende akşam yemeği de tavuk haşlama yicem. 2 sene önce bende yaptığımda 7 kg vermiştim 13 günde. Ama 80 kg dum o zaman. İnşallah şimdi 13 kg veririm. Benim bide tiroid sorunum var. İsveç yapıp biraz kg verip normal ve az beslenmeye geçiceml inşallah. Cümleten bol iradeli sabırlı istikrarlı diyetler...

Merhaba Prenstiang , bir 90 küsürler de benden Ve bende bugün başladım. Öğlen ıspanak yemedim yeşillik yedim bende akşam yemeği de tavuk haşlama yicem. 2 sene önce bende yaptığımda 7 kg vermiştim 13 günde. Ama 80 kg dum o zaman. İnşallah şimdi 13 kg veririm. Benim bide tiroid sorunum var. İsveç yapıp biraz kg verip normal ve az beslenmeye geçiceml inşallah. Cümleten bol iradeli sabırlı istikrarlı diyetler...

merhaba :)
ben de öğlen ıspanak yerine 2 yemek kaşığı taze fasülye yedim. yine iyi vermişsiniz sanırım kilo fazlalaştıkça hızlı gidiyor

Valla bana da çok umut oldu 44 bedenden 40 bedene düşmek mucize olur bana heralde Bugün kendi 40 bedenlik resmimi ekran resmî yaptım acıktıkça su içiyorum. Olacak bu sefer olmalı.

Bu diyeti yaptigimda universitede okuyodum..bu arada feci asigim birine..Ben turkce ogretmenliginde cocukta cografya ogretmenligindeydi ayni kattayiz..gozlerimi ayiramiyorum tabi ondan..yanimdada bikac kiz arkadasim var..onlarda incecik kizlar..yuz guzelligi yoktu onlarda ama inanilmaz fizikleri vardi..bendede tam tersine..bigun bolum baskani beni gorevlendirdi ve kattaki diger bolumlerede ayni seyi yapacagimi soyledi..bende o cesaretle renk te vermemeye calisarak o cocukla konustum..boyle yapmamiz gerekiyo boyle bi durum var falan diye..dogru durust yuzume bakmayarak laflari gecistirdi ve inanilmaz bozuldum ve rencide oldum..incecik olan kiz arkadasimdan birine soyledim.. hocanin talimati var tam anlamadi heralde Sen soyle diye sinirlendim..oda gitti benim dedigim ayni seyleri soyledi cocuga ve 2 dk sonra siniftan kahkalar sohbetler gelmeye basladi..bende sinifin onunden geciyomus gibi yaptim ve baktim..cocuk neredeyse kizin icine dusecekti..o an kendimi nasi incinmis hissettigi anlatamam..dis gorunusun birilerine gore herseyden once geldigini o an anladim..ve hirsla bu diyete basladim spor salonuna yazildim..hergun birbucuk saat ter dokuyodum..o surec boyunca da okula ugramadim..tekrar geldigimde cogu kisinin dibi dusmustu..en keyifliside o cocugun surekli"country queen sizin dersiniz kacta..yada country quenn su hoca ne kadar gicik demi..yada country quenn telefonumu surekli dusuruyorum sence omru azaliyomudur gibi sacma sapan muhabbet acma cabasiydi..inanilmaz sogudum tabi..walla icimde kalmisti yillardir kimseye anlatmadim..kusura bakmayin

iki gündür uygulamaya çalışıyorum ama hep kaçaklar hep kaçaklar :KK43: Dün öğle arasında tavuklu dürüm yedim ve bozmuş oldum bugün de bitter çikolataya karşı koyamadım :KK43: Sporu da ekmiş oldum işe gidip gelirken yaptığım yürüyüşler dışında :kızgın: Yarın daha iyi olur umarım haftasonu da muhtemel bir okul gezisi var şehirdışına dışarda uygulayabileceğimi zannetmiyorum.

Bugün sabah bir fincan türk kahvesi içtim içine 1 küp şeker attım.
Öğlen 1 haşlanmış yumurta ve 3 kaşık taze fasülye yedim.
Akşam 200 gram haşlanmış tavuk göğsü ve 3 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak yemeği yedim.

Akşam aslında sadece göğüs yemem gerekirdi fakat öğlen 2 yumurta yerine 1 tane yedim ve domates yemedim.Akşam olan salatayı da yemedim. Kalori hesaplayarak gittim normal 1 gününden az kalori almışım zaten.

Hah, bir de eliptikte 200 kalori yaktım. 3 litre de su içtim. Bozmamak için buraya yazıyorum bakalım ilk gün bitti sayılır. :)

Şuan tartıldım 65 çıktım 3 gün içinde kilo verememişim :KK43:((( 1 hafta bozamadan yapıcam ve tartışıcam bakalım ne olucak :KK43:

Şuan tartıldım 65 çıktım 3 gün içinde kilo verememişim :KK43:((( 1 hafta bozamadan yapıcam ve tartışıcam bakalım ne olucak :KK43:

Yarın ben de başlıyorum. Bu sefer iradeli davranırım umarım :KK6: sabah tartılıp bildirim yapcam. Bu arada kızlar pilates öneriyorum. Ben ebru şallı iki haftada iki beden incelme programını da uygulayacağım.

Merhaba kızlar, bugün üçüncü günüm ve 2 günde neredeyse 2 kilo vermişim :cool:bu sabah 59.9'u gördüm ve inanın çok mutluyum. Ayrıca dayanamadım ve yağ oranıma da baktım, sudan veriyorsam bu kiloları sonra yine alacak mıyım diye endişelendim. yağ oranım da 25.3'ten 23.5'e düşmüş :) yani bu diyetle verdiğimiz kiloları yağdan veriyoruz , yaşasıın! :):):)
Günde 3 litreye yakın su ve günde 2 bardak yeşil çay içiyorum. Keşke spor yapıp daha hızlı ve kolay sonuç alabilsem, fakat gün içinde çalışıyorum, akşam da hiç halim olmuyor :/ bu konuda önerileriniz varsa çok sevinirim.

Merhaba kızlar, bugün üçüncü günüm ve 2 günde neredeyse 2 kilo vermişim :cool:bu sabah 59.9'u gördüm ve inanın çok mutluyum. Ayrıca dayanamadım ve yağ oranıma da baktım, sudan veriyorsam bu kiloları sonra yine alacak mıyım diye endişelendim. yağ oranım da 25.3'ten 23.5'e düşmüş :) yani bu diyetle verdiğimiz kiloları yağdan veriyoruz , yaşasıın! :):):)
Günde 3 litreye yakın su ve günde 2 bardak yeşil çay içiyorum. Keşke spor yapıp daha hızlı ve kolay sonuç alabilsem, fakat gün içinde çalışıyorum, akşam da hiç halim olmuyor :/ bu konuda önerileriniz varsa çok sevinirim.
Cok sevindim yagdan gittigine..hic bozma boyle devam et

Kızlaaar, dün ilk günümdü biliyorsunuz bu sabah tartıldım tam olarak 1.4 gitmiş benden yani bir günde 1.5 kilo gitti :) insan aşırı motive ediyor aynen devam ikinci gün :KK66:

X