Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kac kiloyla basladin..vede kac bedenle
82 ile başladım. beden bakmadım. ama suan12.gunum be sadece 78 görebildim.ve hiç kaçamağım yok. ayrıca zumbayada devam. ama benim az kilo vermem sanırım daha önce diyete başlamıştım. 8 kilo verip isveçe başlayınca. direniyo vücut

Iradenize hayranim...nasil sabirli oldunuz

valla ben zaten kasımdan beri birşeyler yapmaya çalışıyordum. bugün doğum günüm, ona hedef kilo koymuştum, asıl onun için sabrettim :)

slm kızlar. ya listede meyve diyor ya hangi meyveleri kasttediyor bilen var mı

ben elma ve armut yedim. çok tatlı meyve yememek daha iyi olur. elma en sağlıklısı bence

daha önce diyet yapıyomuydun? isveçlemi başladın kısmaya

tabi önceden de yapıyordum. hatta forumda zayıflama takımındayım. kasımdan bu yana birşeyler yapmaya çalışıyorum. bu da hedefimi gerçekleştirmek için araya aldığım bir yöntemdi.

Merhaba bayanlar isveç diyetinde 6. Günüm toplamda 3 kilo 200 gr gitti ama dün kaçamak oldu bugün vermemişim bundan sonra kaçamak falan yapmicam inşallah duraklamaz hergun 45 dk leslie yapıyorum ben gibi kaçamak yapan var mı?

Merhaba kızlar bi sorum olacak acaba hızla verdiğiniz bu kilolar gözle görülür şekilde inceltme yarattı mı yoksa sadece tartıda mı oynadı ? Ben pazartesi günü başlamayı düşünüyorum 6 gün boyunca devam edecek etmek hedefim. 1.63 boyunda 64 kiloyum acaba 6 günde ne kadar kilo kaybederim ?

Merhaba kızlar bi sorum olacak acaba hızla verdiğiniz bu kilolar gözle görülür şekilde inceltme yarattı mı yoksa sadece tartıda mı oynadı ? Ben pazartesi günü başlamayı düşünüyorum 6 gün boyunca devam edecek etmek hedefim. 1.63 boyunda 64 kiloyum acaba 6 günde ne kadar kilo kaybederim ?
Evet canım aynaya yansıdı ama egzersiz ve spor da yapılmalı benim göbek gitti bel inceldi 6 günde 3.200

Kesinlikle farkediliyo..hem tartida hem aynada..ama spor sart..en azindan yuruyus

X