- 17 Eylül 2008
- 2.789
- 169
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.961
Eminim bol su içersen 65 i görürsün.Ben 71 ile başlayıp 65 le bitirmiştim.kolay gelsinherkese merhaba bende bugün başladım bu diyete kilom 70.9 ilk hedef için 65 olmayı çok istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim bol su içersen 65 i görürsün.Ben 71 ile başlayıp 65 le bitirmiştim.kolay gelsinherkese merhaba bende bugün başladım bu diyete kilom 70.9 ilk hedef için 65 olmayı çok istiyorum
Sporu bu diyet bittikten sonra yapsan daha iyi olur.aldığın kalori 700 civarı maksimum.yanş bence spor yapmaya yeterli değil.belki biraz yürüyüş olabilir.Merhaba bende bugün başladım 70 kg insallah 65 olur ama spor yapamıyorum siz spor yapıyormusunuz sarkma olur mu
ben sanırım o kadar göremiycem ilk gün sadece 0.5 kg verdimEminim bol su içersen 65 i görürsün.Ben 71 ile başlayıp 65 le bitirmiştim.kolay gelsin
benim artık son 3 günüm, ben yeşil çay içmeye başlıyorum. zaten çok gitmiyor, gerçi regl de yakın, belki ondan bilmiyorum..
çay içip ödem atayım en azından..
Kac bedenden kaca indi
n bu sure zarfinda
Yaa benim korkum..metabolizmamin artik durmasi ve kilo verememem 13 gun boyunca..kilom fazla insallah fazlada veririm..46 48 beden arasiyim..42 44 olurmu yaa
günaydın bence iyi gıdıyor:)beraber zayıflayalım ıns benımde 2. gunumgünaydın kızlar bugün 3.günüm
başlangıç kilom 70.9
1.gün 70.4
2.gün 69.8
bencede iyi gidiyor canım inşAllah 65 i görürüm sağlıklı bir biçimde hep beraber zayıflayalımgünaydın bence iyi gıdıyor:)beraber zayıflayalım ıns benımde 2. gunum
kaçamak olmadığı sürece gideceğine inanıyorum:)ben de sadece cok acıktıgımda baş agrısı oluyor...allah kolaylık versın hepimizeBen bugün başladım umarım gider şu kilolar
Toplamda kaç kilo vermiştin? Ve sonra nasıl beslendin?Büyük ihtimalle 1 kilo daha gidecek.benim son iki gün öyle olmuştu:)