Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

18 martta 89 kiloyla kendime gelip diyete ve zumbaya başladım.bugün 82.7 ile isveçe başladım. bakalım neler oalacak. bu arada zumba ve yürüşe devam

Ooo ne güzel buralar şenlenmiş.Hepinize kolay gelsin.Başlamak en zoru.Bol suyunuzu,yeşil çayınızı ihmal etmeyin.Eminim güzel sonuçlar alacaksınız.Buraya yazmak çok motive edici oluyor.Listede çok fazla değişiklik yapmamaya çalışın.Spor bu diyetle birlikte çok abartılmamalı bence.

Ooo ne güzel buralar şenlenmiş.Hepinize kolay gelsin.Başlamak en zoru.Bol suyunuzu,yeşil çayınızı ihmal etmeyin.Eminim güzel sonuçlar alacaksınız.Buraya yazmak çok motive edici oluyor.Listede çok fazla değişiklik yapmamaya çalışın.Spor bu diyetle birlikte çok abartılmamalı bence.

ama yeşilçay içiyor muyuz? Listede yok ya..

ben de kahveye hindistan çevizi yağı koyuyorum bir çk. şeker kullanmıyorum

Yeşil çay günde bir tane ben hep içtim.akşam sekiz gibi. Bizden önce yapanlara da bakmıştım içen baya vardı.Başka bir kaynakta da gördüm isveç diyetinde şekersiz yeşil çay tavsiye ediliyordu.Bağırsaklara iyi geliyor.ayrıca saat 4 gibi açlık krizi geldiğinde bir sade Türk kahvesi içiyordum.hem iyi bir detoks içeceği hemde açlığı daha dayanılır yapıp iştah kesiyor.

Daha 1. Gunden cok degisiklik yaptim sabah bana kahve yasak oldugu icin kahve icmedim kesme seker de kullanmadim seker yemek cok sacma geldi (insan vucudunun her seye ihtiyaci olabilir yağa, kompleks karbonhidrata yulaf gibi... ama sekere ihtiyaci yoktur bunun icin that sugar belgesel filmini oneririm) oglen ispanagi sade yiyemedim ustune yogurt koyarak yedim yogurt yazmadigi halde... onun disinda bir de aksam biftek yemedim bol yesillikli salata yedim ve finish gunumu bitirdim.

2. günümü bitirdim. :halay: Yarın için kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğimi hazırladım. Yoğurt yaptım.
Ben gün içerisinde canım istediği kadar kahve ve yeşil çay içiyorum. :) İçtiğim suya tarçın kabuğu atıyorum, suyun çok hoş bir aroması oluyor.
Tartılmamak için zor tutuyorum kendimi, en iyisi sabah hemen su içmek, su içince ağır çıkarım diye tartılmıyorum. İnşallah bu diyetle bir 5 kg verirsem süper olacak.

Herkese hayırlı geceler kızlar
Bende ilk günü atlattım bugün
Biraz değişiklik yaptım
Sabah;duble türk kahvesi (şeker kullanmadım)ve iki fındık
Öğle;(aksamla yer değiştirdim)biftek yerine 4 ızgara köfte ve 1 dilim sucuk ve salata
Aksam da 2 haşlanmış yumurta ve ıspanak la salata yaptım ve 2 fındık
2 buçuk litre su içtim
1 buçuk saat yürüdum
Bugünlük böyle oldu kızlar. Herkese bol eksiler

X