Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bütün diyetlerin ya da yeme alışkanlığını değiştirmenin ana kuralı bence sürekli neden yaptığını kendine hatırlatmak.
İnsanın isyan ettiği,bıktığı,sabrının tükendiği olmaz mı? Olur tabi. o krizlerde belki hata yapabiliriz.Ama hemen geri toplayıp devam etmeliyiz.Sonuçta her şeyin tadını biliyoruz.Tıka basa yemenin anlamı yok.Bir kaşıkta aynı tat on kaşıkta.Ama kiloların getirdiği sağlık sorunlarına ve mutsuzluğa değmez.

Canım dozkan, umarım yarın istediğin kiloya ulaşacaksın. Senin verdiğin motivasyonlar olmadan ne yapacağız bilmiyorum ama Gerçekten 8. günüme başladım, dayandım ve bugün sonuçlarını çok daha güzel aldım. Umarım bu yaz 65 kilo olmak istiyorum. Görüntü olarak, baya farkediyor. Karnım, kollarım çok daha küçüldü. Umarım başlayan ve devam eden bütün arkadaşlar çok güzel sonuçlar alırlar.

Başlangıç: 82.9
8. günün başlangıcı: 76.8
Toplam giden: 6.1

Tebrik ederim.Bitene kadar iki kilo daha verirsin gibi geliyor bana.Bence diyetten sonra kollar için birşeyler yapmaya başlamak lazım.Kalan kilolar için sen nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?

72 kilo da kısılıp kaldım. Yarın son günüm ve 71 li birsey görmek istiyorum.... toplamda verdiğim kilo 4 de kalacak. Uffff çok kötü yaaaa....

Selam arkadaslar benimde bugun 6. Gunumdu. Maalasef yarın devam edemiyorum(( bozmak zorundayım ama hemen yine bir baska diyete devam edecegim. Aslında isvece devam edilebilir mi acaba? Bir gun kacamak yapıp o gunu unutup 7. Gunden baslasam bilemiyorum??
Şimdi deneyimlerimi yazıyorum. Kesinlikle dusundugum gibi degildi. Cok kolaydı. Benim için En zor gün 3. Gundu. 4. Gun orta derecede ama diger 4 gün cok kolay gecti. Ustelik yaptıgım tek kacamak bir keresinde 100 gram yerine 200 gram yogurt yedim . Bunun dısında kacamak sayılır mı bilmiyorum ama form cay yesil cay ve turk kahvesi içtim. Sabah verilen sekeri yemedim. Sonucları yazıyorum
1. Gun 78
2. Gün 77.2
3.gün 76.2
4.gün 75.4
5. Gün 75.1
6. Gunu yarın sabah tartıldıgımda yazacagım. Ayrıca çok incelme hissediyorum. Esim eridin diyor.
ARKADASLAR ZOR DEGİL SAMİMİ SOYLUYORUM .VERİLEN KİLOLAR VE SAYILI GUN OLDUGU DUSUNUNCE ZATEN DAHA DA KOLAYLASIYOR. Ve inanın iştahıda cok kapatıyor. Baslamak isteyen arkadaslara duyrulur

72 kilo da kısılıp kaldım. Yarın son günüm ve 71 li birsey görmek istiyorum.... toplamda verdiğim kilo 4 de kalacak. Uffff çok kötü yaaaa....
Üzülme canım ya.bu diyetten 2.5 kiloyla ayrılanda var.belki sende ödem azdı.şimdi bitti mi herşey daha yolumuz var.olumsuz düşünme.beyin gerçekten çok güçlü.vereceğimize inan ve vücuda bu mesajı gönder.Diğer diyette bir kilo daha ekleriz verileceğe:)bu arada ben yumurta,sebze stoğu yaptım:) kuruyemiş eksik onuda tamamlayayım pazartesi başlıyorum Karatay gibi bir şeye:)

Mecburen bozduğun gün karbonhidrat tüketmezsen devam et bence.ama baya baya yemeyi planlıyorsan bırak.zaten 6.günde bırakılabiliyor.

Yanlış yazmışım pardon tekrar yazıyorum
1 GÜN 78
2.GÜN 77.2
3.GÜN 76.2
4.GÜN 75.4
5. GÜN 75.4
6.GÜN 75.1
7. Gun yarın sabah tartılıp yazacagım

Mecburen bozduğun gün karbonhidrat tüketmezsen devam et bence.ama baya baya yemeyi planlıyorsan bırak.zaten 6.günde bırakılabiliyor.
Misafirlerim geliyor zaten onlarada soyledim pazar gununden once gelmeyin diye. Rejimde gibi davranıcam sadece içki içerim. Cok cok dikkat edicem. Bu durumda isvec devam o zaman. Tskler

Misafirlerim geliyor zaten onlarada soyledim pazar gununden once gelmeyin diye. Rejimde gibi davranıcam sadece içki içerim. Cok cok dikkat edicem. Bu durumda isvec devam o zaman. Tskler
Ya ben yiyeceklerden bahsettim ama içecekler hiç aklıma gelmedi sen yarınlık arkadaşlarına sodayla falan eşlik etmek ayıp olmazsa öyle yap.ama içki içerim mecburen diye planlıyorsan biliyorsun ki alkolde şeker oranı baya yüksek.bu durumda bırakman daha doğru olur.

Aldım bende bugün. Bakla semizotu pırasa zeytinyağlı. Öğlen için yapıp iş yerine götürmek için. Peynir ve yumurta stoğu yaptım. Kayısı fındık cevız aldım. Tavuk ve ton balığı tamam. Kırmızı et sadece köfte seviyorum. Onu da öğle 1 veya 2 gün işyerinde hallederim diyorum. Öğün araları 4.5-5 saat olmalı demiş karatay sitesinde. 9 da kahvaltı, saat 2 de öğlen yaparsak aksamı da yoğurt ve salatalık gibi birşeyle kapatıp 8 den sonra yemezsek olur gibi geliyor bana. Bir de akşam 30 dk yürüebilirsem süper. Hadi bismillah....
Çok güzel çok fit olcaz...

Merhaba!
Bugün ben de başladım. Daha önce 6 gün yapmış, yaklaşık 51,5 kilodan 47 kiloya inmiştim. Şimdi 55 kiloyum, kullandığım ilaç yüzünden ve tabi ki atıştırmaktan :) kilo aldım.
Her gün gelişmeleri yazarım, bu sefer dayanabilirsem tartılmadan (motivasyon düşürebiliyor) 13 günü tamamlamak istiyorum. Boyumu kimse sormadan söyleyeyim: 155cm.

Hoşgeldin.Umarım rahat bir diyet geçirirsin.Hızla gider kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…