- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.781
yada peynir daha sık olsaydı... Karatay'da peynir var neyseki:))Iskence resmen en azindan bir yogurt olsaydi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yada peynir daha sık olsaydı... Karatay'da peynir var neyseki:))Iskence resmen en azindan bir yogurt olsaydi :))
yok valla:) hepi topu bu. Gerçi ilk dört günden sonra hiç bir şey yemek istemiyor insan.mesele bittikten sonra korumak.Iskence resmen en azindan bir yogurt olsaydi :))
aynen... sıkı kahvaltı hafif öğle ile 2 öğünlü birşey... aralarda da ceviz fındık vs...Aynen ben de 4-5 kilo daha vermeliyim.işte Karatay gibi bir şey yapmak lazım ama daha çok dikkat ederek.akşam 18 den sonra bir şey yemeden.
Evet direk iki öğünlü başlaya biliriz biz.zaten öğlen yediklerimizle akşamkiler bir öğün ederdi burada:) sabah hiç yemiyorduk.aynen... sıkı kahvaltı hafif öğle ile 2 öğünlü birşey... aralarda da ceviz fındık vs...
Başlayalım.yoksa iyi olmaz.bir şeyler yapmalı.Benim Pazar son gün.. karatay a uygun bir alışveriş yapıp pazartesi başlayalım mı *
tamam yapıyoruz o zaman...Başlayalım.yoksa iyi olmaz.bir şeyler yapmalı.
Iskence resmen en azindan bir yogurt olsaydi :))
Oyle deme canim o bes kilo daha zor oluyor verilmesi yaza hazirlik yapiyorum birazcik bogazdan kesersek olur hic kafana takmakuzum burda da rastlaştık sen zaten taş gibisin ben öleyim o zaman tam bir tosun oldum
Ben memnun kaldım.ama devamı korkutuyor.ne yesem geri alırmışım gibi geliyor.eğer kesin kararlı değilsen başlama.vereceğin 5-6 kilo olur.yeter dersen başla.sonrasında dikkat etmek lazım.kızlar selam nasılsınız?yahu çok kararsızım bu diyete başlama konusunda.10 mayısa kadar 6 lı rakamları görmek istiyorum artık çok moralim bozuluyor.bir de araya yurtdısı seyahati girecek.orda haliyle kaçamaklar olacak..nasıl yapsam bilemedim.
geri almaktan korkuyorum.bi yandan da acelem var biraz 6 ları görürsem motivasyon olur diyorum..puff kafam karışık..
memnun kaldınız mı siz?
Yaa tüh. Erken mi yedin öğlen acaba.menüdeki ölçülerden az mı yedin.zor geçmesine üzüldüm.Neyse bitmiş sonuçta başarmışsın.gidecek kiloları düşün7. günüm. Midemin gurultularından duramıyorum kolay geçti diyen arkadaşlara selamlar :* Valla ben hedeflerime odaklanıyorum, sonrası geliyor zaten. Dayanacağız
İradesizim demeyerek başla.neden yapamayasın ki? Sonra menü dışındaki yiyecekleri yok say.zaten sınırlı bir süre.13 Gunu tamamlayanlari gercekten tebrik ediyorum..nasil irade var..valla onunuzde egilirim..Ben en fazla 4 gun dayanabiliyorum bu diyette..her seferinde azimle basliyorum ama gerisi gelmiyo..cok kotu oluyorum ondan sonra..oturup agliyom..irade sifir bende..noolur bana da tavsiye verin..nasil irade sahibisiniz
Zaten en zor gecen gunler 3.ve4. Gün.ilk 2 gün superdi.3.4. Gün zor gecti. Ama dayandım. Bu gece ben 5. Gunu bitirdim . Ve bugun cokkk kolaydı.13 Gunu tamamlayanlari gercekten tebrik ediyorum..nasil irade var..valla onunuzde egilirim..Ben en fazla 4 gun dayanabiliyorum bu diyette..her seferinde azimle basliyorum ama gerisi gelmiyo..cok kotu oluyorum ondan sonra..oturup agliyom..irade sifir bende..noolur bana da tavsiye verin..nasil irade sahibisiniz
Eğer et yemekle ilgili bir sorunum yoksa eti tavukla değiştirme bence.Et ve salata birlikte kesinlikle kilo verdiriyor.kahve sade türk kahvesi içiyorum ben.ama sanırım necafe klasik içiliyor genelde emin değilim.Kahveyi nasil iciyosunuz..bide biftek yerine tavuk pirzola yiyebilirmiyim..cok soru soruyorum ama spor da yapabiliyomusunuz