Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar benim ilk günüm :) biraz once salata ve biftegimi yedim. Bugun bana cok kolay gecti. İnsallah boyle devam eder.
Umarım hiç aksatmadan tamamlarsın.ben bugün 8. Günü tamamladım.yani seninle aynı şeyleri yemiş olduk.Uyarıyorum 3.4. gün 10.11. gün menüleri biraz zayıf olduğu için insanı zorluyor.Daha önceki arkadaşlar yazmıştı ben de yaşayarak onayladım.Tavsiyem gün içinde açlık krizi olursa şekersiz Türk kahvesi iç .enerji içinde suyuna limon at.kolay gelsin:)

Kizlar gunaydin,

Bugun benim 6. Gunum. Ilk kacamagimi dun yaptim, isim geregi baska bir ulkeye ucakla gidiyordum, ucaktaki ve havaalanindaki yemeklere hayir derken kucuk bir paket findigi yedim, sanirim paket icinde 15-20 tane vardi saymadim ama :KK43: bunun disinda en ufak bir kacamagim olmadi 6 gundur.

Her gun 1 saat yurudum diyet basladigindan beri.

Acaba bugun 1. Gunden baslasam mi yoksa 6 dan devam mi etsem, ne dersiniz?

Bir de bugun de yolda olacagim aksam yemeginde tavuk olamayabilir diye yanima light ton baligi aldim bunun yemegi dusunuyorum.

Herkese basarilar

Kizlar gunaydin,

Bugun benim 6. Gunum. Ilk kacamagimi dun yaptim, isim geregi baska bir ulkeye ucakla gidiyordum, ucaktaki ve havaalanindaki yemeklere hayir derken kucuk bir paket findigi yedim, sanirim paket icinde 15-20 tane vardi saymadim ama :KK43: bunun disinda en ufak bir kacamagim olmadi 6 gundur.

Bir de bugun de yolda olacagim aksam yemeginde tavuk olamayabilir diye yanima light ton baligi aldim bunun yemegi dusunuyorum.

Herkese basarilar
Devam et.bence o kadar spor yapıyorsun 15 fındığı ona sayabilirsin:)

Herkese günaydın kızlar
Fikrinizi almak istiyorum
Şuan 55 kiloyum.Mayıs 4 üne kadar 52 olmam lazım. İlk önce normal diyet yapıp son hafta isveç mi yapsam yada hemen isvece mi başlasam. Şimdi başlarsam o zaman a kadar tekrar kilo alirmiyim

Umarım hiç aksatmadan tamamlarsın.ben bugün 8. Günü tamamladım.yani seninle aynı şeyleri yemiş olduk.Uyarıyorum 3.4. gün 10.11. gün menüleri biraz zayıf olduğu için insanı zorluyor.Daha önceki arkadaşlar yazmıştı ben de yaşayarak onayladım.Tavsiyem gün içinde açlık krizi olursa şekersiz Türk kahvesi iç .enerji içinde suyuna limon at.kolay gelsin:)
Tavsiyelerin için tesekkurler. Kahve içersem aclık hissetmem. Turk kahvesine dayanamam

Kizlar gunaydin,

Herkese basarilar
Devam .. valla bravo iş temposunda ne guzel basarmıssın.

Kizlar gunaydin,

Herkese basarilar
Başa dönme devam et... Biliyorsun bende mecburen kaçamak yapmıştım haftasonu ama dün kaldığım yerden devam ettim.
100 gr almıştım. Bugün tartıldım 300gr vermişim yeniden...
Başlangıç :76,0 kg
1.gün : 74,7 kg
2.gün : 73,8 kg
3.gün : 73,2 kg
4.gün : 72.6 kg
5.gün : ..........
6.gün : 72,7 kg
7.gün : 72,4 kg

Herkese günaydın kızlar
Fikrinizi almak istiyorum
Şuan 55 kiloyum.Mayıs 4 üne kadar 52 olmam lazım. İlk önce normal diyet yapıp son hafta isveç mi yapsam yada hemen isvece mi başlasam. Şimdi başlarsam o zaman a kadar tekrar kilo alirmiyim
Merhaba,
Bence verecek kilonuz çok olmadığı için isveç diyeti yapmanıza gerek yok.Protein ağırlıklı beslenip,akşam saat 6 dan sonra bir şey yemezseniz rahat rahat verirsiniz o zamana kadar.

Başa dönme devam et... Biliyorsun bende mecburen kaçamak yapmıştım haftasonu ama dün kaldığım yerden devam ettim.
Yarısı bitti diyetin.Gayet güzel gidiyorsun:)

Günaydın herkese,
Başlangıç 71
1.gün. 68.5
2.gün. 68.5
3.gün. 68.0
4.gün. 67.5
5.gün 68.0
6.gün. 67.0
7.gün 67.0
8.gün. 66.5
Dura kalka gidiyor kilolar.Geri dönmemek üzere umarım:)

canım süpersin !! ben aylardır 6 lı rakamları görmüyorum..mayıs ayında mutlaka 6 ları görmem şart..bir süre böyle ağırdan alışıp kendine diyetime isveç e başlasam demek ki ben de görebilirim.şu an acaip gaza geldim..harfiyen uydun mu listeye sen ?mesela ben sabahları kızarmış ekmek yerine yumurya yesem olmuyor mu ? gibii :)

canım süpersin !! ben aylardır 6 lı rakamları görmüyorum..mayıs ayında mutlaka 6 ları görmem şart..bir süre böyle ağırdan alışıp kendine diyetime isveç e başlasam demek ki ben de görebilirim.şu an acaip gaza geldim..harfiyen uydun mu listeye sen ?mesela ben sabahları kızarmış ekmek yerine yumurya yesem olmuyor mu ? gibii :)
Merhaba,
Bana kalırsa listede alerjiniz olan bir şey ya da hiç daha önce yemediğiniz bir şey yoksa tam uygulamak gerekiyor.Ben hiç tavuk yemediğim için tavuğu balıkla değiştirdim.Aslında süre çok kısa ilaç reçetesi gibi düşünüp uygulamak lazım.En önemlisi suyu ihmal etmemek.

biz aynı kilolardayız seninle canım..acaip gaza geldim sizleri görünce.hergün mü tartılıyorsunuz?ben spor yapıyorum hafta da 3 4 gün..fazla yormadan yaparım artık kendimi sonrasında sauna falan..iyice bayılmam inş isveç üstüne :KK70: :KK70:

Merhaba,
Bana kalırsa listede alerjiniz olan bir şey ya da hiç daha önce yemediğiniz bir şey yoksa tam uygulamak gerekiyor.Ben hiç tavuk yemediğim için tavuğu balıkla değiştirdim.Aslında süre çok kısa ilaç reçetesi gibi düşünüp uygulamak lazım.En önemlisi suyu ihmal etmemek.

ben bir dönem denemiştim.ve öğle ile akşam yemeklerini çok sık yer değiştirmiştim..ıspanak haslaması yerine yağsız sotelemiştim yemek gibi..hiç şeker kullandınız mı peki çay da şekeri hala bırakamadım denemelerim sürüyor..

çok hızlı kilo vermek sağlıksız diye korkuyorum ama böyle şişman şişman gezmekten de çok sıkıldım.6 lı rakamları görmek inanılmaz motive edecek beni.zira 3 yıldır göremedim.98 den 70 e kadaer düştüm..sanırım su an 76 78 o civar bişeyim emin değilim..

biz aynı kilolardayız seninle canım..acaip gaza geldim sizleri görünce.hergün mü tartılıyorsunuz?ben spor yapıyorum hafta da 3 4 gün..fazla yormadan yaparım artık kendimi sonrasında sauna falan..iyice bayılmam inş isveç üstüne :KK70: :KK70:
Bu diyetle spor önerilmiyor zaten. Günlük kalori miktarları çok düşük çünkü.
5, gün benim kesintiye uğradı biraz. Sağlık sebebi ile. Ritmi bozmasam en az 1 yarım kilo daha vermiş olurdum sanırım.
Ama zaten benim de 9-10 kg vermek gibi bir beklentim yok... 3 daha versem gerisini sporla hallederim diye düşünüyorum.
Başlamak bitirmenin yarısı başlayın sizde :))

X