- 13 Şubat 2016
- 121
- 37
- 40
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.621
Pes etmek yok zaten :) 13 günün sonunda 75 ı görsem yine ohh derimSemracimmm bak bir de sen bu diyetin sonucunu almissin simdi tekrardan guc toplama vakti o zaman, diyetin sonunda sikan pantolonlarinin tshirtlerinin bol geldigini dusun bak yaz da geldi..
Hg aramızaSlm bende isveç diyetine bugun basladım.
Boy 167
Kilo 78
Hiç bir fikrim yok canm liste dışında bişeyler yemiyorum kahve ve çay hariçBu diyeti yaparken chia tohumuda kullansak olur mu acaba? Ben sabahları suyun içine 1 kasık koyup içiyorum bir haftadır. Faydasını gordum. İştah kapatıyor.
Bugün 4.günüm canım daha önce yptigimda 9 kilo civarı vermiştim şimdi 4.günüm gram oynamiyoNeyse listeden cıkmayalım o zaman
Ben forumun ilk 100 ve son 30 sayfasını okudum. Herkes cok guzel kilo vermiş. Seninde sanırım 3. Gunun Semra.Kararlı olalım gidecek bu kilolar.
Burdayız cnm hergün burdayım Bn 13 gün yaniOh be iyiki geldiniz.Hepiniz hoşgeldiniz.Sakın gitmeyin.
Yalnız olmuyor.burada olman güzel:)Burdayız cnm hergün burdayım Bn 13 gün yani
13 gün dedimde yine girerim bu topige sizi ziyarete :)Yalnız olmuyor.burada olman güzel:)
Çook güzel.Kizlar merhaba,
Sakin birakmayin sakin, sagliksiz diyenlere de kulak vermeyin sadece bu diyete inanin ben profesyonel spor da yaptim senelerce 14-22 yaslari arasinda (simdi yas36) ve inanin kulubumuzde boyle beslenme veriyorlardi bize, ara ogun asla yoktu ana 3 ogun ama miktarlar daha fazla..
Siere soruyorum cikolatalari tatlilari yerken mi onca seker alirken mi saglikli besleniyorduk?
Ve bundan sonra da yapabiliyorsaniz dukanla devam edin.
ben tartilmiyorum 13 gun sonunda tartilacagim kilomu cok merak ediyorum. Sizlere haber vericem ve buralardayim.
Herkese kolay gelsin.
Hadi bakalım gitsin kilolar teker teker.Slm bende isveç diyetine bugun basladım.
Boy 167
Kilo 78
Kafanı hazırla gel bekliyoruz.Ben de bu diyeti yapmak istiyorum ama cesaret edemedim. Haşlanmış ıspanak beni ürkütüyor
Bana da yollayabilirmisiniz lutfen. TsklerLisans koruması olduğundan özelden gönderiyorum.
Diyet sonrası tabiki bir süre korumak için koruyucu bir beslenme uygulanmalı.Benim tecrüben biraz yemek alışkanlıklarını değiştirirsen ve abartmazsan alınmıyor.kızlar ya geri almıyor musunuz isveçle verdiğiniz kiloları ? ben de hep başlayayım diyorum ama öyle kalıyor..mayıs ayına kadar acilen 10 kg vermeliyim ne yapsam bilemiyorum.
9 kilo cok iyiİnsallah şimdi de iyi verirsin. Bızma moralini yola devamBugün 4.günüm canım daha önce yptigimda 9 kilo civarı vermiştim şimdi 4.günüm gram oynamiyo