- 13 Şubat 2016
- 121
- 37
- 40
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.601
Yok canım hayatta pes etmek gibi bi huyum yok bnm dediğin gibi 5 kilo 5 kilodur bnm için 13 gün sonunda 74 olabilsem keşke eliptik yapıyorum evde 1 saat zaten o çok yoruyor beni başka spor yapamıyorum ufak oğlum var sürekli dışarı cikamiyorumSakın motivasyonunu bozma lütfen.Zaten zor olan bölümünü bitmek üzeresin.Daha öncede yapmışsın biliyorsun ki zor bir diyet.başlamak bitirmekten daha zor ve öyle yeniden sık sık yapılamıyor.Eminim sonunda en az 5 kg verirsin.zaman zaman yavaşlıyor kilo gidişi ama sonuç genellikle en az 5 oluyor.
Spor yapma bence zaten.Bu diyet bitince yap daha iyi.Yok canım hayatta pes etmek gibi bi huyum yok bnm dediğin gibi 5 kilo 5 kilodur bnm için 13 gün sonunda 74 olabilsem keşke eliptik yapıyorum evde 1 saat zaten o çok yoruyor beni başka spor yapamıyorum ufak oğlum var sürekli dışarı cikamiyorum
İnşallah 13.gün sonunda 75 im diye gelirim burayaSpor yapma bence zaten.Bu diyet bitince yap daha iyi.
Ben burdayimmİsveç diyetine devam edenler neredesiniz? Hadi gelin paylaşım yapın.birbirimizi kontrol edelim.yol arkadaşı önemli bu diyet zor.
Bende 7.günümde bu kadar vermiş olurum inşallahGünaydın Herkese
Tahmin ettiğim gibi zorlu bir haftasonu oldu ama sonuç olarak hala devam ediyorum..Sadece cumartesi programım olduğundan akşam biraz kaçırdım ancak 7.günde neyse ki devam ederek toparladım.Sabah tartıldığımda iki günde 300gr gitmişti az ama kaçamak da yaptığım için aslında normal geliyor...Bu hafta ne kadar dayanabilirim görücezzzz
Başlangıç: 59,2kg
8.gün : 55,7kg
Neyseki kaçırdım diye bırakmamışsın. Güzel devam.Günaydın Herkese
Tahmin ettiğim gibi zorlu bir haftasonu oldu ama sonuç olarak hala devam ediyorum..Sadece cumartesi programım olduğundan akşam biraz kaçırdım ancak 7.günde neyse ki devam ederek toparladım.Sabah tartıldığımda iki günde 300gr gitmişti az ama kaçamak da yaptığım için aslında normal geliyor...Bu hafta ne kadar dayanabilirim görücezzzz
ay harika, boyun kac acaba?Günaydın Herkese
İnşallah 13.gün sonunda 75 im diye gelirim buraya
Selam,
bende ancak yazabildim...
Cumartesi günü bende kaçamaklı bir şeyler oldu. Birazda mecbur kaldım esasen. Benim safra kesem yok. Midem direkt karaciğer'e bağlı. Bir gurultu, bir safra bulantısı... Biraz bulgur pilavı ve yoğurt yedim ekstra ve 5 adet altınbaşak...
Çok moralim bozuldu ve dün tartılmadım.
Başlangıç : 76,00 Kg
7. gün : 72.7 Kg ( Bugün yani- 5. güne 72,6 Kg ile uyanmıştım. 100 gr almışım )
Ama bugün devam aynen listeye... Akşamı hiç yemeden değil de yine birazcık yoğurt ve 1 salatalık ile kapatacağım çok zorlanırsam.
Üzgünüm(
Ben de bu diyeti yapmak istiyorum ama cesaret edemedim. Haşlanmış ıspanak beni ürkütüyor
İnşallah canım ama Bn aralarda yeşil çay ve kahvede içiyorumInsallah semracim sonuclarini bekliyoruz
İyi haftalar,
Başlangıç. 71
1.gün. 68.5
2.gün. 68.5
3.gün. 68.0
4.gün. 67.5
5.gün 68.0
6.gün. 67.0
7.gün 67.0
Bnde senin gibi yptim bazen domatesle kavurdum bazen yumurta ile 13 gün sıkıcaz dişimizi daha önce ypmistim 9 kilo verdim ama bu seferki biraz zorladı ve 4.günüm bugün pk bi değişiklik yokSelamm, ben de haslanmis ispanak sevmem ama yumurta olan ogunde biraz sogan kavurarark yagsiz ispanak i cevirip yumrtayi kiriyorum bence gayet lezzetli oldu ki sevmememe ragmen
Ve soyle dusun sevmesek ne olur alt tarafi kac gun katlanacgiz omrumuzde 13 gun nedir? Ama 13 gun sonu hissedecegin hissi dusun lutfen.
İnşallah canım ama Bn aralarda yeşil çay ve kahvede içiyorum
Bnde senin gibi yptim bazen domatesle kavurdum bazen yumurta ile 13 gün sıkıcaz dişimizi daha önce ypmistim 9 kilo verdim ama bu seferki biraz zorladı ve 4.günüm bugün pk bi değişiklik yok