Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar,
Başlangıç. 71
1.gün. 68.5
2.gün. 68.5
3.gün. 68.0
4.gün. 67.5
5.gün 68.0
Benim tartım yarım kilo yarım kilo gösteriyor kilolar arasında çok hassa değil.Ama sonuç olarak yarım kilo geri geldi.Yaptığım değişiklik doğru değilmiş demekki.kırmızı et yerine yeşil mercimek olmuyormuş:KK43:

Kızlar selam,

Yasanılan sorunlar sonucu kendımi yemege verince kilolardan rahatsız olmaya başlayınca bu diyete başladım.

Buraya motive olmak ve motive etmek amacıyla yazayım dedım başlığı görünce.

Bugün 3. Günümdeyim.

Başlangıç:72 ve şu an 69,7 yani 2 günde giden 2,3 kg.

Ben normalde saglıklı beslenen ve spor yapan biriydim ama hayatta yaşanan olumsuz seyler sonucu son 3 ayda 60 kg dan bu kılolara cıktım cunku sandım ki tatlı yemek tek sıgınagım ama sımdı sılkelendım.

Kızlar selam,

Yasanılan sorunlar sonucu kendımi yemege verince kilolardan rahatsız olmaya başlayınca bu diyete başladım.

Buraya motive olmak ve motive etmek amacıyla yazayım dedım başlığı görünce.

Bugün 3. Günümdeyim.

Başlangıç:72 ve şu an 69,7 yani 2 günde giden 2,3 kg.

Ben normalde saglıklı beslenen ve spor yapan biriydim ama hayatta yaşanan olumsuz seyler sonucu son 3 ayda 60 kg dan bu kılolara cıktım cunku sandım ki tatlı yemek tek sıgınagım ama sımdı sılkelendım.
Hoşgeldin.Güzel başlamış kilolar gitmeye.yeni aldığın için daha hızlı gider inşallah.

Diyete başlarken hedefim 5 kiloydu.7.gün 4 kilo gitmiş oldu.belki 6 kilo bile gitmiş olur diyet bittiğinde:)

Süpersin sevgili dozkan tebrik ederim.

Ben tartılmıyorum, cunku bılıyorum ki duraksama ya da artma olursa demorilize olacagım.

Bugun benim 4. Günüm bitti, herşeye harfiyen uydum sadece bugün yogurdu biraz fazla yedim.

Süpersin sevgili dozkan tebrik ederim.

Ben tartılmıyorum, cunku bılıyorum ki duraksama ya da artma olursa demorilize olacagım.

Bugun benim 4. Günüm bitti, herşeye harfiyen uydum sadece bugün yogurdu biraz fazla yedim.
Asıl zor gün 4. Gün bence.Biraz fazla yoğurtla tamamladıysan çok güzel.

Benim artık acıkmayla ilgili hiç sorunum kalmadı kızlar acıkmıyorum.Amaaaa çok daha kötüsü var.Ben poğaça,tost delisiyim.Resmen burnuma kokusu geliyor bazen.çok korkuyorum diyet bittikten sonra ne olacak halim:)

Bugün 4. Günüm cnm 81.300 le başladım 79.8 ciktim:mad:
Sakın motivasyonunu bozma lütfen.Zaten zor olan bölümünü bitmek üzeresin.Daha öncede yapmışsın biliyorsun ki zor bir diyet.başlamak bitirmekten daha zor ve öyle yeniden sık sık yapılamıyor.Eminim sonunda en az 5 kg verirsin.zaman zaman yavaşlıyor kilo gidişi ama sonuç genellikle en az 5 oluyor.

X