- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.421
50 sumo squat + 50 squat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten zor ilk günler.burada kalalım yoksa motivasyon düşüyor tartıldığında sonuç şevke getirir kesinMerhaba, ilk gün zor olsa da bitti ama henüz tartılmadım iki günde bir tartılmayı düşüyorum
İlk üç gün zaten çok zor oluyordu biliyorum şu an aşırı açlık hissediyorum ama psikolojik olarak kendimi telkin etmeye çalışıyorum sonucunu düşünerek..
59.2 kg ile başladım bakalım yarın tartılıp iki gün sonucunu yazıcam
Merhaba, ilk gün zor olsa da bitti ama henüz tartılmadım iki günde bir tartılmayı düşüyorum
İlk üç gün zaten çok zor oluyordu biliyorum şu an aşırı açlık hissediyorum ama psikolojik olarak kendimi telkin etmeye çalışıyorum sonucunu düşünerek..
59.2 kg ile başladım bakalım yarın tartılıp iki gün sonucunu yazıcam
Ben de devam edeyim o zaman.Alışmışken bitsinBilakis regl öncesi 3 gün aynı gitmiştim, regl ile artışa geçti vermem.
Ben de devam edeyim o zaman.Alışmışken bitsin
Merhaba ben de bugün başladım. HayirlisiKaç kilo ile başladın ben 83 kiloyum daha önce yaptım bu diyeti 9 kusurlerde verdim sporla birlikte bu sefer ne olacak bakalim
İşte bu.Tam destek hep destek.Diyeti bırakmak için mazeret ararsak çok. Öyle kilo veremeyiz. Sonuna dek bağlılık.
en zor günler 10. ve 11. günler ve 3. ve 4. günler zaten canım.Merhaba,
Öncelikle açlık hissetmen çok normal ama kendini acıkmayacağına koşullarsan İnan acıkmazsın. Bana mesela zor gelen tek gün, dün oldu. 10'uncu gün!
Merakla bekliyoruz yarını :)
en zor günler 10. ve 11. günler ve 3. ve 4. günler zaten canım.
çok zayıf menüleri var. ben çalıştığım için, bilerek o günleri haftasonuna denk getirdim.
Yeni başlayanlar olması güzel, birlikte devam edip motive olabiliriz.
Çünkü bu diyet gerçekten motivasyon istiyor ve sonuçları gördükçe devam etmemiz daha kolay olucak..
semurcan senin 10 gün sonucu nedir canım?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de size isveç dyet,ne başladığımı veinanın çok şaşıracak sonuçlar aldığımı belrtmek isterim bugun 2. günüm dün başlarken 82 kilo ile başladım bu sabah gel,r gelmez tartıldım ve 79,6 olduğumu gördüm bu kadaraını beklemiyordum inanın kafada bitiyor olaya ve birebir uydum uymayada devam ediceğim :)Benim 2 kilo gitti. Bana göre az ama buna da Şükür
tebrikler. nice kilolaraaamerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de size isveç dyet,ne başladığımı veinanın çok şaşıracak sonuçlar aldığımı belrtmek isterim bugun 2. günüm dün başlarken 82 kilo ile başladım bu sabah gel,r gelmez tartıldım ve 79,6 olduğumu gördüm bu kadaraını beklemiyordum inanın kafada bitiyor olaya ve birebir uydum uymayada devam ediceğim :)
Hoşgeldin ve tebrikler harika bir başlangıç olmuş senin için.Ben de bugün şok yaşadım ama yarın tabiki beklemiyorum böyle şaşırtıcı bir sonuç.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de size isveç dyet,ne başladığımı veinanın çok şaşıracak sonuçlar aldığımı belrtmek isterim bugun 2. günüm dün başlarken 82 kilo ile başladım bu sabah gel,r gelmez tartıldım ve 79,6 olduğumu gördüm bu kadaraını beklemiyordum inanın kafada bitiyor olaya ve birebir uydum uymayada devam ediceğim :)