Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba, ilk gün zor olsa da bitti ama henüz tartılmadım iki günde bir tartılmayı düşüyorum
İlk üç gün zaten çok zor oluyordu biliyorum şu an aşırı açlık hissediyorum ama psikolojik olarak kendimi telkin etmeye çalışıyorum sonucunu düşünerek..:110:
59.2 kg ile başladım bakalım yarın tartılıp iki gün sonucunu yazıcam:KK17:

Merhaba, ilk gün zor olsa da bitti ama henüz tartılmadım iki günde bir tartılmayı düşüyorum
İlk üç gün zaten çok zor oluyordu biliyorum şu an aşırı açlık hissediyorum ama psikolojik olarak kendimi telkin etmeye çalışıyorum sonucunu düşünerek..:110:
Gerçekten zor ilk günler.burada kalalım yoksa motivasyon düşüyor tartıldığında sonuç şevke getirir kesin

Merhaba,
Öncelikle açlık hissetmen çok normal ama kendini acıkmayacağına koşullarsan İnan acıkmazsın. Bana mesela zor gelen tek gün, dün oldu. 10'uncu gün!

Merakla bekliyoruz yarını :)

Yeni başlayanlar olması güzel, birlikte devam edip motive olabiliriz.
Çünkü bu diyet gerçekten motivasyon istiyor ve sonuçları gördükçe devam etmemiz daha kolay olucak..En Büyük KK

semurcan semurcan senin 10 gün sonucu nedir canım?

Merhaba,
Öncelikle açlık hissetmen çok normal ama kendini acıkmayacağına koşullarsan İnan acıkmazsın. Bana mesela zor gelen tek gün, dün oldu. 10'uncu gün!

Merakla bekliyoruz yarını :)
en zor günler 10. ve 11. günler ve 3. ve 4. günler zaten canım.

çok zayıf menüleri var. ben çalıştığım için, bilerek o günleri haftasonuna denk getirdim.

en zor günler 10. ve 11. günler ve 3. ve 4. günler zaten canım.

çok zayıf menüleri var. ben çalıştığım için, bilerek o günleri haftasonuna denk getirdim.

Kuzum benim tamamen evde kadın olması ile ilgiliydi sanırım. Öğlen listedeki yemeği yemedim. Bu da sanırım düzeni bozdu.

Benim 2 kilo gitti. Bana göre az ama buna da Şükür
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de size isveç dyet,ne başladığımı veinanın çok şaşıracak sonuçlar aldığımı belrtmek isterim bugun 2. günüm dün başlarken 82 kilo ile başladım bu sabah gel,r gelmez tartıldım ve 79,6 olduğumu gördüm bu kadaraını beklemiyordum inanın kafada bitiyor olaya ve birebir uydum uymayada devam ediceğim :)

11'inci gün öğle öğünüm.

Eklentiler

• IMG_4746.JPG
    IMG_4746.JPG
    54,9 KB · Görüntüleme: 29
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de size isveç dyet,ne başladığımı veinanın çok şaşıracak sonuçlar aldığımı belrtmek isterim bugun 2. günüm dün başlarken 82 kilo ile başladım bu sabah gel,r gelmez tartıldım ve 79,6 olduğumu gördüm bu kadaraını beklemiyordum inanın kafada bitiyor olaya ve birebir uydum uymayada devam ediceğim :)
tebrikler. nice kilolaraaa:KK6:

Hoşgeldin ve tebrikler harika bir başlangıç olmuş senin için.Ben de bugün şok yaşadım ama yarın tabiki beklemiyorum böyle şaşırtıcı bir sonuç.

X