Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Diyetimi sporsuz yapmayı düşünüyordum ama bir heyecan bir enerji geldi Tembelliği atıp belki yürüyüş eklerim.Gerçi alınan kalori çok düşük.Bugün de geçsin bakalım neler olacak.

Kızlar günaydın. Ben dün ilk defa tam uyamadım öğlen. Temizlikte kadın vardı dolayısıyla öğlen yemeğim yerine iki golden elma yedim.
Saat 6-7 arası kuru kayısı almış eşim onları yedim 4-5 tane.

Akşam yumurtam ve salatamı yiyerek 10'uncu günü kapadım.

Son 3 En Büyük KK

Bu arada 4'üncü diyet grubuna eklendim. Benimle zayıflamaya devam etmek isteyenler beni orada bulabilirler. izole izole gelsene sen de?

Henüz tartılmadım, oğlan ateşlendi küçüğüm. Yatırıp tartılacağım.

Tartıldım ama kilomu yazmadan önce kendimle ilgili bir kaç şey söylemek isterim.Ben vermek istediğim bu 5 kiloyu kısa zaman önce aldım sanırım üç ayda.Ayrıca yaklaşık 6 aydır çoook geç yatıp çook geç kalkıyordum.gece atıştırmalarım vardı doğal olarak ve su çok az içiyordum.üstüne hareketsizlikte vardı.
Bütün bunları dün sonlandırdım.Erken başladım güne diyeti tam liste uyguladım.
Çok su içtim.fazladan bir sade türk kahvesi ve bir yeşilçay ekledim.
Sonuç beni çook şaşırttı.
Büyük ihtimal ödem attım ama gördüğüm kilo beni çok mutlu etti umarım kalıcıdır.Bir günde giden kilo değildir ama olsun.
Başlangıç:71kg
1.gün 68.5kg
Yarın böyle çıkarsa demekki ödemmiş

Diyetimi sporsuz yapmayı düşünüyordum ama bir heyecan bir enerji geldi Tembelliği atıp belki yürüyüş eklerim.Gerçi alınan kalori çok düşük.Bugün de geçsin bakalım neler olacak.

Arkadaşım günaydın.

İlk zamanlar atacağın şey ödem elbet ama o ödemi o kadar hızlı atamayan bir semur var :)

Haydi devam.

Ben yürüyüş yapıyordum. İnan normal halimden daha fazla enerjim oluyordu.

Geçmiş olsun oğluşuna.Umarım önemli bir şey değildir.
Ben burada 13 günü tamamlayıp bakacağım duruma göre peşinden gelebilirim diğer gruba.

Geçmiş olsun oğluşuna.Umarım önemli bir şey değildir.
Ben burada 13 günü tamamlayıp bakacağım duruma göre peşinden gelebilirim diğer gruba.

Bakalım 10. günün sonunda kaç kilo gitmiş olacak.Merakla bekliyorum semur.

Bence umduğun gibi ilerleyecek. :)
Ben uyuttum oğlanı, tartılıp geliyorum.

Benim ödemi hızlı atmamın sebebi bence bol maydanoz ve çok su oldu.
Yıllar önce ikinci epidural doğumumdan sonra vücudum ödem toplamıştı yan etki olarak.Bir haftada deli gibi ödem atmıştım maydanoz ve suyla.

Ben bugün bir tane yeşil çay içtim.Listede yok ama bir yerde isveç diyeti sırasında günde iki tane içilebilir yazıyordu.Bozmuş olmam umarım.
ben de bol bol bitki çayı tüketiyorum. şekersiz olduktan sonra çok da sorun olacağını düşünmüyorum.

ben de akşamları 30 dk kadar yürüyorum. bence hem metabolizmama hem psikolojime çok faydası oldu.

Dün başlayanlar bugün başlayacaklar neredesiniz arkadaşlar?
bugün son günü olan var canım. darısı başına:KK200:

Kızlar günaydın. Ben dün ilk defa tam uyamadım öğlen. Temizlikte kadın vardı dolayısıyla öğlen yemeğim yerine iki golden elma yedim.
Saat 6-7 arası kuru kayısı almış eşim onları yedim 4-5 tane.

Akşam yumurtam ve salatamı yiyerek 10'uncu günü kapadım.

Son 3 En Büyük KK

Bu arada 4'üncü diyet grubuna eklendim. Benimle zayıflamaya devam etmek isteyenler beni orada bulabilirler. izole izole gelsene sen de?

Henüz tartılmadım, oğlan ateşlendi küçüğüm. Yatırıp tartılacağım.
izole izole

Alıştım şimdi sensiz zor olacak topic.
geçmiş olsun miniğe. acil şifalar diliyorum:KK200:

diyet gruplarında stres yapar mıyım diye emin olamıyorum (stresli insanım da biraz). eğlenerek zayıflıyoruz topiğinde takılıyorum, sıfır stres, tatlı insanlar:KK5:

hiç de bozmamışsın canım. bozdum deyince ben de baklava börek sandım.

ben de dün ilk defa liste dışına çıkıp, balığın yanında azıcık salata yedim, ay çok çılgınız:KK70:

Bir şey soracağım kızlar. ilk altı gün bittikten sonra benim malum dönem başlayacak.Sizce ara verip sonra mı yapmalıyım ikinci bölümü yoksa faydası yine de olur devam mı et dersiniz.

X