• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben şu an yurt dışındayım. Normalde Doğum öncesi 47 kiloydum ve her sabah akşam 10 km yürür ayrıca spor salonuna giderdim. Ancak au an. Eşimin görevi gereği yurt dışındayız ve biri 7 yasında, diğeri 8 aylık iki çocuğum var.
Ne yazık ki her an kendime zaman ayracak imkanım olmuyor.
Allah bagislasin .bende 1 senedir bebek istyorun olmadi :/ simdi iki gündür sogan kurü deniyorum insallah faydasi olur. Birazda ondan zayiflamak istyorum su kiloyla hamile kalsam cok zorlanirim

Allah bagislasin .bende 1 senedir bebek istyorun olmadi :/ simdi iki gündür sogan kurü deniyorum insallah faydasi olur. Birazda ondan zayiflamak istyorum su kiloyla hamile kalsam cok zorlanirim
tesekkur ederim, cumlesinin evladini.
size de hayirla, bedelsiz, pismanliksiz nasip etsin.
bana doktorlar hamile kalmamin imkansiz oldugunu soylemislerdi. hicbir tedavi olmadan bebeklerim dunyaya geldi.
inanciniz tam olsun. kendinizi strese kesinlikle sokmayin.

tesekkur ederim, cumlesinin evladini.
size de hayirla, bedelsiz, pismanliksiz nasip etsin.
bana doktorlar hamile kalmamin imkansiz oldugunu soylemislerdi. hicbir tedavi olmadan bebeklerim dunyaya geldi.
inanciniz tam olsun. kendinizi strese kesinlikle sokmayin.
Aminn..Evet stres yapmamaya calisyorum ama ne kadar başaryom bilmiyorum. her ay sonuc hüsran olsa da rabbimin bildigi vardir dedim inancimi umudumu kaybetmedim.bakalım insallah bu sefer hayirli haberler alirim

6'ıncı gün öğle yemeğimiz.

Eklentiler

• IMG_4588.webp
    IMG_4588.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın herkese.

izole izole ben yine 60.3üm :KK43: Binnur08 Binnur08 bence et yerine balık olmaz çünkü besin değeri ve kalori olarak muadil değiller. Mesela balık daha yağlı, et daha fazla proteinli.

Ama yine de imkanlar dahilinde yapmak gerek. Ben harfiyen uysam da lokma lokma veriyorum kilo.

1.5 lt su içiyorum her gün.
İlk kez dün akşam yürüyüş yapabildim. 370 kalori yaktım.
61.8 ile başlamıştım diyete beş gün sonunda 60.3'üm
@semurcan kilon zaten çok düşük. bu yüzden verdiğin kilolar normal.

100 kilo olsan tamam verirsin bir haftada 6 kilo. ama zaten 60 kilosun. yağ olarak haftada maksimum verebileceğin 2 kilodur.

Bir de diyet sebebiyle bağırsaklarda yavaşlık var mı? bağırsak yumuşatıcı bir çay iç istersen :KK49:

semurcan semurcan kilon zaten çok düşük. bu yüzden verdiğin kilolar normal.

100 kilo olsan tamam verirsin bir haftada 6 kilo. ama zaten 60 kilosun. yağ olarak haftada maksimum verebileceğin 2 kilodur.

Bir de diyet sebebiyle bağırsaklarda yavaşlık var mı? bağırsak yumuşatıcı bir çay iç istersen :KK49:

ben zaten normalde hic tuvalete gitmeyen bir insanim. surekli tuvalet tuttugum icin artik hic yapamaz oldum.
ben 61.8 ile basladim 60.2 - 60.3 ile devam ediyorum 6inci gunde. bu durumda 1.5 kilo vermis oluyorum.

Kızlar yoğun iş temposu olan biri olarak neredeyse hiç öğle yemeği yiyemedim, ve şeker ekmek kısmını da hiç yapmadım

Ve biftek yerine tavuk yedim sonuç harika

İnşallah 13 gün sonunda kendi rekorumu kıracağım. Bu arada zero kola içtim her akşam 1 bardak

Güncel kilom 64.8 inanmakta zorlanıyorum.

Kusura bakmayın yoğunluktan yazamadım.

Bu arada 7 bitti

Gitti görünen 4 civarı

Kaçamak sayılacak 1 soda yaklaşık toplamda 4 bardak zero kola ve et yerine tavuk.

Ayrıca 4 kere Leslie 3 mil yaptım az çalışıyor gibi. Bu yedi günde 3 gün 14 saat çalıştım İşte.

Son düzenleme:
Bu arada 7 bitti

Gitti görünen 4 civarı

Kaçamak sayılacak 1 soda yaklaşık toplamda 4 bardak zero kola ve et yerine tavuk.

Ayrıca 4 kere Leslie 3 mil yaptım az çalışıyor gibi. Bu yedi günde 3 gün 14 saat çalıştım İşte.

Ya benim 6 günüm bitti sadece 1.5 kilo verdim:(

Günaydin kizlar
Bugun basliyorum bu kahveyi nasil iciyosunuz türk kahvesimi ? Sütlu olur mu ? Ya da nescafe olur mu sütlü?

Back
X