- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #1.161
bugün 3. günüm ve az önce 1 kesme şekerli kahvemi içtim bir dilim kızarmış ekmeğimi yedim.biraz sonrada yürüyüşümü yapıcam 2 kilo vermiş durumdayım..ay inanılmaz bişey ve kendimi acayip rahat hissediyorum..fazlalıklar gidiyo...ama en önemliside bu 13 günün sonunda nasıl uygun bi diyete baslamalıyım ben bilmiyorumm
tiviticiğim bende 13 günü tamamlayabilirsem sonra ne yapacağım diye çok düşündüm ve kalori hesabıyla beslenmeye karar verdim..ve 1200 kalori civarı beslenirsem dengeyi kurabilirim diye düşünüyorum canı..sende bunu bir düşün bakalım
Sırf bu konuda fikir belirtebilmek için foruma üye oldum
Bugün benim de bu diyetteki 8.günüm. 59.4 ile başladım. Boyum 1.61
En son dün sabah tartıldığımda 56.8 çıktım. 3 kiloya yakın vermişim yani. Diyete başlarken regl günüme göre hesaplayıp başlamıştım. Ama sanırım beslenme düzenimin değişmesinden, 5gün erkene geldi. 3gündür tatlı krizlerine girip duruyordum. En son dün akşam kaçamaklarla biraz bozdum rejimi. 2 dilim ekmek, 1 special K ve 3 petti beurre bisküvi yedim. Bugün de acaba bıraksam mı bu noktadan sonra işe yaramaz mı diye düşünmeye başladım. Ama ortasındayım diyetin, bırakmıycam. Okuduğum yorumlara göre tekrar yapmak için 3 ay beklemek gerekiyormuş. 3 ay daha yapamycam o yüzden 13.güne kadar dayanıcam. Bırakıp pişman olmak istemiyorum. Ne dersiniz sizce dünkü yaptığım kaçamak çok olumsuz etkiler mi diyetin kalanını?
herkese merhaba bugün 2.günüm 700 gr vermişim...tiviti neredesin canım bu sabah :87:
herkese merhaba bugün 2.günüm 700 gr vermişim...tiviti neredesin canım bu sabah :87:
burdayım canım...kızım huysuzluk etti akşam uyuyamadım ve anca kalkabildimşuan limonlu havucumu yiyorum..öğle yemeği yemem gerekirken.öğle yemeğinde bugün haslanmış balık var yaaa ben balığı normalde yiyemem zaten napıcam bilmiyorumm..hemen dijital bi tartı almak istiyorum sabah bi ara uyandım tuvalete girdim ve sonra su bile içmeden tartıldım 67 geldi..ama tartım dijital değil..5.günüm bugün ve ben diyete alıştım hiç zorluk çekmiyorum artık..en güzelide abur cuburdan vazgeçtim..neydi o öyle bi sürü yemek yiyip arkasından çikolatalar bisküviler neskafeler kolalar offff
merhaba tiviti tebrik ederim ..
spor yapıyormusun ? ben çalışıyorum bütün gün oturuyorum , sanırım kilo vermem bu kadar kolay olmayacak.
ilk günüm olması sebebiyle ve sabah sabah kahveyi içtiğimden biraz tansiyonum düştü gibi ama şimdi gayet iyim gözüm ancak açıldı.
merhaba canım..ilk gün oluyo tansiyon düşmesi benimde oldu.ben eve koşu bandı aldırdım6 km hızla 30 dk. yürüyorum..kızım küçük dışarı çıkma gibi bi imkanım yok çünkü..bnm bugün 5 gün ve acayip rahatım bol bol su içiyorum hiçde acıkmıyorum...canım acur cubur bile istemiyo artık..iradeli olalım ve verelim şu yağlarıııııııııı :) :81: :81:
2. günde 700 gr çok iyi tebrikler.. su içiyormusunuz bol bol ? giden su değildir değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?